Tratamente
cicatrici post acnee

Toate tratamentele disponibile pentru ameliorarea cicatricilor post-acnee au beneficii multiple pentru ten. Se recomandă combinarea tratamentelor pentru cele mai bune rezultate. Se pot efectua în general toamna, iarna și primăvara.

Tratamente cicatrici post acnee

Particule de diamant
Microdermabraziune

Microdermabraziune cu particule de diamant. Ajută la eliminarea ridurilor și cicatricilor fine de la suprafața tenului. Curăță pielea și oferă un aspect curat, luminos și sănătos. Pentru un tratament mult mai eficient încercați microneedling cu Messo.Pen.

Microdermabraziune +

 Mezoterapie virtuală

Combinăm două terapii pentru a insera ingrediente active din fiolele de la Institute BCN, combinate special pentru a trata cicatrici și leziuni ale tenului, întărind legătura între fibre și oferind tenului un aspect mai plăcut. Recomandat tenului care încă are acnee activă.

Messo.Pen
Microneedling

Cu ajutorul mezoterapiei cu microace vom insera ingrediente active din fiolele de la Institute BCN din Barcelona, combinate special pentru a trata cicatrici și leziuni ale tenului, întărește legătura între fibre, oferind tenului un aspect mai plăcut.

Peeling
chimic

Disponibil în 2 variante. Are beneficii multiple:  netezește cicatricile și porii dilatați, anti-îmbătrânire, regenerare în profunzime, luptă împotriva hiperpigmentării, reduce excesul de sebum și are beneficii anti-îmbătrânire. Nu este recomandat pentru pielea sensibilă.

Ulrasunete
HIFU

Terapia vedetă în materie de lifting facial. Acesta ameliorează cu succes și imperfecțiunile și cicatricile post-acnee. Îmbunătățește aspectul ridurilor periorbitale, reduce dimensiunea porilor, îmbunătățește aspectul ridurilor de expresie, îmbunătățește elasticitatea pielii și asigură un lifting non-invaziv.