Remodelare corporală
Rezultate incredibile

“Este o muncă în echipă, iar rezultatele finale pot fi cu adevărat surprinzătoare, fără operații și fără liposucție!”

Remodelare corporală cu eXimia Hr77: Slăbire și anticelulită

Remodelare corporală cu eXimia Hr77: Slăbire și anticelulită

Rezultate din imagine sunt după tratamente de remodelare corporală în valoare de aproximativ 1000 euro și includ: criolipoliză, slăbire intensivă cu eXimia Hr77, împachetări corporale și drenaj limfatic. Atenție mare! Trebuie să fim foarte realiști, fără un stil de viață echilibrat rezultatele pot fi enorm de mult afectate! Te așteptăm la o consultație gratuită pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta să ai un corp așa cum îți dorești.

Remodelare corporală
Pearl Beauty Center

Remodelează-ți silueta cu cele mai performante aparate și tehnologii create de medici și esteticieni cu renume mondial. Scapă mai rapid de grăsime și celulită, obține o piele mai fermă și un aspect mai tineresc la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

Gyongyi Martocsan - manager Pearl Beauty Center

“Peste 1000 de clienți mulțumiți de la deschidere, nu mai este o coincidență.”

La Pearl Beauty Center Satu Mare suntem mereu pregătiți să facem față oricărei provocări. Te așteptăm cu un personal calificat și cele mai noi tehnici de înfrumusețare. Avem în dotare aparate super performante ce ne plasează în topul celor mai bine cotate saloane de înfrumusețare din EUROPA. Ne dorim să zâmbești ori de câte ori vei urca pe cântar sau vei privi în oglindă, împreună vom reuși mereu să avem cele mai bune rezultate.

Gyongyi Martocsan

Manager Pearl Beauty Center

Remodelare corporală
Tratamente disponibile