Dacă îți dorești de multă vreme să scapi de ridurile de pe față dar nu știi cum să procedezi, noi avem soluția perfectă: tratamentele faciale cu Plasma Pen.

Dacă ridurile de pe frunte, cele din jurul ochilor, al gurii sau din zona gâtului îți dau bătăi de cap, aceste tratamente inovatoare, disponibile acum la centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare, le vor elimina fără durere și fără niciun fel de incizie.

În acest articol îți prezentăm tot ce ai nevoie să știi despre tratamentele faciale cu Plasma Pen  – limita dintre cosmetică și chirurgie estetică – astfel încât tu să te poți bucura de un ten fără riduri.

 

plasma pen satu mare

Ce sunt și cum acționează tratamentele faciale cu Plasma Pen?

Plasma Pen este un dispozitiv care produce în mod artificial plasmă. Plasma este o stare a materiei ce poate fi întâlnită în natură în cele mai diverse forme, fulgerele și ionosfera Pământului fiind două dintre cele mai cunoscute astfel de forme. În tratamentele faciale cu Plasma Pen, plasma este produsă în mod artificial prin intermediul unui arc electric. Acesta produce căldură care, difuzată la nivelul pielii, acționează în două moduri: pe de o parte, lezează în mod controlat stratul superficial al tenului netezind ridurile, iar pe de altă parte stimulează celulele numite fibroblaști. Aceste celule sunt singurele din întreg țesutul conjunctiv care pot produce colagen III, un tip de colagen ce reduce ridurile și redă pielii elasticitatea, suplețea și hidratarea de care aceasta are nevoie. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este precizia, pentru că în afara zonei țintite, NU sunt afectate țesuturile din jur.

 

Care sunt beneficiile acestor tratamente faciale?

Cel mai important beneficiu este că reduce semnificativ și previne efectele negative ale îmbătrânirii. Astfel, ridurile perioculare, ridurile de pe frunte, cele din jurul gurii și de pe gât vor fi tratate cu succes.

Aceste tratamente stimulează producția naturală de colagen și determină fibrele de colagen existente să se contracte, oferind suplețe zonelor tratate.

Terapiile sunt eficiente și în eliminarea pungilor de sub ochi, a cearcănelor și a cicatricilor post acnee.

În plus, tehnologia inovatoare a Plasma Pen-ului face posibilă corectarea aspectului de pleoape căzute, înlocuind tratamentul chirugical de strângere a acestora și oferă un efect de lifting sprâncenelor.

Un alt beneficiu extrem de important este că după 4-6 ședințe te vei bucura de efectele acestor tratamente cel puțin 3 ani.

Mai mult decât atât, cu 4-6 ședințe de terapie, vei vedea rezultate în doar 3 săptămâni. Din 6 în 6 săptămâni poți alege 2-3 tratamente de regenerare, dacă vrei să accentuezi rezultatele deja obținute.

Cifrele de mai sus arată că nu va trebui, timp de 3 ani, să investești bani și timp în alte tratamente de eliminare a ridurilor din zonele menționate.

Prezentare video

Tratamentele faciale cu Plasma Pen oferă tenului tău avantaje extraordinare, fără neplăcerile aferente chirurgiei estetice.

Poți afla mai multe despre aceste tratamente revoluționare în clipul de mai jos.

 

Pe ce zone ale feței se pot aplica terapiile cu Plasma Pen?

Terapiile se pot aplica în zona buzelor, a gâtului, pe frunte și mai ales în zonele perioculare cu rezultate vizibile în doar 3 săptămâni, ceea ce este de-a dreptul remarcabil!

Pielea este strânsă în mod delicat, fără a fi deteriorată. Ridurile din jurul gurii și ridurile de expresie de pe frunte vor fi diminuate, redându-se acestor zone suplețe și un aspect întinerit.

Aspectul de pleoape căzute va fi corectat, iar sprâncenele vor beneficia de un efect de lifting.

 

Necesită timp de repaus după tratamente?

Răspunsul scurt este DA.

Când tratamentele cu Plasma Pen sunt folosite pentru a corecta zona pleoapelor, este posibil ca aceasta să se inflameze și să se înroșească puțin. Asta se întâmplă pentru că zona este una mai sensibilă și reacționează în acest fel din cauza acumulării de limfă.

Pentru că sunt terapii de corectare a arhitecturii și texturii pielii, după aplicarea lor în zonele tratate se vor forma mici cruste. Este important să lași aceste cruste să se vindece natural, fără să încerci să le îndepărtezi forțat.

Deși durează câteva zile până când acestea vor cădea, vestea bună este că după această perioadă zonele tratate vor arăta extraordinar!

Ce reacții adverse și contraindicații există?

Este important să reții că înainte de aceste terapii nu trebuie să consumi alcool, nu ai voie să te expui la razele solare și nici să mergi la solar. Interdicția de expunere la razele solare este motivul pentru care aceste tratamente se pot efectua doar in sezonul rece – toamna-iarna.

Reacțiile adverse sunt cele menționate la punctul anterior: inflamare și înroșire, mici cruste care vor cădea singure.

Ca în cazul oricăror tratamente, există și o serie de contraindicații. Astfel, tratamentele faciale cu Plasma Pen nu pot fi aplicate persoanelor afectate de:

–        HIV, cancer și diabet zaharat;

–        epilepsie, boli de oase și varice;

–        leziuni sau infecții ale pielii în zonele în care se dorește aplicarea tratamentelor.

De asemenea, persoanele care au montat un stimulator cardiac, cele care urmează un tratament cu medicamente fotosensibile sau anticoagulante, precum și cele care au alunițe ce ar putea duce la cancer nu sunt candidați potriviți pentru aceste terapii.

Tratamentele faciale cu Plasma Pen nu se pot efectua nici femeilor însărcinate.

Vino la o consultație gratuită!

Nu știi dacă tratamentele faciale cu Plasma Pen sunt potrivite pentru tine? Vrei să ne adresezi și alte întrebări? Vrei să afli mai multe despre tenul tău?

Te invităm la o consultație gratuită!

Echipa noastră de esteticieni profesioniști este la curent cu cele mai moderne și sigure tehnici, este instruită în folosirea echipamentelor noastre de ultimă generație și este pregătită să te îndrume pas cu pas în luarea celei mai bune decizii pentru tine și tenul tău!

Te așteptăm!

Dacă ești în căutarea unui tratament facial care să rezolve problemele tenului tău chiar și în sezonul rece, avem vești excelente pentru tine! La Pearl Beauty Center din Satu Mare îți punem la dispoziție peelingul chimic, un tratament care corectează mai multe probleme de la nivelul pielii cu efort minim și rezultate excelente. Află mai multe despre vedeta sezonului rece în rândurile de mai jos.

Ce este peelingul chimic?

Peelingul chimic este o procedură dermato-cosmetică non-invazivă care te ajută să scapi de mai multe afecțiuni ale tenului. Un “cocktail” de substanțe chimice aprobate dermatologic este aplicat în mai multe straturi pe zonele afectate, realizându-se astfel exfolierea pielii, eliminarea celulelor moarte și stimularea procesului de regenerare a pielii. La centrul nostru de înfrumusețare, acest amestec este obținut din produsele specializate Medicalia. Folosind ingrediente cum ar fi acidul fitic, acidul salicilic, acidul lactic, micro-retinol-ul și altele, peelingul chimic este un tratament care oferă rezultate excelente pentru tenul tău, la prețuri accesibile. Procesele complexe care au loc prin combinarea substanțelor din produsele Medicalia stimulează absorbția acestor substanțe în straturile profunde ale pielii și facilitează hidratarea acesteia.

Este bine să știi că produsele Medicalia sunt testate și certificate din punct de vedere dermatologic, de aceea ele NU produc iritații, alergii și nici nu blochează porii.

Tipuri de peeling chimic și diferența dintre ele

Există mai multe tipuri de peeling chimic: peelingul superficial, peelingul mediu și peelingul profund.

Peeling chimic superficial

Așa cum sugerează și numele, acest tip de peeling acționează DOAR asupra stratului superficial al pielii, realizând o exfoliere blândă a acesteia. Acizii cu o concentrație scăzută (cum ar fi alfa-hidroxi) folosiți în acest tip de peeling conferă un aspect luminos și întinerit tenului, gâtului și zonei decolteului. Prin eliminarea celulelor deteriorate, ridurile fine sunt estompate și petele pigmentare sunt ameliorate, aspectul de piele aspră este îmbunătățit și se stimulează totodată producția naturală de colagen și elastină.

Fără a fi nevoie de întreruperea activităților zilnice, descuamarea fină care apare în urma tratamentului dispare după 3-7 zile. Acest tip de peeling este recomandat în special persoanelor cu ten sensibil.

Peeling chimic mediu

Acest tip de peeling implică un grad mai profund de exfoliere și poate necesita câteva zile de repaus. Acizii folosiți în peelingul chimic mediu, cum ar fi acidul glicolic sau cel tricloracetic, pătrund atât în straturile superficiale cât și în cele medii ale pielii, îndepărtând celulele moarte.

Peelingul chimic mediu este recomandat persoanelor care au tenul afectat de cicatrici post-acnee, de pete hiperpigmentare și de keratoze actinice. Această procedura tratează totodată ridurile, pielea aspră, pistruii și petele cauzate de procesul natural de îmbătrânire a pielii.

Pentru că se realizează o exfoliere mai intensă, și gradul de descuamare a pielii va fi mai mare, această dispărând după circa 6 zile.

Peeling chimic profund

În peelingul chimic profund, amestecul de substanțe (cum ar fi acidul tricloracetic și acidul fenic) pătrunde profund în stratul mediu al pielii, tratând cicatricile profunde produse de acnee, ridurile proeminente și pielea cu aspect lăsat, accelerând totodată producția de colagen proprie pielii. Pentru că trebuie să pătrundă integral în stratul mediu al pielii, acest tip de peeling se efectuează sub supraveghere medicală, necesitând în cele mai multe cazuri anestezie. Timpul de refacere este de una-două săptămâni, interval după care pielea va avea un aspect îmbunătățit.

Ce probleme putem trata cu această procedura?

