Tratamente faciale la Pearl Beauty Center Satu Mare

Răsfață-te cu un tratament de oxigenare facială în Satu Mare cu Oxygenera PRO la Pearl Beauty Center Satu Mare. 

Visul de a arăta mereu mai tânără și frumoasă nu este un privilegiu doar a celor faimoși, a vedetelor sau a oamenilor bogați. Și tu poți arăta bine, și tu poți fi mai atrăgătoare dacă ai grijă de tenul tău prin folosirea terapiilor de îngrijire a pielii feței, care se fac cu aparate performante. Un astfel de tratament se face cu Oxygenera PRO, la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center în Satu Mare.

Tratamente de oxigenare facială cu Oxygenera!

Oxygenera este un tratament cu oxigen hiperbaric care presupune folosirea a 4 tehnologii de ultimă generație pentru obținerea unui efect spectaculos de reîntinerire facială. Prin tratament se face:

 • Curățarea tenului de impurițăți, praf și urme de produs cosmetic, cu produse demachiante
 • Exfolierea tenului prin microdermoabraziune, cu capete de diamant
 • Hidratarea tenului
 • Masaj al pielii feței
 • Stimularea de colagen nou
 • Stimularea de elastină
 • Estomparea ridurilor, a cicatricilor după acnee, a punctelor negre și a petelor pigmentare
 • Lifting facial intens prin radiofrecvență
 • Restabilirea fermității tenului
 • Stimularea metabolismului cu măști cosmetice speciale
 • Oxigenarea și stimularea celulară în profunzimea pielii cu masca Photoon Oxygen Mask – IfraRed Soft Laser.

Pentru mai multe informații te așteptăm la o consultație gratuită.

Când trebuie să se utilizeze tratamentul cu oxigen hiperbaric?

Tratamentul este recomandat în cazul în care aspectul pielii este neplăcut, obosit, afectat de semnele lăsate de procesul normal de îmbătrânire a organismului. Odată cu trecerea anilor pielea își pierde din elasticitate și fermitate. Se știe că circulația sângelui în piele scade de-a lungul vieții și astfel sistemul circulator este deteriorat în țesuturile cutanate; de asemenea scade și umiditatea și astfel pielea devine mai uscată, iar în plus organismul nu mai produce suficient colagen în țesutul cutanat și de aceea aspectul acestuia este afectat. Drept consecință, în epidermă se produc schimbări ce au la bază reducerea aportului de oxigen și nutrienți la celule. Astfel pielea va deveni mai subțire, deshidratată, cu numeroase riduri, pete pigmentare, puncte negre și semne de îmbătrânire. Pentru reîntinerirea tenului există o soluție – terapia cu oxigen hiperbaric – care se folosește de mulți ani.

Oxigenul hiperbaric este cel mai pur oxigen, are puritatea medicală de 98%.

Vino la salonul Pearl Beauty Center pentru a beneficia de rezultatele garantate ale acestei terapii cu oxigen! Iată care sunt acestea:

 • Este stimulată producția de colagen și elastină, acest lucru ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, la restabilirea fermității și elasticității acesteia, la reîntinerirea facială.
 • Este accelerat metabolismul în straturile profunde ale pielii.
 • Pielea este hrănită cu nutrienți (vitamine, antioxidanți), rehidratată, chiar și bariera de protecție a pielii este refăcută.
 • Este îmbunătățită circulația sângelui în țesuturile cutanate și astfel pielea va arăta revitalizată.
 • Deficitul de umiditate al pielii este acoperit și astfel tenul nu mai este uscat și tern.
 • Sunt estompate cicatricile post-acneice, punctele negre și petele pigmentare.
 • Sunt eliminate ridurile fine și ridurile de expresie.
 • Este rezolvată și problema porilor dilatați, aceștia sunt închiși iar tenul devine mai fin.
 • Este reglat pH-ul pielii.

