Epilare definitivă cu laser
În Satu Mare

Epilează-te definitiv cu laser ultra performant și scapă de părul nedorit. FĂRĂ DURERE! Efecte vizibile încă de la prima ședință! Sigur pe toate foto-tipurile de piele datorită celei mai noi tehnologii din domeniu. Eficiență dovedită clinic! Acum și în Satu Mare la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center.

Epilare definitivă Satu Mare

Epilare cu laser
Testează Gratuit

 Pentru că avem unul dintre cele mai bune aparate de epilare definitivă cu laser din lume te invităm la un test GRATUIT pe o zonă de 10/10 cm. Vei descoperi că este cu adevărat  FĂRĂ DURERE și cât este de eficient încă de la prima ședință. Sună și programează-te acum la testul gratuit.

Epilare definitivă
fără durere

Eficiență clinică dovedită în reducerea permanentă a părului pentru toate fototipurile, atât la nivelul tenului cât și la nivelul corpului. Tehnologia a fost dezvoltată de către 2 dintre cei mai buni medici din lume pentru  Syneron Candela, compania numărul 1  în acest domeniu. Cei doi medici sunt: Dr. Shimon Eckhouse cel care a inventat practic IPL-ul (este unul dintre fondatorii companiei) și Dr.Michael Kreindel care a creat tehnologia ELOS™. De 2 ori mai rapid comparativ cu alte metode de epilare definitivă, iar datorită modului MOTIF este FĂRĂ DURERE!

Candela Medical
Eficient și sigur

Datorită tehnologiei ELOS™, aparatul eLase de la Syneron Candela, folosește o tehnică de ultimă generație de epilare definitivă cu laser. Fiind un aparat produs de liderii mondiali din acest domeniu este rapid, eficient și sigur pe toate tipurile de păr și piele. La ora actuală este unul dintre cele mai performante aparate cu laser diodă din lume și permite epilarea definitivă chiar și pe pielea închisă sau bronzată fără a provoca arsuri. Alege calitatea, evită riscurile inutile precum arsurile sau riscul de a crește părul la loc în termen scurt datorită unui aparat ineficient.

Prezentare video
epilare definitivă cu laser

Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela folosește tehnologia ELOS, cea mai avansată tehnologie de epilare definitivă fără durere datorită modului MOTIF. Acum și în Satu Mare la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center.

Păreri Clienți

Stan Alina

În momentul în care am uitat să mă epilez și am luat o rochie pe mine, am realizat că am făcut o alegere bună apelând la epilarea definitivă cu laser de la Pearl Beauty Center Satu Mare.  Eficiența aparatului de epilare definitvă cu laser este exact ca în reclamă și totul este fără durere. Recomand. PS: Am scăpat de pantalonii lungi purtați vara.

Roxana Feder

Roxana Feder

În calitate de estetician și trainer în domeniul beauty am văzut puține centre de înfrumusețare care să se pot ridica la nivelul acestui salon. Tehnologia de ultimă generație și personalul  foarte bine pregătit arată grija pe care o au față de clienți. Pentru tratamente faciale și corporale, care chiar oferă rezultate, vă recomand să apelați cu încredere la Pearl Beauty Center.

Denisa Demian

Calitatea serviciilor, alături de atmosfera nemaipomenită, m-au făcut să privesc salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center ca pe o oază de liniște, relaxare și răsfăț. Am avut parte de o experiență plăcută, motiv pentru care abia aștept să revin la acest salon! Recomand.

Epilare definitivă cu laser
Întrebări și răspunsuri

Este un tratament dureros?

Unele aparate produc durere destul de mare. Aparatul eLase cu modul MOTIF înglobează cea mai nouă tehnologie și inovație în domeniul epilării definitive cu laser și este cu adevărat fără durere. În plus este unul dintre cele mai sigure aparate, evitând astfel arsurile grave și reducând semnificativ reacțiile adverse.

Câte ședințe sunt necesare?

6-12 sesiuni în funcție de zonă. Pentru firele fine și deschise la culoare este posibil să fie necesar să faceți sesiuni suplimentare.

Primele rezultate pot fi observate după minim 14 zile de la tratament, între 30% și 60% dintre firele de păr vor dispărea. Ulterior, firul crește mai subțire și mai fragil.