Printre problemele tratate de peelingul chimic se numără:

–        ridurile, rozaceea, cicatricile post-acnee, eczemele și petele pigmentare;

–        hiperplazia epidermică, zgârieturile și keratoza solară;

–        deshidratarea pielii, cauzată de fumat sau de expunerea la soare;

–        punctele negre, psoriazisul, acneea, vânătăile și porii dilatați.

Totodată, peelingul chimic conferă și alte beneficii pielii tale, cum ar fi:

–        îndepărtează straturile de celule deteriorate și celule moarte;

–        stimulează producția naturală de elastină și colagen;

–        previne îmbătrânirea cauzată de expunerea excesivă la soare sau de predispoziția genetică;

–        contribuie la accelerarea procesului natural de regenerare a pielii;

–        tratează eficient tenul uscat, tenul gras și tenul deshidratat;

–        neutralizează radicalii liberi ce pot reprezenta un pericol real pentru tine;

–        conferă luminozitate, densitate și un efect de lifting pielii.

În ce perioadă a anului se recomandă să faci peelingul chimic?

Este recomandat să apelezi la peelingul chimic în sezonul rece. Și asta pentru că după aplicarea acestui tratament pielea devine mai sensibilă și trebuie evitată expunerea la soare. Toamna și iarna razele solare nu sunt atât de intense ca vara și de aceea protejarea tenului după efectuarea peelingului este mai eficientă.

Contraindicații și posibile reacții adverse

Ca orice tratament, și peelingul chimic are o serie de contraindicații. Astfel, el nu poate fi aplicat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Peelingul chimic nu este indicat persoanelor care suferă de infecții ale pielii (cum ar fi impetigo și herpes), de boli autoimune cum sunt sarcoidoza și lupus eritematos și nici celor care au răni deschise. Totodată, peelingul chimic este interzis persoanelor care în ultimele 6 luni au urmat un tratament cu retinozi, cu Sotret sau Roaccutane, precum și celor care au probleme de cicatrizare (care dezvoltă ușor cicatrici keloide sau hipertrofice).

Vino la o consultație gratuită!

Vrei să știi dacă peelingul chimic, vedeta sezonului rece, ți se potrivește? Ai întrebări despre acest tratament la care nu ai găsit încă răspunsul? Te invităm la o consultație gratuită!

La centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare vei primi toate informațiile de care ai nevoie fără niciun cost!

Crezi că ai nevoie de un tratament separat pentru fiecare problemă a tenului cu care te confrunți? Dacă ești în căutarea unei soluții care să rezolve mai multe afecțiuni faciale, soluția este microneedlingul. La centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare dispunem de această tehnologie revoluționară care te va ajuta să scapi nu de una, nu de două, ci de 5 afecțiuni ale pielii cu un singur tratament, la prețuri accesibile. În acest articol îți spunem cum poți scăpa de 5 afecțiuni care te împiedică să ai un ten minunat.

Ce este și cum acționează microneedlingul?

Microneedlingul, cunoscut și sub numele de terapia cu micro ace, este un tratament semi-invaziv cu efecte benefice asupra pielii. Un dispozitiv de forma unui stilou, numit MessoPen, dotat cu micro-ace sterile, extrem de subțiri, efectuează mii de micro-înțepături la aproximativ 0,5-2 mm în stratul superficial al pielii. Prin aceste înțepături sunt transportate la nivelul dermului și epidermului substanțe active din fiolele produse de companiile PBserum și Institute BCN Barcelona. Aceste substanțe conțin elemente importante ca vitamine, minerale, acizi organici, proteine, acid hialuronic și altele. Testate și certificate, fiolele sunt sigure și NU produc alergii sau reacții adverse. Aplicate in diferite mixuri, substanțele tratează mai multe afecțiuni ale tenului, conferind acestuia, printre altele, luminozitate, fermitate, elasticitate și rejuvenare.

Ce afecțiuni putem trata prin micronnedling (mezoterapia cu micro ace)?

Îmbătrânire

Ingredientele active folosite în această terapie tratează eficient în special ridurile fine și ridurile de expresie. Ele stimulează producția naturală de elastină și colagen și contribuie la regenerarea celulelor deteriorate. În acest fel este încetinit procesul natural de îmbătrânire a pielii, obținându-se și un efect de lifting facial blând. Totodată, tenul dobândește un aspect întinerit și luminos.

Cicatrici post acnee

microneedling satu mare

Ingredientele active din fiolele PBserum și Institute BCN Barcelona tratează cu rezultate excelente cicatricile post acnee, tenul dobândind un aspect curat și plăcut. Poți spune “adio” acestor cicatrici de îndată ce vei încerca terapia cu micro ace!

Probleme ale ochilor și buzelor

Ochii și buzele sunt alte zone asupra cărora microneedlingul are efecte uimitoare: cearcănele, pungile de sub ochi și ridurile sunt tratate eficient prin mixurile de substanțe aplicate. Pielea este hidratată și semnele cauzate de îmbătrânire sunt ameliorate semnificativ.

Pete pigmentare

Terapia cu micro ace te ajută să scapi și de petele pigmentare. Echilibrul de nutrienți de care are nevoie țesutul cutanat este restabilit grație substanțelor active folosite, iar tenul tău capătă un aspect luminos, sănătos și curat, fără pete.

Vergeturi

Dacă vergeturile îți dau bătăi de cap, tot microneedlingul este soluția! Cu minim 6 ședințe scapi de vergeturile superficiale, un număr mai mare de ședințe eliminând și vergeturile mai profunde. Grație hidratării furnizate de ingredientele active ale fiolelor folosite, pielea dobândește un aspect tonifiat și suplu.

Este dureros acest tratament?

Pacientele cu ten sensibil care au încercat această terapie au resimțit o stare de disconfort în timpul aplicării ei. Dacă te numeri printre persoanele cu toleranță scăzută la durere, putem ajusta profunzimea la care acele vor penetra pielea, însă această ajustare va diminua eficiența tratamentului. Cel mai indicat este ca înainte de efectuarea tratamentului să discuți cu esteticienii noștri despre cât de intens resimți durerea în general, astfel încât aceștia să poată regla parametrii de penetrare a micro-acelor.

În cât timp se văd rezultatele?

Efectul maxim al terapiei cu micro ace este vizibil după aproximativ 2 luni. Dacă acest interval de timp ți se pare mare, avem o veste excelentă: vei observa o îmbunătățire a aspectului și calității pielii chiar în primele zile de după tratament.

Este bine să știi că înainte de aplicarea terapiei cu micro ace esteticienii de la centrul nostru de înfrumusețare vor face o scurtă analiză a pielii tale. Această analiză permite stabilirea numărului de ședințe necesare. Experiența ne-a arătat că în timp ce pentru tratarea cicatricilor post-acnee de exemplu este nevoie de 8-10 ședințe, pentru combaterea îmbătrânirii sunt necesare minim 5 ședințe. Tot înainte de aplicarea microneedlingului este ales mixul de substanțe active ce urmează să fie aplicat în funcție de caracteristicile pielii tale, de afecțiunile și de zonele care urmează să fie tratate. În acest fel ne asigurăm că tratăm eficient  și personalizat afecțiunile fiecărei paciente în parte, obținând rezultate optime.

Este nevoie de recuperare după microneedling?

După aplicarea tratamentului, pielea ta va fi afectată de o roșeață care dispare în una-trei zile. Nu este nevoie să îți întrerupi activitățile, însă pentru a evita orice probleme va trebui să urmezi câteva recomandări post-procedură. Astfel, timp de 2 săptămâni nu trebuie să te expui la soare și nici să mergi la solar pentru ca pielea ta, devenită mai sensibilă în urma tratamentului, să nu fie afectată de pete de pigmentare. În acest interval de timp este indicat să folosești o cremă de protecție solară care trebuie să nu conțină deloc izotretinoizi și doar cantități mici de vitamina A.

Vino la o consultație gratuită!

Dacă ești de mult în căutarea unei soluții pentru problemele care îți afectează tenul, dacă vrei să afli mai multe despre beneficiile terapiei microneedling, dacă suferi de oricare dintre cele 5 afecțiuni prezentate mai sus, te invităm la o consultație gratuită! Da, ai citit bine! La centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center echipa noastră de esteticieni îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie despre această tehnică revoluționară! Poți afla, fără niciun cost, dacă această terapie te poate scăpa de neplăcerile care te împiedică să ai tenul pe care ți-l dorești dintotdeauna.

Dacă îți faci griji în legătură cu tenul tău în timpul sezonului rece, avem vești excelente!

Dacă acneea, cearcănele, ridurile, petele pigmentare, pungile de sub ochi, rozaceea se numără printre problemele cu care te confrunți, e bine să știi că există soluții. La Pearl Beauty Center din Satu Mare îți punem la dispoziție 3 tratamente faciale inovatoare, la prețuri accesibile, realizate cu produse de ultimă generație de către o echipă de profesioniști cu un înalt grad de expertiză și experiență în domenul esteticii medicale. În acest articol îți prezentăm tratamentul cu Messopen, Peeling-ul Chimic și tratamentul cu Plasma Pen și îți răspundem la cele mai importante întrebări referitoare la aceste tratamente.

1. Ce este si cum acționeaza tratamentul facial cu MessoPen (Microneedling)? 

Tratamentul cu MessoPen este un tratament semi-invaziv cu efecte pozitive asupra pielii. Această terapie se bazează pe două elemente: aparatul MessoPen și fiole cu substanțe active furnizate de “Institute BCN Barcelona” și de “PBSerum”. MessoPen este un dispozitiv în formă de stilou, prevăzut la capete cu ace sterile, extrem de subțiri și cu lungimi diferite. Tehnica Microneedling permite MessoPen-ului să efectueze mii de penetrări la cca 0,5-2 mm în stratul pielii. Procedura este lipsită de orice durere pentru pacientă pentru că dispozitivul aplică în jur de 18 000 de bătăi pe minut.

Cel de-al doilea element al tratamentului – fiolele – conțin proteine, minerale, vitamine și alte substanțe active esențiale în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii și în restaurarea fermității și elasticității acesteia. Fiolele sunt testate și aprobate de instituții specializate și NU provoacă reacții alergice. Substanțele active din fiole pătrund cu ajutorul micro-înțepăturilor în profunzimea pielii și tratează o gamă largă de probleme.

Care sunt beneficiile terapiei cu MessoPen ?

