Tratamente
lifting facial și antirid

Tratamente eficiente de lifting facial non invaziv cu rezultate surprinzătoare ce pot înlocui liftingul chirurgical. Terapii antirid și anti-îmbătrânire cu cele mai noi tehnici și tehnologii de înfrumusețare, non-invazive și semi-invazive, ce pot înlocui cu succes multe dintre intervențiile chirurgicale.

Lifting Facial cu HIFU Face Lift Pro

Particule de diamant
Microdermabraziune

Ședințele repetate de microdermabraziune pot îndepărta cu succes ridurile fine, petele maronii, petele roșii, pete de soare, ameliorează cicatricile lăsate de acnee și oferă un aspect întinerit pielii. Prețul afișat este pentru o zonă (față, gât sau decolteu).

Bruno Vassari
HA50X

Terapie cosmetico-medicală bazată pe acid hialuronic. Asigură o hidratare intensă, de până la 50 de ori mai puternică decât tratamentele clasice. Protejează tenul, atenuează ridurile, stimulează producția de colagen și elastină, oferă un aspect plăcut.

Întinerire
Radiofrecvență

A fost prima terapie non-invazivă pentru elasticitate și fermitate pielii, ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, ajută la producerea de noi fibre. Rezultate pe termen lung. Se aplică pe față și/sau gât.

Mezoterapie
virtuală

Cu ajutorul mezoterapiei virtuale reușim să introducem în ten până la 95% dintre ingredientele active din fiolele Institute BCN Barcelona. Au un efect de întinerire și antirid prin refacerea fibrelor de colagen și elastină.

Oxigen
Hiperbaric

Combinăm oxigenul hiperbaric cu ingredientele active pentru a reda densitatea colagenului. Accelerează regenerarea celulară și reface elasticitatea tenului, în timp ce corectează și alte imperfecțiuni.

Microdermabraziune +
Mezoterapie virtuală

Combinăm două terapii pentru un tratament mai intens de întinerire. Reușim să inserăm ingrediente active în ten combinate special pentru a trata semnele de îmbătrânire și lipsa de tonus a tenului.

Microdermabraziune +
Oxigen Hiperbaric

Beneficii multiple datorită acestui tratament 2 în 1. Ajută la eliminarea ridurilor fine, oferă fermitate pielii, stimulează producția de colagen, hidratează în profunzime și previne îmbătrânirea prematură.

Pevonia
Skin Repair

Oferă un plus de hidratare, de prevenție și tratare a ridurilor, de tonifiere a tenului, de luminozitate și strălucire. Are efect anti-îmbătrânire, îmbunătățește textura pielii și oferă o puternica regenerare celulară.

Pevonia
Stem Cells

Cu ajutorul celor mai bune celule stem din plante, reușim să stimulăm refacerea țesuturilor și să le prelungim ciclul de viață. Tratamentul este foarte eficient și combate toate semnele de îmbătrânire.

Pevonia
Micro Retinol

Tratament anti-îmbătrânire pe bază de retinol. Reduce profunzimea ridurilor, stimulează regenerarea celulară și îmbunătățește fermitatea. Redă elasticitatea și tonusul, oferind un efect de lifting.

Peeling
Chimic

Peeling chimic Retinol & Hexylresorcinol și Peeling chimic Collagen & Vitamin C, sunt 2 tratamente ce oferă beneficii multiple pentru tenul tău: anti-îmbătrânire, regenerare în profunzime, luptă împotriva hiperpigmentării,  crește fermitatea și îmbunătățește densitatea pielii, întineresc tenul, netezesc cicatricile și porii dilatați.

Oxygenera
Terapie all in one

4 terapii faciale combinate într-un singur  tratament complex: microdermabraziune, oxigen hiperbaric, radiofrecvență și mască soft laser infrared. Tratează semnele de îmbătrânire și previne îmbătrânirea prematură, oferă fermitate tenului, asigură un lifting instant, curăță și hidratează tenul în profunzime.

Face Lift Pro
Lifting facial HIFU

Este un tratament unic, ce  înlocuiește cu succes liftingul chirurgical, după mai multe aplicări. Se poate aplica pe următoarele zone: frunte, pomeți, bărbie, gât și decolteu. Pe partea de lifting facial rezultatele sunt vizibile după prima ședință.

Messo.Pen
Microneedling

Mezoterapie cu microace. Se creează un număr mare de microcanale, prin care ingredientele active din fiolele Institute BCN Barcelona pătrund mai bine și mai adânc în piele, oferind rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Plasma Pen
Antirid

Cel mai nou tratament antirid este o terapie la limita dintre cosmetică și chirurgie ce  înlocuiește cu succes procedurile complicate. Este un tratament eficient ce se aplică pe toate zonele: frunte, zona ochilor, în jurul gurii și gât.