Tratamente
ten uscat și ten deshidratat

De foarte multe ori un tratament pentru acasă nu va reuși să ajute un ten foarte uscat, din acest motiv se recomandă să apelați la tratamente profesionale. La Pearl Beauty Center vă punem la dispoziție tehnologii de ultimă oră și soluții premium la prețuri accesibile.

Tratamente ten uscat și ten deshidratat

Bruno Vassari
HA50X

Asigură o hidratare intensă, de până la 50 de ori mai puternică decât tratamentele clasice. Protejează tenul, atenuează ridurile, stimulează producția de colagen și elastină, oferă un aspect plăcut. Terapie cosmetico-medicală bazată pe acid hialuronic. 

Oxigen
Hiperbaric

Folosim ingrediente active, special combinate, pentru a oferi tenului o hidratare intensă, lifting și pentru a atenua riduri.  Permite combinarea oxigenului hiperbaric cu ingredientele active ale fiolelor de la Institute BCN Barcelona.

Mezoterapie
virtuală

Folosim ingredientele active din fiolele Institute BCN Barcelona pentru luminozitate și tratarea petelor. Acestea sunt absorbite în ten în proporție de până la 95%, datorită mezoterapiei virtuale cu microcurenți.

Particule de diamant
Microdermabraziune

Ședințele repetate de microdermabraziune pot îndepărta cu succes ridurile fine, petele maronii, petele roșii, pete de soare, ameliorează cicatricile lăsate de acnee și oferă un aspect întinerit pielii. Prețul afișat este pentru o zonă (față, gât sau decolteu).

Oxygenera
All in one

Cel mai complex tratament de hidratare, curățare la suprafață și în profunzime cu beneficii multiple. Hidratează intens, atenuează ridurile și oferă tenului un aspect mai tineresc. Toate beneficiile oferite de microdermabraziune, oxigen hiperbaric, radiofrecvență și mască soft laser infrared, într-un singur tratament complex.

Microdermabraziune+
Oxigen Hiperbaric

Tratament de hidratare intensă cu oxigen hiperbaric și microdermabraziune. Ingredientele active din fiole pătrund mai ușor în ten, oferind rezultate surprinzătoare de la prima ședință de tratament.

Microdermabraziune+
Mezoterapie virtuală

Fiolele de la Institute BCN pentru hidratare intensă. Microdermabraziune și mezoterapie virtuală într-o singură ședință pentru rezultate mai vizibile și satisfăcătoare încă de la primul tratament.