–        încetinește procesul natural de îmbătrânire a pielii;

–        are efectul unui lifting facial blând;

–        contribuie la îndepărtarea ridurilor, inclusiv a celor perioculare și a celor din jurul buzelor;

–        stimulează producția de colagen și elastină în profunzimea tenului;

–        tratează acneea și cicatricile cauzate de aceasta;

–        reduce cearcănele și pungile de sub ochi;

–        contribuie la eliminarea petelor pigmentare;

–        tratează cuperoza;

–        oferă tenului elasticitate și un aspect mai plăcut și mai luminos;

–        stimulează regenerarea celulelor pielii;

–        cel mai important, conferă o îmbunătățire a aspectului și calității pielii vizibile încă de la prima ședință.

tratamente faciale satu mare

Cât durează tratamentul și câte ședințe sunt necesare? 

Tratamentul durează în medie o oră, însă acest interval de timp variază în funcție de factori cum ar fi mixul de ingrediente folosit, dacă tenul trebuie curățat în profunzime în prealabil, etc.

Se recomandă un minim de 4 ședințe, însă numărul acestora crește în funcție de problema vizată și de obiectivul urmărit. Astfel, pentru tratarea cicatricilor post-acnee sunt necesare între 8 și 10 ședințe, în timp ce pentru întinerirea aspectului pielii sunt necesare cel puțin 5 ședințe. Numărul de ședințe este stabilit de specialistul de la centrul nostru după efectuarea unui consult.

Ce recomandări post-procedură trebuie să respect? 

Este imperios ca după această terapie să nu te expui la soare, să nu mergi la solar și să nu faci saună timp de două săptămâni. În aceste două săptămâni se recomandă să folosești o cremă cu protecție solară, pentru că aceasta contribuie la prevenirea apariției petelor. Este recomandat totodată să eviți cremele cu izotretinoizi întrucât în această perioadă cremele aplicate vor pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, iar izotretinoizii pot avea un efect negativ asupra acesteia. Vitamina A trebuie administrată cu moderație, întrucât în cantități mari poate avea de asemenea efecte negative.

 

2. Ce este și cum acționează Peeling-ul Chimic? 

Peeling-ul Chimic este un tratament prin care epiderma este exfoliată cu ajutorul unor substanțe testate și aprobate dermatologic care îndepărtează celulele moarte din piele și stimulează regenerarea celulară. La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center folosim pentru acest tratament produse Medicalia care nu produc alergii sau iritații și sunt extrem de eficiente pentru soluționarea mai multor probleme ale pielii. Prin intermediul unor procese complexe (cum ar fi procesul de microemulsii trifazice stabile – apă/ulei/apă) produsele Medicalia facilitează absorbția integrală a ingredientelor în profunzimea pielii, stimulează  hidratarea acesteia și optimizează bio-activitatea celulelor. Printre ingredientele folosite se numără acidul lactic, Hexylresorcinol-ul, acidul fitic și cel glycolic, micro-retinol-ul și altele, toate având efecte extrem de pozitive asupra pielii.

Care sunt beneficiile acestei proceduri? 

–        ajută la regenerarea celulelor pielii;

–        contribuie la recuperarea post-operatorie;

–        previne procesul de îmbătrânire;

–        tratează rozaceea, acneea și cicatricile provocate de aceasta;

–        elimină ridurile de expresie din zona ochilor și a gurii;

–        redă elasticitatea și fermitatea pielii;

–        sunt reduși porii dilatați;

–        îmbunătățește aspectul tenului gras;

–        combate ridurile cauzate de factori ereditari, cât și pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare;

–        tratează zgârieturile, psoriazisul, vânătăile, hiperpigmentarea și eczemele;

–        conferă tenului un aspect luminos și întinerit.

Cât durează terapia și câte ședințe sunt necesare? 

Peeling-ul Chimic durează în medie 45 de minute și se recomandă minim 4 ședințe, însă aceste cifre variază în funcție de problema tratată. Numărul exact de ședințe se stabilește după o discuție cu unul dintre specialiștii noștri.

Ce recomandări post-procedură trebuie să respect?

Ca și în cazul terapiei cu MessoPen, după realizarea Peeling-ului Chimic nu ai voie să expui zona tratată la soare. De asemenea, trebuie să știi că acest tratament NU este indicat pentru pielea sensibilă.

 

3. Ce este și cum acționează tratamentul cu Plasma Pen?

Tratamentul cu Plasma Pen este un tratament care tratează eficient atât ridurile perioculare, cât și pe cele de pe frunte, din jurul gâtului și a gurii. Plasma Pen-ul este un dispozitiv care produce plasmă în mod artificial cu ajutorul unui arc electric. Acționând ca un fulger la scară extrem de redusă, Plasma Pen-ul stimulează fibroblaștii. Aceștia reprezintă cel mai des întâlnit tip de celule din țesutul conjunctiv și singurele capabile să producă colagen tip III, care alături de colagenul tip I sunt “responsabile” de reducerea ridurilor și de asigurarea supleții, elasticității și hidratării optime a pielii. În stare inactivă, fibroblaștii poartă numele de fibrocite. Pentru a intra în procesul de diviziune celulară și pentru a produce colagen, fibrocitele trebuie transformate în mod artificial în fibroblaști. Și exact asta face Plasma Pen-ul: printr-o lezare controlată la nivelul superficial al pielii, care nu afectează țesuturile din jur, fără nicio durere și nicio incizie, dispozitivul tratează ridurile și oferă pielii avantaje posibile până nu demult decât prin chirurgie estetică.

Care sunt beneficiile acestui tratament la salonul nostru? 

–        reduce semnificativ ridurile de pe frunte, din jurul gâtului, a ochilor și a gurii;

–        corectează aspectul pleoapelor căzute, înlocuind tratamentul chirurgical de redare a elasticității acestora;

 • furnizează sprâncenelor un efect de lifting;
 • tratează acneea și cicatricile cauzate de aceasta;

–    reduce cearcănele și pungile de sub ochi.

tratamente faciale eficiente

Cât durează terapia și câte ședințe sunt necesare? 

Terapia durează în medie 60 de minute și se recomandă un minim de 4 ședințe pentru a se obține efecte optime. Trebuie să știi totuși că numărul de mai sus este unul orientativ, iar cel final variază în funcție de problema tratată și de scopul urmărit. Vei știi de câte ședințe ai nevoie după ce vei discuta cu unul dintre specialiștii noștri. Pentru tratarea unora dintre probleme (cum ar fi vergeturile sau cicatricile), terapia se repetă de 2-3 ori pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Ce recomandări post-procedură trebuie să respect? 

Este important să reții că după aplicarea terapiei pe zonele tratate se vor forma mici cruste care vor cădea singure după circa o săptămână. Dacă tratamenul cu Plasma Pen este aplicat pe pleoape, este posibil ca acestea să se înroșească și să se inflameze puțin pentru că se acumulează limfă in această zonă, care este mai sensibilă. După 3 săptămâni efectele tratamentului sunt vizibile pe deplin, iar acestea durează cel puțin 3 ani.

De ce să alegi aceste tratamente? 

–        pentru că efectele lor sunt imediate și durează mult timp;

–        pentru că nu folosec nici măcar o dată inciziile specifice chirurgiei estetice;

–        pentru că sunt nedureroase;

–        pentru că timpul de vindecare este mult mai mic decât în cazul tratamentelor chirurgicale, iar recupererea este simplă și rapidă;

–        pentru că nu trebuie repetate decât după intervale mari de timp (1-3 ani);

–        pentru că te scapă de probleme grave ale pielii în doar câteva ședințe efectuate în condiții de maximă siguranță și confort pentru tine;

–      pentru că sunt realizate de o echipă de esteticieni profesioniști instruiți la traininguri naționale și internaționale în folosirea celor mai noi tehnici și tehnologii.

 

De ce pot fi efectuate aceste terapii doar în sezonul rece? 

Din cauza restricției de expunere la soare. Aceste tratamente determină o fotosensibilizare a pielii, iar expunerea la razele UV poate avea drept consecință apariția petelor de pigmentare. În anotimpul rece ziua este mai scurtă, razele ultraviolet sunt mai puțin intense și din acest motiv riscul de apariție a petelor scade semnificativ.

Vino la o consultație gratuită!

Vrei să îți întinerești tenul? Vrei să îți îmbunătățești aspectul și calitatea pielii? Nu știi care dintre aceste tratamente este potrivit pentru tine? Ai mai multe întrebări pe care vrei să ni le adresezi? Nicio problemă! Te invităm la o consultație gratuită!

La centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare echipa noastră de esteticieni îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie, fără niciun cost!

Îți stăm la dispoziție cu cele mai noi tehnici și tehnologii pentru ca tu să te bucuri de un ten cu aspect suplu, catifelat și vizibil întinerit.

Te așteptăm!

Te uiți în oglindă și nu mai ești mulțumită de reflexia chipului tău? Pielea este prea obosită, ai observat că și-a pierdut din tinerețe și prospețime și ești dezamăgită? Exista o soluție la aceste probleme! Nu este vorba despre ritualul de îngrijire zilnic pe care îl aplică majoritatea femeilor (curățare, demachiere, hidratare). Acesta nu este suficient pentru a-ți păstra frumusețea pielii datorită faptului că se exagerează cu aplicarea produselor cosmetice pe față. Pielea are nevoie de terapii avansate care ajută la restabilirea vitalității și la menținerea sănătății ei.

Experții în domeniul cosmetologiei recomandă o gamă largă de proceduri care pot îmbunătăți starea epidermei. Una din cele mai eficiente proceduri este terapia cu Oxygenera realizata la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Oxigenarea facială este o tehnică specială

Oamenii s-au convins deja de faptul că deteriorarea celulelor și procesul îmbătrânirii are legătură cu radicalii liberi. Activitatea acestora poate fi percepută ca o iradiere internă, care produce semne ale îmbătrânirii: stări degenerative, boli, apariția ridurilor, a petelor pigmentare și altelor afectiuni.

Metabolismul este afectat de deficitul de oxigen, dar și procesul de regenerare celulară este împiedicat să se desfășoare optim din cauza acestui factor. Dacă organismul nu primește suficient oxigen acest lucru se vede și la nivelul pielii:

 • Este inhibată producerea de colagen;
 • Apar dezechilibre care accelerează formarea ridurilor;
 • Se schimbă culoarea pielii;
 • Se intensifică pigmentarea legată de înaintarea în vârstă, etc.

