Tratamente pete hiperpigmentare
albire și luminozitate

După diagnosticarea corectă a tipului de pete se vor aplica tratamentele necesare. Este nevoie de un număr de 4-8 ședințe, în funcție de metoda de tratament, eficiența acestuia și vechimea petelor pigmentare și hiperpigmentare.

Tratamente pete hiperpigmentare, albire și luminozitate

Particule De Diamant
Microdermabraziune

Ședințele repetate de microdermabraziune pot îndepărta cu succes petele maronii, petele roșii, pete de soare, ridurile fine, ameliorează cicatricile lăsate de acnee și oferă un aspect întinerit pielii. Prețul afișat este pentru o zonă (față, gât sau decolteu).

Mezoterapie
virtuală

Ședințele repetate de microdermabraziune pot îndepărta cu succes petele maronii, petele roșii, pete de soare, ridurile fine, ameliorează cicatricile lăsate de acnee și oferă un aspect întinerit pielii. Prețul afișat este pentru o zonă (față, gât sau decolteu).

Oxigen
hiperbaric

Permite combinarea oxigenului hiperbaric cu ingredientele active ale fiolelor de la Institute BCN Barcelona. Folosim ingrediente active, combinate special, pentru a oferi tenului luminozitate, pentru a trata petele și a combate semnele îmbătrânirii.

Messo.Pen
Mezoterapie Micro Ace

Inserăm ingrediente active din fiolele de la Institute BCN Barcelona, gândite special pentru tratarea petelor și pentru luminozitate. Absorbția se realizează datorită numărului foarte ridicat de microcanale realizate prin mezoterapia cu microace.

Peeling Chimic
Retinol & Hexylresorcinol

BENEFICII MULTIPLE:  luptă împotriva hiperpigmentării, anti-îmbătrânire, regenerare în profunzime,  crește fermitatea și îmbunătățește densitatea pielii, netezește cicatricile și porii dilatați. Medicalia este unul dintre cele mai bune branduri de produse cosmetice profesionale destinate peelingurilor chimice.

Bruno Vassari
Intensive Whitening

Oferă luminozitate, tratează petele de pigmentare, melasma gravidică, fiind ideal și pentru tenul tern, lipsit de tonus și elasticitate.  Oprește apariția de noi pete datorită activității îndreptate împotriva radicalilor solari liberi prin luminarea  petelor deja existente pe piele.

Microdermabraziune+
Mezoterapie virtuală

Microdermabraziune și mezoterapie virtuală într-o singură ședință pentru rezultate mai vizibile încă de la primul tratament. Fiolele de la Institute BCN Barcelona pentru pete și iluminarea feței.

Microdermabraziune+
Oxigen hiperbaric

Pentru un tratament mai eficient este recomandat să combinați oxigenul hiperbaric cu microdermabraziunea. Astfel, ingredientele active din fiole pot pătrunde mai ușor în ten, oferind rezultate mai satisfăcătoare de la prima ședință.

Oxygenera
All in one

Toate beneficiile oferite de microdermabraziune, oxigen hiperbaric, radiofrecvență și mască soft laser infrared, într-un singur tratament complex. Tratează petele și semnele de îmbătrânire, oferă luminozitate tenului și îi oferă un aspect mai tineresc.

Pevonia
Luminous C & Sea Mask

Conferă tenului un grad sporit de luminozitate, hidratează și îmbunătățește elasticitatea și tonusul. Reduce ridurile fine, de expresie, și întărește mijloacele naturale de apărare ale pielii împotriva factorilor externi de îmbătrânire.