Mezoterapie virtuală
cu microcurenți

Încearcă mezoterapia virtuală cu microcurenți, un tratament facial ce ajută ingredientele active din fiole să pătrundă în ten în proporție de până la 95%, rezultând un tratament mai eficient.

MEZOTERAPIE VIRTUALĂ

Tratamente
Mezoterapie virtuală

Prin mezoterapia virtuală reușim să avem o absorbție de până la 95%! Pielea noastră este un înveliș care are o absorbție slabă, de maxim 6%, având proprietăți excelente de impermeabilitate.  Aplicarea substanțelor active direct pe piele, fără a fi combinate cu o tehnică precum mezoterapia virtuală sau oxigenul hiperbaric, ar avea rezultate slabe și nesatisfăcătoare. Pentru realizarea tratamentelor folosim combina cosmetică OXYGNERA PRO.

Unicul scop al acestei metode este să ajute ingredientele active din fiolele Institute BCN Barcelona sau PBSerum să pătrundă adânc în piele. Astfel, putem crea tratamente personalizate pentru absolut toate problemele tenului reușind să tratăm și să ameliorăm mai multe probleme într-o singură ședință de tratament.

LISTĂ TRATAMENTE CU MEZOTERAPIE VIRTUALĂ

Accesați linkurile pentru mai multe detalii despre fiecare afecțiune și detalii despre cum poate fi aplicată mezoterapia virtuală. În funcție de afecțiune ar putea fi mai eficient un tratament combinat cu alte metode cum ar fi microdermabraziunea, cum ar fi cazul cicatricilor post acnee. Cel mai bine sunați pentru a vă programa la o consultație gratuită în cadrul căreia esteticienii noștri vor identifica problemele tenului și vă vor oferi sfaturi și informații privind schema de tratament.