Toate aceste probleme pot fi prevenite și rezolvate prin tratamentul de oxigenare facială.

În ce constă terapia de oxigenare facială cu Oxygenera?

Această metodă inovatoare ajută la întinerirea epidermei, reducerea ridurilor și la accelerarea proceselor metabolice.

Se folosește oxigen hiperbaric de puritate medicală 98%, care este introdus în straturile profunde ale pielii. În cadrul acestei terapii oxigenul este furnizat la suprafața pielii dar și un complex de nutrienți activi, (de vitamine, minerale, acid hialuronic, antioxidanți) care ajung astfel până la straturile inferioare ale pielii. Ingredientele sunt selectate special pentru fiecare pacient în parte, în funcție de nevoile pielii. Se folosesc întotdeauna substanțe active din fiole BCN profesionale. Funcția oxigenului este și aceea de creștere a absorbției ingredientelor active, de tratare a unor probleme cutanate și deci de îmbunătățire a aspectului pielii.

De ce este populară terapia de oxigenare facială?

 • Efectul de netezire instantanee a tenului;
 • Tonifierea suprafeței pielii;
 • Îmbunătățirea elasticității pielii;
 • Stimularea activității fibroblastelor și restructurarea colagenului din piele;
 • Creșterea energiei în celulele pielii;
 • Hidratarea pielii;
 • Revitalizarea pielii datorită ingredientelor din fiolele BCN;
 • Reducerea proceselor inflamatorii;
 • Combaterea efectelor îmbătrânirii premature a pielii.

Procedura este plăcută, rapidă, eficientă, NU este dureroasă. Oxigenul introdus sub presiune are efect bun în eliminarea cicatricilor post acnee și în reducerea ridurilor. De asemenea, oxigenul îmbunătățește nutriția pielii, stimulează metabolismul la nivelul celulelor. Cocktail-ul de ingrediente active – minerale, antioxidanți, acid hialuronic și vitamine A, C, E – ajută la hrănirea pielii și netezirea tenului.

Acidul hialuronic are efect benefic asupra pielii, este hidratant și revitalizant. Acest ingredient menține suplețea, tinerețea și sănătatea pielii. Lipsa acidului hialuronic din piele este principala cauză a apariției ridurilor.

Această procedură este potrivită pentru toate vârstele, femei sau bărbați. Se aplică pe toate tipurile de ten, obosit, stresat, gras, uscat, normal, matur. Persoanele care aleg acest tratament de oxigenare facială cu Oxygenera își doresc:

 • Eliminarea ridurilor;
 • Prevenirea acneei;
 • Eliminarea cicatricilor post acnee;
 • Tratamentul hiperpigmentării;
 • Reducerea edemelor feței;
 • Atenuarea cearcănelor;
 • Restabilirea elasticității pielii;
 • Stimularea producerii de colagen în straturile cutanate;
 • Hidratarea și întinerirea pielii.

În cadrul terapiei se folosesc 4 proceduri:

 • Oxigenul hiperbaric;
 • Phooton Oxigen Mask și InfraRed Soft Laser;
 • Microdermabraziunea cu particulede diamant;
 • Radiofrecvența Multipolară.

Se demachiză tenul, se aplică un tratament de tonifierea pielii și hidratarea acesteia. Apoi se elimină celulele moarte de pe suprafața pielii prin microdermabraziune cu particule de diamant. Se aplică tratametul cu ingrediente active din celule BCN prin pulverizare și de asemenea se introduce în piele oxigenul hiperbaric sub presiune. Urmează un tratament aplicat asupra tenului cu o cremă facială. Prin radiofrecvență se obține un efect de lifting instant pe piele. Urmează tratamentul cu Photoon Oxygen Mask și InfraRed Soft Laser prin care se infuzează substanțe active în piele și se îmbunătățește oxigenarea celulară. La final se aplică o cremă de protecție a pielii feței.

Terapia de oxigenare facială cu Oxygenera face pielea mai frumoasă, lipsită de riduri, cu aspect întinerit și radiant. Pentru a avea un ten sănătos este recomandat să se respecte și somnul de frumusețe. Acesta nu este un mit, chiar influențează aspectul tenului.

Programează-te acum pentru o consultație gratuită și află care sunt nevoile de îngrijire ale tenului tău.
Telefon 0756045281
Ne găsești în Satu Mare, Str. Andrei Mureșanu, Nr. 23

Mezoterapia este o metodă de eliminare a defectelor pielii, a problemelor inestetice ale tenului. Se realizează cu ajutorul dispozitivului MessoPen și prin intermediul substanțelor biologic active din fiole BCN, care se introduc în straturile pielii, la adâncimea de 0,5-2 mm.

Păreri și recenzii despre mezoterapia cu MessoPen

“Cosmetologul, căruia i-am urmat procedurile, m-a convins să urmez și tratamentele de mezoterapie cu MessoPen. Sunt o susținătoare a diferitelor măști cosmetice și masaje și chiar fac masaj la pielea gâtului și a feței tot timpul, dar când vine vorba de injecții, mi-e frică. Cu toate acestea, după curățarea ulterioară a feței, cosmeticianul mi-a oferit o ședință de mezoterapie. În cele din urmă am fost de acord. Și ca bonus, mi-a oferit prima fiolă cu elemente active gratuită (pentru că a rămas nefolosită, de la clientul anterior). Am spus, să încerc pentru că după cum se spune, frumusețea necesită sacrificii. După procedură am mers acasă, iar a doua zi dimineața, când m-am privit în oglindă am fost uimită de efectul excelent asupra tenului pe care l-a avut terapia.” (Svetlana, Facebook)

Descopera în videoclipul de mai jos beneficiile mezoterapiei faciale

“Pentru prima dată am folosit această procedură de mezoterapie acum câțiva ani în urmă, mi-a plăcut foarte mult rezultatul! Pielea a devenit mai elastică. Cel mai important lucru este să ai încredere în mâinile unui bun cosmetician. Și în acest an am să repet procedurile încercate anterior. Deja cu prima procedură efectul a fost vizibil. Pielea a devenit mai elastică, mai fermă, este pur și simplu plăcută pentru ochi, aștept cu nerăbdare următoarea procedură!” (opinia lui Natalia despre mezoterapia cu MessoPen)

“Da, recomand MessoPen pentru toată lumea. Este cea mai eficientă metodă de îmbunătățire a aspectului pielii.” (Facebook, părere despre mezoterapie)

Mezoterapia este o procedură excelentă. Fac tratamentul anti-îmbătrânire frecvent. Sunt mulțumită că arăt ca la 40 de ani, deși am 50 de ani.” (opinie de pe Facebook)

“Până de curând, serviciile cosmetice nu mă interesau, pentru că nu aveam nevoie de tratamente. Dar, după 30 de ani, am început să mă gândesc la îngrijirea radicală a pielii: fața și-a pierdut elasticitatea, au apărut riduri, iar cremele, măștile cosmetice și alte remedii au încetat să dea rezultate vizibile. Specialistul căruia i-am explicat problemele tenului, m-a sfătuit să elimin imperfecțiunile pielii cu ajutorul mezoterapiei cu MessoPen. Am fost de acord și acum arăt cu 5 ani mai tânără.” (Xenia, părere despre mezoterapie)

“Vreau să adaug opinia mea despre mezoterapie. Când eram adolescentă, am început să am probleme serioase cu pielea – o acnee care era însoțită de uscăciunea tenului. La cei 25 de ani, deficiențele tenului au continuat să mă bântuie. Am decis să solicit ajutor la un dermatolog. Medicul mi-a examinat pielea și rezultatele în urma unor analize și a aflat cauza stării nesătoase a tenului meu: lipsa anumitor vitamine și substanțe din piele și mi-a recomandat mezoterapia. După 4 sesiuni de terapie la interval de o săptămână, am scăpat de acnee și culoarea pielii a devenit mai frumoasă și mai uniformă.” (Valeria, opinie de pe blog)

“Am făcut mezoterapia timp de aproximativ trei ani, pielea arată bine, ridurile practic au dispărut. Prin terapie dobândești o culoare frumoasă și sănătoasă a pielii. Dezavantajele pot fi atribuite costului relativ ridicat, dar pentru frumusețe merită sacrificii. Cu toate acestea, în cazul meu, avantajele depășesc dezavantajele. În opinia mea este bine să ne gândim la aceste proceduri după vârsta de 40 de ani. Vreau să notez meritul mezoterapiei în faptul că hrănește și întinerește pielea. Prin ședințele de terapie, zi după zi pielea a devenit mai frumoasă. Nu vă temeți de procedura prin microace, pentru că, la urma urmei, înțepăturile sunt foarte fine și nu trebuie să vă așteptați chiar să vă răsfețe. În zilele următoare, veți observa rezultatele. Pot să vă sfătuiesc ca înainte de procedura de mezoterapie să vă demachiați și să vă curățați fața. Deci, așa cum mi-a explicat cosmeticianul, un cocktail de substanțe active utile va acționa mai bine pe pielea feței.” (Elena, opinie despre mezoterapia cu MessoPen)

“Vă sfătuiesc cheltuiți bani pentru mezoterapie. La urma urmei, frumusețea nu este ieftină. Am făcut aceste proceduri timp de câțiva ani. Prietenii îmi spun adesea că arăt foarte tânără pentru vârsta mea.” (Cristina, opinie despre mezoterapie)

“Am făcut mezoterapie la pielea feței, procedura m-a ajutat foarte mult. După tratament pielea feței s-a netezit, ridurile au dispărut, am scăpat de roșeață.” (Eugenia, opinie despre MessoPen)

“În legătură cu eliminarea grăsimii din piele, este adevărat. Pielea mea este mai bine hidratată, este destul de subțire. M-am adresat unui salon de înfrumusețare și după consultație specialistul terapeut mi-a recomandat să urmez tratamentele de mezoterapie. Am făcut tratamentul, rezultatele m-au mulțumit, pielea s-a tonifiat vizibil, a devenit mai elastică. Am scăpat de problemele tenului. De la prima procedură, am observat o schimbare pozitivă a stării generale a pielii. Acum la final sunt foarte fericită de rezultate!” (Tori, opinie despre mezoterapie)

