Tratamente ochi și buze
antirid, cearcăne și pungi sub ochi

Vă punem la dispoziție tratamente profesionale gândite special pentru cearcăne, umbre întunecate în jurul ochilor, pungi sub ochi, riduri în jurul ochilor și riduri în jurul buzelor. Efectele se resimt încă de la primele ședințe și se pot observa diferențe clare înainte și după tratamente.

Tratamente faciale ochi și buze

Mezoterapie
Virtuală

 Folosim mezoterapia virtuală pentru a ajuta substanțele active din fiolele Institute BCN să pătrundă în piele, în proporție de 95%. Ideale pentru terapii antirid în jurul ochilor și a buzelor.

Pevonia
De-stress Eye

Mască din fibre care calmează, răcorește, decongestionează, destresează și reduce pungile de sub ochi. Îmbunătățește circulația sanguină, reduce cearcănele și ridurile perioculare.

Messo.Pen
Microneedling

Terapie antirid ochi și buze. Folosim mezoterapia cu micro ace pentru a ajuta substanțele active din fiolele Institute BCN și PBSerum să pătrundă mai adânc în ten.

Plasma Pen
Antirid

La ora actuală este probabil cel mai bun tratament antirid pentru ochi și buze. Este la limita dintre cosmetică și chirurgie plastică, oferind rezultate spectaculoase după prima ședință.