La ce interval se repetă ședințele?

Pentru primele 3 ședințe de tratament sunt necesare pauze de 4-6 săptămâni pentru zonele mici și 8-10 săptămâni pentru zonele mari.

După primele 3 ședințe, se recomandă tratament doar când se observă creșterea părului sau la sfatul specialistului

Cât de sigur este? Are vreo legătură cu cancerul?

Energia luminoasă generată de laser nu depășește nivelul foliculului pilos, deci acționează superficial.

Conform studiilor efectuate până în prezent, nu determină lezarea ADN-ului și nu produce mutații la nivel celular, care ar putea determina un cancer cutanat la nivelul pielii normale. Nu produce cancer.

Cât de eficient este tratamentul comparativ cu alte lasere sau IPL?

Există numeroase aparate de epilare definitivă, printre cele mai eficiente fiind: laserul diodă și alexandrite, care au aproximativ aceleași rezultate (vedeți studiul de pe hairfreelife.com). Comparativ cu IPL, ambele sunt mult mai sigure pe toate tipurile de piele, reduc riscul de ardere și pigmentare, reduc semnificativ senzația de durere (eLase are modul MOTIF, nu cauzează deloc durere).

Rezultatele se păstrează pe termen mai lung față de IPL și este necesar un număr mai mic de ședințe. Permite tratarea în siguranță a pielii închise la culoare sau bronzată.  Rezultate mai eficiente în cazul părului fin/deschis și în cazul părului crescut în profunzime.

După tratament scap definitiv de păr?

Da, se scapă definitiv de părul actual. În timp, corpul nostru are puterea de a se regenera. Din acest motiv, este necesară o ședință de întreținere când se va observa o creștere a părului. Se recomandă o ședință o dată pe an, chiar dacă nu se observă o creștere a firului de păr. 

Se poate face epilare definitivă vara?

Da, se poate, atât timp cât se respectă recomandările primite de la specialiștii noștri. Nu aveți voie să vă expuneți la soare în următoarele 3 săptămâni, deoarece riscați să vă apară pete, pielea fiind fotosensibilă după tratament.

Mai multe puteți afla pe pagina Putem face epilare definitivă vara, în secțiunea Blog.

Cine poate face epilare definitivă?

Te așteptăm la o consultație gratuită la Pearl Beauty Center Satu Mare pentru a afla dacă poți efectua tratamentul de epilare definitivă cu laser, fără durere.

Ce trebuie să știu înainte de prima ședință?

Citește cu atenție contraindicațiile, în special ai grijă la medicamentele fotosensibile!

Zona pe care urmează să fie aplicat tratamentul, trebuie rasă cu lama: cu 24-48 ore înainte de tratament. Excepție fiind zona feței.

Nu se pot folosi aparate de epilat prin smulgere și trebuie evitată epilarea cu ceară cu minim 20 de zile înainte de epilarea definitivă. Nu se pot folosi creme depilatoare și nu se poate decolora părul cu minim 10 zile înainte de tratament.

Trebuie evitate și cremele autobronzante înainte cu 10 zile de tratament și în timpul tratamentului. Chiar dacă este sigur pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cea bronzată, se recomandă evitarea solarului și bronzarea la soare, timp de 20 de zile înainte de tratament.

În ziua efectuării tratamentului trebuie evitată folosirea produselor cosmetice pe piele: deodorante, parfumuri, uleiuri esențiale, creme de corp, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice. Acestea pot determina fotosensibilitate și pot afecta eficiența tratamentului.

Epilare definitivă cu laser
Contraindicații

 • Diabet
 • Sarcină și alăptare (după 3-4 luni de la alăptare se poate face)
 • Aecțiuni hematologice
 • Fotosensibilitate
 • Piele bronzată excesiv
 • Stimulator cardiac
 • Cancer
 • Afecțiuni ale țesutului conjunctiv
 • Dereglări hormonale
 • Medicamente contra acneei acute (Ruacutan)
 • Medicamente foto-sensibilizante
 • Tratamente hormonale
 • Implanturi metalice în zonă tratată
 • Iritații ale pielii
 • Boli de piele (Vitiligo)
 • Pete pe piele
 • Alunițe (se acoperă)
 • Varice
 • Tatuaje
 • Operații pe zonă tratată (în ultimele 6 luni).