“Am decis să scap de acnee și am recurs la procedurile de mezoterapie. Aceasta este o modalitate reală de a îmbunătăți starea pielii feței, deoarece, probabil, nu există nicio femeie căreia să nu-i pese de această problemă a tenului. Pentru a profita de această terapie am discutat cu cosmeticianul și acesta m-a sfătuit și mi-a spus că rezultatul va fi excelent. Nu mi-e teamă de injecții însă, m-am gândit la ce ar trebui să fac și m-am speriat puțin. A venit și ziua primei proceduri. Cred că, cine este familiarizat cu mezoterapia, știe deja că nu este o plimbare sub clar de lună. M-am așezat pe canapeaua de la salon și  am privit la dispozitivul MessoPen. Am închis ochii și am simțit cum cosmeticianul a început terapia pe pielea feței. Durerea era redusă și se simțea din ce în ce mai puțin. În dimineața următoare a dispărut inflamația de pe față, nu a mai rămas nicio urmă. De asemenea, este plăcut să spun că vechile inflamații pe care le aveam pe față s-au ameliorat, pot spune că nu mai am nicio inflamație. Am făcut un tratament complet de mezoterapie cu 15 proceduri. Fiecare procedură mi-a îmbunătățit încet aspectul tenului. Mi-a plăcut efectul, îi sfătuiesc pe toți. O metodă foarte eficientă, în special pentru cei care sunt condamnați să lupte cu cicatricile acneei. Cel mai important lucru este să găsești un profesionist în domeniul acesta. Și apoi răbdare, răbdare, … și rezultatul nu se va lăsa așteptat prea mult timp!” (Maria, opinia sa despre tratamentul de mezoterapie)

Citește aici cele mai frecvente întrebări despre Mezoterapia facială.

“Fac mezoetrapie la față periodic, ajută foarte mult în timpul iernii, fac pauză și apoi repet terapia, îmi place foarte mult rezultatul! Mă uit la ten și văd că este bine îngrijit! Apropo, un echipament de foarte înaltă calitate este MessoPen!” (Lera)

messo pen satu mare

“De mai multe ori am citit că mezoterapia ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. La mine, pielea era uscată la gât și decolteu. Nu mai am 20 de ani, iar timpul și stresul și-au făcut treaba. Cremele zilnice regulate nu mai sunt eficiente. Cel mai bun lucru este că trăim în momente de mare oportunitate, de a ne îngriji pielea. La consultație, terapeutul mi-a recomandat mezoterapia în zona gâtului și biorevitalizareapielii feței. Și de fapt, a avut dreptate, pentru că am avut riduri vizibile în zona ochilor și a buzelor. Atunci când un specialist terapeut cu experiență mă sfătuiește ce este bine, cum pot să refuz? Am făcut terapia – și nu am regretat. Pot spune cu încredere că mă uit acum la chipul meu și parcă am iar 26 de ani. Fața este tânără, fără riduri, gâtul și decolteul arată frumos! Nu mai are rost să port gulere și eșarfe la gât!Nu-mi ascund frumusețea. Îi mulțumesc terapeutului care m-a ajutat foarte mult prin mezoterapia cu MessoPen.” (Rimma, opinie despre mezoterapie)

“Vreau să împărtășesc impresiile mele despre mezoterapia cu MessoPen. Am suferit foarte mult din cauza cicatricilor și punctelor negre de pe piele, dar, după un tratament complet la față, în cele din urmă am obținut un aspect sănătos. Mezoterapia mi-a eliminat cicatricile, punctele negre au devenit aproape invizibile, pielea a devenit mai puțin grasă, iar porii s-au restrâns și sunt mai puțin înfundați. În general, sunt foarte încântată de tenul meu!” (Lily, despre mezoterapie)

“Și la mine și-au făcut apariția ridurile după 27 de ani. Fac tratamente cu MessoPen și pot spune că încetinesc procesul de îmbătrânirea pielii. Îmi place cocktailul de substanțe active ales de terapeut pentru că oferă rezultate care mă mulțumesc. Pielea a fost transformată, păstrează mai bine umiditatea, nu are pete pigmentare, nu se deshidratează o lungă perioadă de timp.” (Irina, despre mezoterapia cu MessoPen)

Mezoterapia oferă BENEFICII în:

Estetica chipului:

 • Eliminarea cicatricilor post acnee;
 • Ameliorarea acneei incipiente;
 • Reducerea porilor dilatați;
 • Tratamentul cuperozei.

Tratamentul pielii:

 • Reducerea letargiei, flambibilității pielii;
 • Îmbunătățirea elasticității pielii;
 • Strângerea pielii;
 • Înlăturarea excesului de grăsime;
 • Eliminarea striurilor, vergeturilor;
 • Atenuarea cicatricilor;
 • Îndepărtarea petelor pigmentare.

Reîntinerirea feței:

 • Restabilirea ovalului frumos al feței;
 • Reducerea bărbiei duble;
 • Îndepărtarea ridurilor;
 • Reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi;
 • Reducerea nechirurgicală a herniilor pleoapelor inferioare;
 • Corectarea brazdei nazolacrimale;
 • Reîntinerirea pielii feței, gâtului și decolteului.

Tratamentul de mezoterapie cu MessoPen și fiole BCN se face la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. 

Nu toate problemele cosmetice se rezolvă cu ajutorul cremelor de față și al măștilor cosmetice. Astfel de produse pot acționa doar la suprafața tenului și nu în straturile profunde ale pielii. Pentru a corecta în mod eficient semnele îmbătrânirii tenului, afecțiunile pielii (cicatrici post acnee, rozacee) și modificările cutanate determinate de înaintarea în vârstă, se recomandă mezoterapia cu microace pentru întinerire facială.

Acest tratament se realizează cu MessoPen la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. O ședință de tratament de mezoterapie durează 50 minute. Sunt recomandate 5-6 ședințe de tratament, câte una la interval de 2-3 săptămâni.

Mezoterapia facială are următoarele caracteristici:

 • Prin intermediul unei tehnologii avansate se introduc în straturile pielii substanțe active care pot rezolva foarte multe probleme estetice ale tenului, fără nicio intervenție chirurgicală.
 • Se folosește dispozitivul MessoPen, prevăzut la capete cu ace sterile foarte fine, ce acționează asupra pielii. Terapia facială presupune și folosirea unor fiole BCN profesionale, care conțin minerale, vitamine, aminoacizi, elastină, colagen, acid hialuronic, etc.
 • Dispozitivul MessoPen efectuează mii de micro-înțepături cu viteză foarte mare (18 000 bătăi/ minut) care va reduce durerea la minim.

Persoanele care au încercat această terapie au fost impresionate de rezultate. Multe femei au trecut deja pe la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare și au beneficiat de acest tratament pentru că doreau să arate mai tinere. Au fost uimite de eficiența acestei terapii și de fiolele BCN care oferă rezultate imediate. Datorită acestui tratament, chirurgia plastică își pierde relevanța, pentru că nu are rost să faci un tratament chirurgical dureros când poți să încerci mezoterapia facială cu microace, terapie care nu produce nicio senzație de durere. Așadar, la salonul nostru poți face un tratament confortabil de reîntinerire facială, cu rezultate imediate și uimitoare.

Care sunt avantajele folosirii fiolelor BCN în tratamentul de mezoterapie?

Principalul avantaj este acela de reîntinerire facială! Mezoterapia îți oferă posibilitatea de a experimenta o gamă variată de ingrediente active din fiole BCN care ajută în tratarea multor probleme ale pielii (acnee, riduri, pete pigmentare, cicatrici, rozacee și altele).

La salonul nostru se folosesc fiole BCN Classics, BCN Cocktails, BCN Advanced. Acestea conțin  ingrediente active cu proprietăți foarte eficiente pentru piele:

 • Fiolele BCN au ingrediente care activează procesele metabolice și ajută la stimularea regenerării celulare.
 • Fiolele BCN cu Coenzima Q10 ajută la reîntinerirea tenului, au proprietăți antioxidante și de ardere a grăsimilor. Specialiștii consideră Coenzima Q10 un compus non-proteic, ca o vitamină, perfectă pentru îngrijirea pielii la femeile cu vârsta peste 35 de ani. Aceste fiole ajută la scăderea adâncimii ridurilor de pe față, creșterea elasticității pielii, la hidratarea acesteia, la arderea grăsimilor acumulate în piele, activarea proceselor metabolice și producerea de energie la nivel celular. În plus, Coenzima Q10 ajută în tratamentul acneei, sinteza colagenului, reducerea inflamațiilor în piele, accelerarea procesului de regenerare a țesuturilor, restabilirea aspectului frumos al pielii feței.
 • Se pot folosi fiole BCN cu magneziu care ajută la îmbunătățirea tonusului epidermei și la refacerea structurii pielii.
 • Dacă se folosesc fiole BCN cu acid hialuronic se hidratează pielea, se reduc ridurile și se reface elasticitatea țesutului cutanat.
 • Prin utilizarea fiolelor BCN cu vitamine și minerale se hrănește și se revitalizează pielea.
 • Prin folosirea de fiole BCN cu elastină și colagen se reface structura, elasticitatea, fermitatea și aspectul pielii.
 • Fiolele BCN cu vitamina C sunt benefice pentru piele atât pe suprafața acesteia, cât și în interiorul țesuturilor. Vitamina C are proprietăți antioxidante foarte puternice, ajută în prevenirea afecțiunilor pielii, luptă împotriva atacului nociv al radicalilor liberi, reface celulele epidermei. De asemenea, ajută la producerea colagenului în piele, combate ridurile și încetinește procesul de îmbătrânire timpurie a pielii. Specialiștii terapeuți esteticieni spun că lipsa de vitamina C poate fi o cauză a producerii cearcănelor și a deteriorării tenului. Fiolele cu vitamina C ajută la regenerarea celulară, la detoxifierea țesutului cutanat, la formarea țesuturilor tinere în straturile pielii și la întinerirea tenului.
 • Dacă se folosesc fiole BCN cu vitaminele A și E se îmbunătățește structura pielii, se elimină petele pigmentare, se previne formarea ridurilor.
 • Dacă alegi fiole BCN cu cofeină, acest ingredient deosebit îți reface tonusul pielii. Cofeina îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la arderea grăsimilor. Chiar și în țesuturile tenului se acumulează grăsimi care schimbă ovalul acestuia și determină formarea bărbiei duble. Prin injectarea cofeinei chiar în zona unde apar aceste probleme la nivelul pielii, se obțin avantaje extraordinare.
 • Fiolele BCN cu siliciu organic sunt foarte eficiente pentru restabilirea elasticității pielii, creșterea rezistenței țesutului conjunctiv, consolidarea vaselor de sânge, sinteza colagenului în piele. Prin acest tratament cu siliciu organic se combate acneea, rozaceea, alopecia, cicatricile și vergeturile.
 • Prin alegerea fiolelor BCN cu tripeptide sau oligopeptide se combat ridurile, petele pigmentare, se reface fermitatea pielii.
 • Se pot folosi fiole BCN Advanced și BCN Cocktails care ajută în tratamentul acneei și hiperpigmentării pielii. Aceste fiole au efect anti-îmbătrânire și de refacere a tonusului pielii.

