Microdermabraziune facială
cu particule de diamant

Microdermoabraziunea cu particule de diamant la Pearl Beauty Center Satu Mare. Stimulează epiderma și circulația sangvină, sporind producția de colagen și elastină. Transformă în profunzime epiderma, stimulează regenerarea celulară și oferă un aspect sănătos și luminos. Petele de pigmentare și semnele de îmbătrânire sunt eliminate într-un procent satisfăcător.

Microdermabraziune facială în Satu Mare

Tratamente
Microdermabraziune

Microdermabraziunea este un peeling mecanic la care se folosește un cap de tratamente cu particule de diamant. Prin abraziunea ușoară la suprafața pielii se elimină stratul de celule moarte de la suprafața pielii. Datorită acestei abraziuni și a vacuumului se stimulează regenerarea celulară dar și producerea de colagen nou. Particulele de diamante sunt mai blânde cu pielea și riscurile de iritații scad semnificativ.

LISTĂ TRATAMENTE CU MICRODERMABRAZIUNE

În funcție de tipul de afecțiune ar putea fi mai eficient un tratament combinat, de exemplu microdermabraziune cu oxigen hiperbaric. Accesați linkul aferent afecțiunii pentru care doriți să efectuați tratamentul pentru a vedea toate tratamentele disponibile, inclusiv cele cu microdermabraziune cu particule de diamant.