La Pearl Beauty Center ai posibilitatea de a face un tratament de oxigenare facială pe care îl alegi cu ajutorul specialiștilor. Sunt mai multe variante de tratament care oferă soluții complexe, cu diferite produse revoluționare, pentru oxigenoterapie.

Produse de brand Institute BCN folosite pentru tratamente cu Oxygenera:

Fiole BCN CLASSICS

Diferă prin tipul ingredientelor active: aminoacizi, antioxidanți, vitamina A, vitamina C, cafeină, acid hialuronic, retinol, biotină, argirelină, DMAE, acid glicolic, dexpanthenol. Toate produsele sunt sterile. Sunt tolerate de organism, nu apar efecte secundare. Pot fi folosite în combinație cu alte fiole sau cu fiole din gama BCN Cocktails. Se folosesc în tratamente Oxygenera, Messo Pen și de Radiofrecvență, iar la finalul terapiilor rezultatele sunt impresionante.Ajută la eliminarea ridurilor și a petelor pigmentare, prevenirea și combaterea căderii părului, prevenirea și tratamentul acneei, refacerea fermității pielii.

Fiole BCN COCKTAILS

Pot avea diferite ingrediente active: acid citric, vitamina C, acid hialuronic, colagen, fucucs, siliciu organic, ruscus, coenzima Q10, fosfatidicolina, elastină, L-Carnitină, cafeină. Ingredientele sunt sigure, alese cu atenție, testate de cercetători, non-invazive, nu provoacă durere și niciun alt disconfort, nu dau reacții secundare, efectul lor la finalul tratamentului este grozav asupra pielii. Se poate folosi o singură fiolă cu un singur ingredient sau combinate cu alte fiole BCN Cocktails, sau cu alte fiole BCN Classics. Astfel se fac tratamente personalizate deosebit de eficiente. Ajută la tratarea acneei și a cuperozei, eliminarea ridurilor și a petelor pigmentare, combaterea căderii părului.

Fiole BCN ADVANCED

Conțin ingrediente active precum sunt: oligopeptide-68, oligopeptide-58, oligopeptide-51, oligopeptide-34, oligopeptide-24, oligopeptide-15, acetyl tetrapeptide-2, palmitoyl tripeptide-38, palmitoyl tripeptide-5/28. Ajută la prevenirea și eliminarea ridurilor, refacerea fermității pielii, eliminarea petelor pigmentare pronunțate. Cocktail unic ce conține peptide, ce are 3 sortimente de ingredinte active. Toate acestea sunt atent selecționate astfel acționează sinergic și pot îmbunătăți rezultatele tratamentului. Cele 3 sortimente sunt: Peptide de ultimă generație (cu rol de a activa sau de a inhiba mecanismele celulare în scopul sporirii eficienței tratamentului pentru o anumită problemă a tenului). Ingrediente active non-peptide (care au concentrație mare și pot ajuta în rezolvarea problemei pentru care se face terapia). Ingrediente active de îngrijire a pielii (ex. minerale, vitamine, acid hialuronic, aminoacizi).

La salonul nostru personalul este pregătit foarte bine pentru a oferi servicii de calitate. Salonul se află într-o locație deosebită, curată, elegantă, unde atmosfera este primitoare și relaxantă. Pentru a face un astfel de tratament facial de oxigenoterapie trebuie să faci o consultație, pentru stabilirea caracteristicilor tenului și a problemelor acestuia. Prima consultație este gratis.

Te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center!

Pentru mai multe informații te așteptăm la o consultație gratuită.

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

 1. […] La această terapie, disponibilă la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare, se combină terapia cu oxigen cu o terapie cu substanțe active – vitamine, colagen și acid hialuronic, care odată ce pătrund adânc în piele au capacitatea de a hrăni țesuturile acesteia și de a îmbunătăți considerabil aspectul tenului. Combinarea oxigenului hiperbaric cu o gamă specială de produse marca “Institute BCN” oferă rezultate remarcabile în reducerea ridurilor și stoparea procesului de îmbătrânire prematură a pielii. […]

Comentariile sunt închise.