În videoclipul de mai jos vei descoperi beneficiile pe care le oferă  pielii tale mezoterapia faciala cu ace si fiole BCN:

Femeile care își doresc să aibă tenul reîntinerit pot să apeleze cu încredere la tratamentul de mezoterapie facială cu microace și fiole BCN disponibil la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Prin introducerea de substanțe active în straturile medii și superficiale ale pielii, terapia ajută la reîntinerirea acesteia. Te invităm să te convingi de beneficiile mezoterapiei faciale cu microace și fiole BCN  în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu. Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

De ce este greu să-ți menții mereu frumusețea pielii? În primul rând pentru că puritatea aerului în orașele mari lasă mult de dorit. Stresul, dieta săracă în nutrienți, poluarea pot deteriora aspectul tenului. Toți acești factori împiedică pielea să primească suficient oxigen. Acest lucru poate afecta capacitatea celulelor de a reînnoi epiderma și astfel tenul devine obosit, tern, plin de riduri și pete pigmentare. Fără suficient oxigen, celulele epidermei au un metabolism redus, îmbătrânesc rapid, iar pielea nu poate funcționa corect.

Pentru a elimina aceste probleme poți alege terapia cu oxigen hiperbaric. Este vorba despre un tratament foarte eficient de înfrumusețare a tenului – Oxygenera. Cu siguranță ai nevoie de această procedură pentru a avea pielea mai frumoasă în pofida factorilor nocivi care îți afectează tenul. Tratamentul este foarte util dacă pielea are un aspect îmbătrânit din cauza ridurilor, dacă porii sunt dilatați, dacă tenul este predispus la îngrășare și lucește din cauza acumulărilor de grăsime. Funcția porilor este de a elibera substanțele de pe suprafața pielii și mai puțin de a le absorbi în interior. Problema porilor vizibil dilatați este că pot afecta aspectul pielii și de aceea saloanele de înfrumusețare oferă mijloace de reducere a acestora. Cele mai afectate zone ale feței de porii dilatați sunt nasul, fruntea și obrajii.

Cu Oxygenera pielea ta va avea un aspect reîntinerit, va obține o culoare frumoasă și un aspect radiant. Ridurile vor fi netezite, iar tenul va fi mai frumos, mai curat, mai tonifiat. Tratamentul Oxygenera se realizează la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

lifting facial hifu

Fermitate cutanată cu oxigen hyperbaric

Ce schimbă oxigenul hiperbaric la nivelul pielii? Acesta este oxigenul de cea mai mare puritate medicală, 98%. Este introdus sub presiune în straturile pielii și astfel ajunge în vasele sangvine și la celule. Pielea este asemenea unui “plămân”, este un organ care are nevoie de oxigen. Respirația cutanată este legată și de activitatea glandelor sudoripare.

Pielea are nevoie de oxigen pentru a preveni deteriorarea funcțiilor celulare. Oxigenarea presupune menținerea saturației optime de oxigen la nivelul țesuturilor cutanate. Dacă pielea are un deficit de oxigen, cu siguranță ea nu va avea un aspect frumos, va fi lipsită de fermitate, va avea o culoare palidă. Este important să fie îmbunătățită respirația pielii, să se crească cantitatea de oxigen în țesuturi. Acest lucru este realizat de Oxygenera, o terapie prin care:

 • Se introduce oxigen hiperbaric în straturile profunde cutanate
 • Se folosesc substanțe active cu proprietăți nutritive, de restabilire a elasticității și frumuseții pielii, din fiole marca “Institute BCN”.

Compoziția fiolelor BCN include substanțe care îmbunătățesc transportul de oxigen la celule, revitalizează pielea, stimulează producerea de elastină și colagen în straturile pielii. De exemplu, există fiole BCN care conțin coenzima Q10 și vitamina B6. Acești nutrienți au un efect extraordinar asupra pielii, stimulând procesele de regenerare celulară și de reîntinerire a pielii

Acidul hialuronic și vitamina C reprezintă de asemenea ingrediente importante pentru țesutul cutanat, care se găsesc în fiolele BCN. Ele se folosesc în tratamentul Oxygenera și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Multe dintre ele au proprietăți antioxidante, de prevenire a îmbătrânirii premature a pielii.

În videoclipul următor poți descoperi beneficiile aplicării acestei proceduri de îmbunătățire a fermității cutanate a pielii:

Oxigenul hiperbaric este un oxigen pur care poate avea efect revitalizant asupra pielii. Oferă energie, crește imunitatea, are efect anti-inflamator, stimulează procesele metabolice. Studiile cercetătorilor au arătat că prin procedura Oxygenera este îmbunătățită starea biomatricei pielii. Se realizează o transformare externă a pielii, se reduc ridurile, se netezește tenul, aspectul său devine mai fin, mai curat, mai proaspăt și radiant.

Prin acest tratament, pielea este hrănită efectiv cu oxigen și cu un cocktail de nutrienți și astfel:

 • Sunt îmbunătățite procesele metabolice celulare.
 • Este întărită imunitatea și astfel protecția imunologică devine mai bună.
 • Se hidratează țesuturile cutanate.
 • Se elimină toxinele din piele.
 • Se accelerează descompunerea grăsimilor din piele.
 • Se tratează anumite probleme ale pielii (acnee, pete pigmentare, cuperoză).
 • Se îmbunătățește starea energetică a celulelor pielii.
 • Sunt stimulate procesele de auto-vindecare ale pielii.
 • Crește producția de elastină și colagen în straturile cutanate.
 • Pielea devine mai frumoasă și strălucitoare.

Oxygenera este o terapie prin care:

 • Se atenuează ridurile, majoritatea dintre ele nu se mai observă deloc.
 • Este redus aspectul pronunțat al ridurilor adânci și al ridurilor de expresie.
 • Se îmbunătățește elasticitatea și fermitatea cutanată.
 • Se previne îmbătrânirea prematură a pielii, ceea ce este foarte important deoarece aproape zilnic pielea suferă din cauza expunerii la radiațiile ultraviolete.
 • Este tratată acneea, sunt reduse semnele care au apărut din cauza acestei afecțiuni.
 • Se elimină petele pigmentare, care apar odată cu înaintarea în vârstă, se netezește tenul.
 • Sunt reduse cearcăneleși alte pete întunecate din jurul ochilor.
 • Se restaurează aspectul pielii care a suferit anumite afecțiuni sau proceduri cosmetice necorespunzătoare.
 • Este îmbunătățit aspectul pielii.

Tratamentul Oxygenera are un efect de întinerire naturală a tenului. O piele curată, netedă, tonifiată, fără imperfecțiuni înseamnă un ten frumos.

Alege Oxygenera la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center și vei avea un ten de vis.  Acest tratament este secretul frumuseții starurilor de la Hollywood. Te așteptăm să te convingi de beneficiile acestei terapii în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare. Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

Te întrebi cum să faci să ai un ten mai frumos și mai luminos? Ca să devii frumoasă ai nevoie doar de câteva săptămâni în care să faci câteva ședințe de tratament de mezoterapie facială, prin care să scapi de o serie de probleme ale pielii. Este foarte simplu să beneficiezi de un astfel de tratament. El se realizează la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Foarte multe femei care au încercat o astfel de terapie au fost impresionate de rezultate. Corectarea problemelor tenului le-a făcut să-și ia gândul de la chirurgia plastică  – o procedură scumpă și dureroasă. Avantajele oferite de mezoterapia facială cu ace sunt uimitoare, făcându-i și pe cei din jur să își dorească un astfel de tratament.

Mezoterapia facială cu ace îmbunătățește aspectul tenului

Față de alte terapii faciale, mezoterapia cu ace este diferită prin eficiența și modul de aplicare a tratamentului pentru rezolvarea anumitor probleme ale tenului – cuperoză, acnee, riduri, pori dilatați, aspect ofilit al pielii, etc. La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare ai posibilitatea de a încerca mezoterapia facială cu aparatul MessoPen.

În acest tratament se folosesc fiole BCN, care reprezintă produse mesoceuticale profesionale ce îmbunătățesc sănătatea și frumusețea tenului. Acestea conțin ingrediente active, care sunt introduse în straturile profunde ale pielii și astfel efectul benefic asupra feței este observat încă de la primele două sesiuni de tratament. Fiolele conțin elemente active deosebite: vitaminele A, B și C, minerale, acid hialuronic, antioxidanți, acid glicolic, extract de plante, coenzima Q10, peptide, elastină și colagen. Toate acestea ajută la tratarea problemelor estetice ale tenului. Produsele sunt profesionale, sigure, testate de cercetători, iar eficiența lor este dovedită clinic.

Femeile preferă această metodă de terapie non-chirurgicală pentru că oferă numeroase avantaje:

 • Poate trata acneea.
 • Înlătură petele pigmentare de pe piele.
 • Estompează cicatricile și alte semne de pe piele.
 • Hidratează pielea feței.
 • Sporește densitatea pielii.
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii.
 • Reduce edemul pielii feței.
 • Diminuează aspectul de ten inflamat.
 • Intensifică circulația sangvină.
 • Crește rezistența vaselor capilare.
 • Intensifică procesul de regenerare al pielii.
 • Restabilește metabolismul normal al pielii.
 • Reduce ridurile.
 • Întinerește tenul cu câțiva ani.

