Tratamente
acnee și puncte negre

 Pentru tratarea tenului acneic, gras, uleios și a punctelor negre, toate tratamentele de la Pearl Beauty Center Satu Mare se realizează cu produse profesionale de înaltă calitate (Bruno Vassari, Pevonia, Medicalia, Institute BCN Barcelona, PBSerum) cu ultimele tehnologii din domeniul esteticii.

Tratamente acnee

Curățare
Extracții

Este un tratament de curățare ce constă în extracții. Acest tratament facial se efectuează de obicei înainte de aplicarea oricărui tratament profesional atunci când este necesar. Esteticienii noștri vă pot comunica dacă este necesar acest pas.

Pure
Solution

Recomandat tenului gras și hiperseboreic cu tendințe de acnee. Tratamentul are rolul de a regla excesul de sebum, închide porii și uniformizează textura pielii. Tratează erupțiile cutanate, purifică tenul și reechilibrează glandele sebacee.

Oily
control

Reglează excesul de sebum și tratează cu succes acneea. Restabilește echilibrul pielii prin acționarea asupra glandelor sebacee și nu lasă infecția să se răspândească pe față. Oferă rezultate satisfăcătoare de la prima ședință.

Mezoterapie
virtuală

Folosim mezoterapia virtuală pentru a ajuta substanțele active din fiolele Institute BCN și PBSerum să pătrundă în piele, în proporție de 95%. Fiolele se aleg în funcție de problemele de ten și pot trata acneea sau alte imperfecțiuni ale tenului.

Oxigen
Hiperbaric

Tratament pe bază de oxigen hiperbaric ce cuăță tenul în profunzime. Folosim combinații unice de ingrediente active din fiolele Institute BCN Barcelona și PBSerum, pentru a crea un tratament personalizat nevoilor fiecăruia.

Peeling
Chimic

ZINC & PEPTIDES sau PHYTIC ACID & ACTO-ZYME. Peeling chimic cu beneficii multiple într-un singur tratament. Varianta de tratament se alege în funcție de problema tratată (acnee, ten gras, imperfecțiuni).