Ridurile apar la majoritatea femeilor. Este suficient să râzi sau să ridici din sprâncene în mod frecvent și deja ai o serie de riduri și semne pe față. Ridurile pronunțate sunt cauzate de manifestarea emoțiilor, ele numindu-se riduri de expresie. Pentru a preveni apariția lor, cea mai la îndemână soluție este să renunțăm la grimase. Cum nici acest lucru și nici evitarea tensionării mușchilor faciali nu este posibilă, este recomandată aplicarea periodică a unui tratament de estompare a ridurilor cu Oxygenera. 

Terapia cu oxigen hiperbaric 

Tratamentul cu Oxygenera este ideal pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul cu riduri, matur, obosit, uscat. Rezultatul final este o piele detoxifiată, radiantă, hidratată, întinerită. Chiar și vedetele internaționale sunt fascinate de tratamentul cu oxigen hiperbaric. Cei care iubesc această terapie și o folosesc în mod frecvent sunt: Madonna, Eva Longoria, Uma Thurman, Johnny Depp, Cameron Diaz, Gwen Stefani, Justin Timberlake.

Oxigenul hiperbaric este un oxigen medical de puritate 98%, care este introdus în piele sub presiune și are capacitatea de a revitaliza pielea, de a restabili structura straturilor pielii – derm și epiderm. Prin introducerea unei cantități suficiente de oxigen în piele se crește potențialul energetic al țesutului cutanat și se intensifică regenerarea celulară.

La această terapie, disponibilă la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare, se combină terapia cu oxigen cu o terapie cu substanțe active – vitamine, colagen și acid hialuronic, care odată ce pătrund adânc în piele au capacitatea de a hrăni țesuturile acesteia și de a îmbunătăți considerabil aspectul tenului. Combinarea oxigenului hiperbaric cu o gamă specială de produse marca “Institute BCN” oferă rezultate remarcabile în reducerea ridurilor și stoparea procesului de îmbătrânire prematură a pielii.

În videoclipul următor puteți descoperi câteva dintre beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric

Substanțele din fiolele BCN au efect anti-îmbătrânire și de umplere a ridurilor

Dacă pe piele se aplică un tratament cu vitamine, acid hialuronic și colagen se obține un aspect îmbunătățit al tenului. Calitatea produselor “Institute BCN”  este apreciată în toată lumea. Acestea hrănesc și hidratează pielea, nu conțin niciun fel de ingrediente care să afecteze în mod negativ țesutul cutanat, cum ar fi conservanții, parabenii, zahărul.

Cocktailul de substanțe nutritive din fiole BCN este absorbit mult mai eficient în piele datorită oxigenului și astfel efectul de netezire și eliminare a ridurilor este mai rapid. Pielea este tratată cu vitaminele A, C și E care au proprietăți antioxidante, reduc efectele nocive ale factorilor de mediu (poluare, praf, radiații ultraviolete) și combat îmbătrânirea timpurie a tenului.

Inainte de terapie se parcurg câteva etape:

  • Se curăță și se demachiază pielea feței
  • Se examinează tipul de piele
  • Se aplică un tratament de peeling pentru îndepărtarea celulelor moarte
  • Se hidratează pielea
  • Apoi se aplică terapia cu oxigen hiperbaric și fiole BCN.

În plus, se folosesc și alte tehnologii de utimă generație:

  • Microdermabraziunea cu particule de diamant pentru intensificarea regenerării celulare, stimularea colagenului și eliminarea ridurilor.
  • InfraRed Soft Laser și Phooton Oxygen Mask cu efect antioxidant, de reducere a ridurilor și anti-îmbătrânire.
  • Radiofrecvență multipolară cu efect de lifting instant și eliminarea ridurilor.

Durata de tratament este de aproximativ 50-60 minute.

Vă invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center să încercați terapia cu Oxygenera. Veți fi  foarte mulțumiți de rezultate, succesul terapiei fiind garantat! Ne găsiți în Strada Andrei Mureșan, Nr. 23, colț cu Strada Avram Iancu. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0374 490 681 și ne puteți vizita pe Facebook.