Ce sunt și cum tratăm coșurile (acnee), sfaturi de la specialiști

Înainte de a face un astfel de tratament:

 • Nu se expune pielea la soare și nu se consumă băuturi alcoolice.
 • Se evită sauna și băile fierbinți.
 • Specialistul de la salon face o examinare atentă a tenului pacientului, observă ce probleme ale pielii are și recomandă tipul de fiole BCN necesar pentru rezolvarea lor.
 • Pacientul trebuie să declare dacă are anumite probleme de sănătate sau contraindicații la o astfel de terapie.

Pentru ca tratamentul să fie complet și rezultatele eficiente, se recomandă mai multe ședințe de terapie. În general sunt necesare 5-6 ședințe de tratament, câte una la 2-3 săptămâni. La unele persoane, numărul de ședințe poate fi mai mic. Numărul de ședințe se stabilește în funcție de caracteristicile pielii și de problemele tenului.

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center tratamentele de mezoterapie facială cu ace sunt realizate de către un specialist terapeut care știe să aplice în mod corect tratamentul și să aleagă mixul de ingrediente de fiole BCN adecvat fiecărei probleme a tenului, pentru fiecare pacient în parte.

În videoclipul următor poți descoperi cum este aplicată mezoterapia facială cu ace:

Procedura presupune folosirea unui dispozitiv MessoPen de forma unui stilou care are la capete ace foarte fine, sterile, de lungimi diferite. Acestea pătrund în profunzimea pielii, la 0,5-2 mm și realizează tratamentul de mezoterapie. Tehnologia MicLeieedling care presupune efectuarea a mii de micro-înțepături în piele, cu viteza de 18 000 bătăi/ minut, oferă posibilitatea de absorbție mai rapidă și mai eficientă a elementelor active din fiolele BCN în țesutul cutanat. Substanțele active acționează direct asupra zonei feței pe care se efectuează terapia și ajută la tratarea problemei respective. Această tehnică este minim invanzivă și nu produce durere datorită vitezei mari de 18 000 bătăi/ minut.

După procedură, se evită expunerea la soare și sauna timp de o săptămână. Efectul mezoterapiei cu ace este foarte bun și durează până la un an. După această perioadă, tratamentul poate fi repetat.

Așadar, dacă tenul tău este afectat de probleme inestetice (cum ar fi deshidratarea, hiperpigmentarea, ridurile accentuate, acneea, cicatricile, aspect tern sau obosit, cuperoză, inflamații) mezoterapia cu ace te va scăpa de ele. Te invităm la salonul Pearl Beauty Center pentru a te bucura de beneficiile acestui tratament. Ne găsești în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare. Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

Frumusețea feminină nu constă întotdeauna în machiaj, este exprimată prin capacitatea unei femei de a atrage atenția oamenilor. Pentru a fi atractivă, orice femeie își dorește să aibă mereu chipul tânăr, proaspăt și lipsit de riduri.

Principalii inamici ai frumuseții tenului sunt ridurile, de aceea femeile caută modalități de eliminare a acestora. Studiile cercetătorilor în domeniu arată că proteina numită colagen are un rol important în menținerea elasticității și fermității tenului.

Scapă de riduri cu HIFU FaceLift PRO la Pearl Beauty Center Satu Mare!

Specialiștii esteticieni asociază colagenul cu un remediu pentru riduri. Această proteină naturală este sintetizată de organism pe tot parcursul vieții. Cu trecerea anilor, organismul îmbătrânește și sub influența acestui proces natural al vieții umane, cantitatea de colagen din piele este tot mai redusă. Diminuarea cantității de colagen afectează aspectul fizic, pentru că pielea își pierde din elasticitate și se formează ridurile.

O soluție pentru eliminarea ridurilor este restabilirea colagenului din piele.

Acest lucru este posibil prin tratamentul FaceLift PRO cu tehnologia HIFU, care stimulează colagenul din piele și astfel acesta se formează în cantitate mai mare. Acest tratament facial se aplică la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Colagenul are un efect extraordinar asupra pielii:

 • Are capacitatea de a susține suprafața epidermei într-o formă perfectă.
 • Hidratează pielea și are efect de vindecare cutanată.
 • Ajută la regenerarea pielii, umple, îngroașă straturile pielii, consolidează țesutul cutanat.
 • Atenuează și chiar elimină ridurile feței.

 

 

Nu întotdeauna este eficient să folosești produse cosmetice pentru eliminarea ridurilor. De obicei acestea ajută la eliminarea ridurilor fine, superficiale. Cu FaceLift PRO poți obține:

 • Un efect de lifting facial intens.
 • Netezirea ridurilor.
 • Un aspect întinerit al feței.

Folosirea tehnologiei HIFU poate ajuta la reducerea ridurilor de expresie, a ridurilor profunde, care sunt mai pronunțate. Nu există un tratament mai bun decât FaceLift PRO!

Tehnologia HIFU este soluția perfectă pentru întinerirea facială și refacerea țesutului cutanat

Acum poți beneficia de un tratament de ultimă generație la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center pentru a-ți întineri pielea feței.

Avantajele oferite de tehnologia HIFU sunt următoarele:

 • Poate trata eficient staturile pielii – epiderm, derm – oferind acesteia un efect de lifting complet al feței.
 • Sunt reduse ridurile de pe față și pielea este întinerită.

FaceLift PRO poate trata sistemul aponeurotic muscular superficial SMAS

Este vorba despre pătura superficială continuă care se referă la tegument și la stratul muscular plasat dedesubt. Prin tratament se conferă fermitate pielii feței și astfel aspectul acesteia se îmbunătățește. Mușchii au un rol foarte important în producerea expresiilor faciale.

Alte avantaje sunt:

 • Împiedicarea apariției ridurilor.
 • Reducerea ridurilor deja existente.
 • Prevenirea fenomenului de îmbătrânire a feței.

Din punct de vedere anatomic, fiecare regiune a feței are straturi concentrice de:

 • Piele
 • Țesut adipos subcutanat
 • SMAS are o formă de țesut adipos și un ansamblu de fibre dispuse în serie (formează un tractus conjunctiv)
 • Mușchi (ai expresiilor faciale)
 • Fascia profundă.

Colagenul cutanat este produs în straturile inferioare ale pielii și are un rol important, acela de a menține elasticitatea pielii și tinerețea acesteia. Colagenul apare în organism în mai multe tipuri (de tip 1, de tip 2,…), dar, în principal, doar primele trei tipuri sunt deosebit de importante și la acestea ne vom referi în continuare. Colagenul acționează asemenea unui țesut conjunctiv, susține tendoanele, oasele, mușchii, articulațiile, toate organele interne, pielea. Colagenul de tip 1 și colagenul de tip 3 sunt concentrate în piele. Colagenul de tip 2 acționează asupra cartilajelor și tendoanelor.

Odată cu trecerea anilor, colagenul se formează în cantități din ce în ce mai mici și treptat pielea este afectată de riduri, devine încrețită, își pierde din elasticitate. Totodată, apar și alte consecințe în organism ale  înaintării în vârstă și al apariției deficitului de colagen în țesuturi:

 • Scade elasticitatea musculară.
 • Scade rezistența oaselor.
 • Scade rezistența țesutului cartilaginos.
 • Arterele îmbătrânesc mai ușor.
 • Plămânii îmbâtrânesc mai repede.

Există și alți factori care pot afecta colagenul din țesuturi, de aceea, pentru menținerea lui în piele, este necesar să respecți câteva reguli importante:

 • Alege să mănânci doar alimente proaspete, de calitate, bogate în aminoacizi, vitamine, minerale, proteine. Nutriția echilibrată menține sănătatea organismului și frumusețea corpului.
 • Renunță la fumat pentru că acesta reduce colagenul și afectează negativ tenul.
 • Redu consumul de alcool.
 • Nu te expune la soare mai ales dacă radiațiile ultraviolete sunt puternice.
 • Folosește creme de protecție solară când stai la soare.
 • Diminuează factorii de stres din viața ta.

Dacă ar fi să întrebi un estetician cum vede el colagenul, probabil că l-ar compara cu o „saltea” bună pentru piele. Dacă această „saltea” se uzează în timp datorită îmbătrânirii organismului, cu siguranță că aspectul pielii are de suferit și apar ridurile.

Cu FaceLift PRO se stimulează producerea de colagen și astfel această „saltea” este refăcută, pielea fiind netezită, iar ridurile dispar șiaspectul tenului este vizibil întinerit.

În videoclipul următor poți descoperi cum acționează FaceLift PRO asupra tenului tău:

Te invităm la salonul Pearl Beauty Center pentru a-ți îmbunătăți vizibil aspectul tenului! Ne găsești în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare.  Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

 

Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare este pregătit să-ți ofere o senzație de piele curată și luminoasă! Tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric este o metodă inovatoare de îngrijire a tenului, ideală pentru fața ta! Această procedură este foarte eficientă, reduce problemele inestetice ale pielii fără a fi nevoie de vreo tehnică modernă de chirurgie plastică.

Tratamentul este preferat de Madonna și de alte vedete internaționale. Numeroși specialiști esteticieni și dermatologi apreciază terapia Oxygenera. Este un sistem revoluționar folosit în numeroase saloane de înfrumusețare din străinătate, din cel puțin 30 de țări.

Oxigenul este unul dintre cele mai importante elemente responsabile pentru respirația și regenerarea celulară. Proprietățile unice ale oxigenului au capacitatea de a realiza un efect de întinerire aproape instantanee a pielii și de a activa o multitudine de procese fiziologice. Procedura de întinerire cu oxigen poate fi folosită pentru:

 • Accelerarea proceselor de regenerare a celulelor.
 • Netezirea ridurilor.
 • Protejarea pielii de îmbătrânirea prematură.

Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric pentru întinerirea pielii

Epiderma este o parte activă a pielii care, la fel ca și celelalte straturi cutanate, are nevoie de o bună oxigenare. Stratul celular profund al epidermei necesită o cantitate de energie pentru a-și îndeplini funcțiile în mod normal și pentru a avea un aspect frumos și sănătos.

De asemenea, este foarte important ca în piele să fie introduse anumite substanțe active – cum sunt aminoacizii, vitaminele A, C, E, mineralele, oligoelementele – care hrănesc țesutul cutanat și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Prin furnizarea acestor substanțe nutritive (din fiole BCN) pielea este revitalizată. Asimilarea acestor ingrediente se face foarte ușor datorită terapiei cu oxigen.

