Scapă de celulită în Satu Mare cu ajutorul aparatului eXimia HR77 Platinum, creat de medicii din Italia

Multe femei suferă din cauza celulitei și consideră acesta un subiect foarte sensibil. În fiecare an ele caută soluții pentru a scăpa de aspectul de coajă de portocală și chiar decid să urmeze diverse tratamente anti-celulitice.

Din păcate nu toate tratamentele promovate ca fiind anticleulită sunt și eficiente,  iar soluțiile care funcționează cu adevărat sunt puține.

eXimia este unul dintre puținele aparate al căror rezultate au fost dovedite clinic. Dacă căutați pe forumuri și bloguri veți putea observa o mulțime de rezultate satisfăcătoare.

Sunt persoane care consideră celulita ca fiind o veșnică problemă a femeilor. Multe dintre ele sunt îngrijorate de felul cum arată și evită în sezonul cald să poarte rochii sau fuste prea scurte. Nu lăsa această problemă inestetică să fie un impediment, te putem ajuta.

Cele mai afectate zone de celulită sunt șoldurile, coapsele și abdomenul.

Tratament anticelulită în Satu Mare cu eXimia Hr 77 Platinum

Pentru cât timp putem scăpa de celulită?

Motivul pentru care femeile fac ușor celulită este din cauza structurii țesutului conjunctiv și al fibrelor de colagen. La femei apare o slăbiciune a țesutului conjunctiv care facilitează formarea celulitei. De asemenea și pielea este destul de elastică, iar fibrele de colagen sunt paralele și perpendiculare pe suprafața acesteia.

Celulele grase din interiorul pielii se depun ușor pentru că au spațiu și se dezvoltă în special din cauza stilului de viață nesănătos. Acesta înseamnă: viață sedentară, alimentație bogată în grăsimi, lipsă de activitate, efort fizic și sport. Stocarea celulelor grase din cauza obezității duce la formarea aspectului de coajă de portocală și a ,,gropițelor din pieleˮ.

Așadar, te putem ajuta să scapi de mare parte din celulită, dar depinde de tine pe urmă să adopți un stil de viață mai sănătos pentru a preveni apariția celulitei. Putem elimina până la 95% din celulită, dar este aproape imposibil de prezis numărul de ședințe necesar pentru obținerea acestui rezultat. Depinde de tipul de celulită și severitatea ei.  Se recomandă să efectuați minim 9 ședințe înainte de a trage primele concluzii cu privire la eficiența tratamentului anticelulită.

Soluție există! Poți scăpa de celulită rapid cu Eximia HR77 Platinum

În acest scurt video de prezentare este prezentat tratamentul complet, care include și partea de laserporație, pentru slăbire intensivă.

Pentru mai multe detalii te așteptăm la o consultație gratuită.

Cu aparatul Eximia HR77 pentru remodelare corporală poți face un tratament non-invaziv de combatere a celulitei. Eximia te scapă de multe probleme ale pielii:

 • celulită
 • riduri
 • vergeturi
 • aspect netonifiat și îmbătrânit al pielii
 • insuficienta oxigenare a țesutului cutanat
 • toxine acumulate în straturile pielii
 • lipsa de elasticitate a pielii
 • acumulările de țesut adipos

Tratamentul se poate face pe toate zonele corpului unde apar acumulări de grăsime și aspectul de coajă de portocală: brațe, fese, abdomen, coapse, gambe.

Aparatul Eximia HR77 este ,,Cel mai bun echipament de slăbitˮ de la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging ediția 9.

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare se fac tratamente cu Eximia HR77 Platinum. Acest aparat este foarte eficient pentru tratamentul celulitei deoarece combină 5 tehnologii avansate. Iată care sunt avatajele oferite de cele 5 tehnologii inovatoare la Eximia HR77 Platinum:

 • Laserul Lipolitic acționează în profunzimea pielii, asupra țesutului adipos fără a deteriora țesuturile din jur. Se poate observa o reducere a celulitei, prin diminuarea stratului de grăsime, chiar după o singură ședință de tratament.
 • Prin Multiporație se diminuează aspectul de celulită. Sunt introduse substanțe active în stratul profund al țesutului cutanat care ajută în tratamentul anti-celulitic. Procedura nu provoacă durere pentru că nu se folosesc ace.
 • Masajul endermologic și drenajul limfactic se face prin tehnologia Vacuum. Diminuarea celulitei are loc mai rapid prin distrugerea nodulilor de celulită.
 • Prin Radiofrecvență quadripolară se îmbunătățește circulația în straturile pielii, se accelerează procesul de slăbire, se reduce celulita.
 • Reducerea celulitei este intensificată prin Magnetoterapie. Avantajul oferit este o bună oxigenare a țesutului cutanat datorită rolelor magnetice și capacității sângelui de a fi un bun conductor magnetic.

Este timpul să nu îți mai faci griji din cauza celulitei! Cu Eximia HR77 rezultatele sunt excepționale, elimină până la 95% din celulită!

Trebuie să ai răbdare, rezultatele nu se vor observa peste noapte, este nevoie să efectuezi măcar 9 ședințe pentru a trage o concluzi corectă asupra eficienței tratamentului. Rezultatul final fiind influențat de stilul propriu de viață. De exemplu, dacă ați adoptat în același timp o alimentație corectă și puțin sport, rezultatele vor fi mai rapide și mai spectaculoase, într-un număr mai mic de ședințe.

Eximia HR77 Platinum este soluția perfectă pentru orice client care dorește tratamente de remodelare corporală în domeniul frumuseții și al sănătății.

Eximia HR77 Platinum oferă următoarele avantaje:

 1. un aspect tonifiat și reîntinerit al pielii
 2. eliminarea celulitei, chiar dacă este într-un stadiu avansat
 3. îmbunătățirea circulației sangvine și a oxigenării celulelor pielii
 4. eliminarea excesului de cm din jurul taliei
 5. reducerea țesutului adipos
 6. eliminarea celulitei și a vergeturilor
 7. poate evita anumite proceduri chirurgicale
 8. slăbire localizată (este separat, nu este inclus în tratamentul anticelulitc).

Cât costă?

În funcție de zonă și de numărul de ședințe puteți vedea prețurile aici.

Pentru mai multe detalii te așteptăm la o consultație gratuită.