Ce se întâmplă dacă pielea este lipsită de nutrienți și de oxigen?

Consecințele sunt:

 • Pielea devine mai uscată, mai subțire și predispusă la riduri.
 • O consecință gravă este și reducerea diviziunii celulare, ceea ce face ca tenul să pară obosit, tern, încrețit.
 • Scad tonusul pielii și elasticitatea acesteia.
 • Se intensifică pigmentarea în mod inegal și se formează ridurile.
 • Nu se produce metabolismul în mod firesc.
 • Are loc îmbătrânirea prematură a pielii.

La salonul Pearl Beauty Center poți face această terapie cu oxigen hiperbaric care nu provoacă durere și niciun alt disconfort. Dacă alegi terapia cu oxigen și acid hialuronic ai posibilitatea de a face o procedură de întinerire a pielii. Aceasta va arăta mai frumoasă și mai sănătoasă.

Te invităm să descoperi în videoclipul următor cum acționează oxigenul hiperbaric asupra pielii tale:

Terapia implică și câteva proceduri de curățare a pielii înainte de saturarea pielii cu oxigen:

 • O demachiere corectă a pielii prin folosirea unui produs adecvat tipului de piele.
 • O curățare și o degresare a pielii.
 • O îndepărtare a impurităților de pe piele și a celulelor moarte printr-un tratament de peeling realizat cu produse cosmetice profesionale.
 • Eliberarea porilor și reducerea inflamației.
 • Masaj ușor la nivelul pielii.
 • Hidratarea și calmarea pielii.
 • Restabilirea microcirculației sangvine.

Care sunt rezultatele unei asemenea îngrijiri profesionale?

Procedura cu Oxygenera:

 • Stimulează producerea de colagen în straturile profunde ale pielii.
 • Generează energia necesară pentru reînnoirea celulelor.
 • Accelerează absorbția nutrienților și procesarea lor.
 • Combate ridurile, rozaceea, acneea, pielea uscată, hiperpigmentarea.
 • Are efect antistres, calmant.
 • Crește tonusul tisular.
 • Normalizează funcția glandelor sebacee.
 • Accelerează metabolismul celular.
 • Previne semnele îmbătrânirii timpurii.
 • Produce regenerarea pielii.
 • Îmbunătățește aspectul tenului.

Oxygenera are foarte multe avantaje în comparație cu alte proceduri cosmetice. Printre acestea se numără:

 • Lipsa durerii.
 • Lipsa de senzații neplăcute.
 • Eliminarea ridurilor fine și de expresie.
 • Hidratarea optimă a pielii.
 • Masaj relaxant la nivelul pielii.
 • Perioadă foarte scurtă de reabilitare a pielii după tratament.
 • Un risc minim de apariție a unor efecte secundare.
 • Declanșarea rapidă a efectului anti-îmbătrânire.

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center se folosesc doar produse cosmetice profesionale marca “Institute BCN” și marca „Bruno Vassari”.  Acestea sunt considerate cele mai bune din lume, putând rezolva orice problemă a tenului.

Dacă dorești o îmbunătățire a stării pielii trebuie să acorzi o atenție deosebită produselor cosmetice pe care le folosești. Dacă încă nu ai sesizat anumite probleme ale tenului din cauza unor produse cosmetice ieftine, de calitate slabă, este posibil să ai un sistem imunitar puternic. Cert este că unele creme pot avea substanțe care nu sunt naturale și care îți otrăvesc pielea și organismul. Pentru a preveni acest lucru, este bine să citești cu atenție ingredientele oricărui produs cosmetic și abia apoi să decizi dacă îl folosești sau nu.

Există produse cosmetice care trebuie evitate, care conțin parabeni, conservanți, aluminiu, un amestec de hidrocarburi aromatice care derivă din petrol E214, E 219, cacamid MEA, PABA sau Padimate-O, benzil-alcool și altele. Ingredientele a căror denumire începe cu “methyl” sau „propyl” nu sunt bune pentru piele: nu permit acesteia să respire, pot bloca eliminarea toxinelor din straturile pielii. Astfel de substanțe afectează în mod negativ țesutul cutanat, îmbătrânesc prematur pielea și pot produce chiar dezechilibre hormonale.

Tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric este rapid, nedureros, nu compromite integritatea pielii. Folosește doar produse cosmetice profesionale, sigure, de calitate înaltă.

Te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a încerca tratamentul cu oxigen hiperbaric. Ne găsești în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare.  Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

 

Femeile apreciază tot ceea ce este nou în domeniul esteticii faciale, mai ales acele tratamente realizate cu tehnologii de ultimă generație, care ajută la reîntinerirea tenului. Acum au posibilitatea de a scăpa de riduri, de petele pigmentare, de cicatricile post acneice și de alte probleme ale tenului prin mezoterapia facială cu ace.

Află în cele de mai jos principalele răspunsuri la cele mai frecvente întrebări cu privire la acest tratament de reîntinerire a tenului – mezoterapia facială cu aparatul MessoPen. Aparatul se folosește la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Ce probleme ale tenului rezolvă mezoterapia?

Specialiștii terapeuți esteticieni recomandă mezoterapia facială persoanelor care prezintă anumite semne ale îmbătrânirii tenului, apărute odată cu trecerea anilor. Mezoterapia îmbunătățește aspectul tenului uscat, deshidratat, obosit, lipsit de elasticitate, cu pete pigmentare, cu riduri, cu cearcăne, cu diferite afecțiuni care produc simptome inestetice (acnee, cuperoză, ten gras, cicatrici, exces de grăsime sau bărbie dublă).

Mezoterapia facială cu ace produce durere?

Mezoterapia nu este un tratament dureros deoarece senzația de durere este redusă la minim de tehnologia folosită. Pacienții care au folosit deja această terapie au comparat durerea cu mici pișcături de țânțari, iar cei cu o tolerață mai mare la durere au spus că prin folosirea cremei anestezice tratamentul nu produce durere.

Cert este că oamenii au tenul diferit, unii sunt mai mult sau mai puțin sensibili. Dispozitivul folosit la mezoterapia facială este de forma unui stilou special, prevăzut cu ace sterile la capete. Datorită faptului că acele sunt foarte fine și viteza prin care se face terapia este de 18 000 bătăi/ minut, deci foarte mare, durerea este redusă la minim la nivelul pielii.

Te invităm să descoperi în videoclipul de mai jos detalii despre cum este realizată mezoterapia facială:

Cum îmbunătățești efectul tratamentului de mezoterapie facială cu ace?

Acum ai posibilitatea de a-ți reîntineri tenul cu câțiva ani. La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Sau Mare, în cadrul tratamentului de mezoterapie facială cu ace se folosesc produse cosmetice cu ingrediente naturale care sunt cea mai bună opțiune de îngrijire și tratament a problemelor tenului. Se folosesc fiole BCN care reîntineresc tenul, reduc procesul de îmbătrânire a pielii feței, ajută în eliminarea ridurilor, a petelor pigmentare, în tratamentul afecțiunilor pielii (cuperoză, acnee).

Câte sesiuni de mezotarapie facială se realizează pentru a obține cele mai bune rezultate?

Probabil că îți dorești un singur tratament de mezoterapie care să-ți rezolve toate problemele tenului. În general, cu ajutorul unor fiole BCN atent alese, se pot obține rezultate rapide pentru multe probleme ale tenului.

Dacă dorești un tratament complet, ai nevoie de mai multe ședințe de terapie pentru a obține rezultatele dorite. La salon, se va efectua o examinare a pielii de către specialistul terapeut, iar acesta îți va recomanda un număr de sesiuni de terapie în funcție de caracteristicile tenului și de problemele pe care acesta le are. În general procedura de mezoterapie se aplică în 5-6 sesiuni. Astfel rezultatele vor fi foarte bune, iar tratamentul va fi complet. Ședințele se realizează la interval de 2-3 săptămâni sau o dată pe lună timp de 5-6 luni.

Având în vedere faptul că substanțele din fiolele BCN care sunt administrate în timpul terapiei durează o perioadă de 5-7 zile, este recomandată repetarea procedurii la 7-14 zile. Desigur, frecvența optimă a procedurii de mezoterapie depinde de problema tenului.

Ce ingrediente conțin fiolele BCN?

Aceste produse cosmetice conțin doar ingrediente de calitate înaltă, non-invazive, care oferă rezultate imediate. Toate sunt sigure, nedureroase, nu produc reacții secundare și sunt atestate clinic.

Între ingrediente se află vitaminele, mineralele, proteinele, substanțele de stimulare a colagenului necesar restabilirii elasticității și fermității pielii, substanțe anti-îmbătrânire, elementele active de reducere a cuperozei și a hiper-pigmentării.

Există trei categorii de fiole: BCN Classics, BCN Cocktails și BCN Advanced. Se pot combina între ele și astfel se obțin mix-uri de ingrediente naturale cu efecte benefice asupra pielii.

Este posibil să apară alergii la fiolele BCN?

Toate aceste produse sunt sigure, nu produc reacții alergice. Înainte de tratament se face o consultație și o examinare a pielii pacientului și se verifică dacă este alergic la vreo substanță sau la vitaminele care apar ca ingrediente în fiolele BCN. Din motive de siguranță se va efectua un test alergologic, prin aplicarea câtorva picături de substanță pe piele în zona umărului sau a brațului, pentru a verifica dacă apar manifestări alergice: mâncărime, roșeață sau chiar edem.

Mezoterapia te scapă de riduri?

Reducerea ridurilor este principalul beneficiu oferit de tratamentul de mezoterapie. În plus, terapia încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și previne semnele îmbătrânirii. Prin mezoterapie sunt introduse substanțe active în straturile adânci ale pielii și este stimulat metabolismul celular și regenerarea celulelor țesuturilor pielii.

Mezoterapia are contraindicații?

Da.  Această terapie nu se aplică femeilor însărcinate și celor care alăptează. De asemenea, nu se aplică  persoanelor care au suferit în ultimile luni intervenții chirurgicale, care au boli de piele sau care suferă de epilepsie.

Vă așteptăm cu drag la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a încerca mezoterapia facială cu ace! Ne găsiți în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare. Ne puteți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne puteți vizita și pe Facebook.