La Pearl Beauty Center  Satu Mare avem un sistem de slăbire rapidă și eficientă pentru o remodelare corporală de excepție. Aparatul conceput de medicii din Italia este eXimia HR 77 Platinum și  oferă rezultate impresionante, dovedite clinic, pentru obținerea unei siluete armonioase.

Cel mai bun echipament de slăbit” – premiu câștigat de eXimia HR 77 Platinum la al  IX-lea Congres Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire în București.

De reținut:

Orice aparat de slăbit oricât de performant ar fi nu poate ține loc de sport, alimentație nepotrivită și o hidratare incorectă! Aparatul nostru este adus din Italia și are la bază studii clinice care dovedesc eficiența acestui sistem de slăbit fiind considerat la nivel mondial una dintre cele mai bune metode de scăpa de centimetri în plus. 

Tehnologii folosite de eXimia pentru slăbire și anticelulită

Acest sistem folosește 5 tehnologii avansate cu ajutorul cărora se obțin mai multe avantaje:

  1. Laserul Lipolitic reduce stratul de țesut adipos;
  2. Multiporația ameliorează aspectul neplăcut, ca de ,,coajă de portocalăˮ
  3. Vacuumul realizează un masaj endermologic, stimulează circulația limfatică, dermică și hipodermică, și astfel se slăbește eficient și se ameliorează celulita;
  4. Radiofrecvența stimulează producția de colagen și elastină, stimulează metabolismul celular care ajută la eliminare toxinelor din piele și organism;
  5. Magnetoterapia este pentru oxigenarea țesuturilor cutanate și intensificarea procesului de slăbire.

În urma tratamentelor de slăbire intensivă, din ultimul an, am obținut o reducere în medie de 4 centimetri din zona abdomenului după 7 ședințe. Chiar dacă unele persoane dau jos la prima ședință 2-4 cm, nu este o regulă. Trebuie să ții cont că fiecare persoană răspunde diferit la tratament, dar aparatul este dovedit clinic ca fiind eficient.

Eximia HR 77 Platinum ameliorează și vergeturile

Dacă vrei un tratament de tonifiere a pielii și diminuare a vergeturilor, acest aparat ți-l poate oferi, ideal ar fi să faci 3-4 ședințe de tratament pe săptămână mai ales dacă vrei și o diminuare a țesutului adipos (dacă ai câteva kg în plus) și o reducere eficientă a celulitei. Cu acest sistem revoluționar se pot ameliora și aspectul inestetic al vergeturilor de culoare roșiatică și se elimină semnele de pe piele lăsate de vergeturile vechi. Fiind un beneficiu extra la tratamentul de slăbire nu se obțin rezultate la fel de bun ca și în cazul tratamentelor antivergeturi concepute special în acest scop.

Eximia HR 77 Platinum oferă fermitate pielii

Pentru a-ți schimba aspectul pielii poți face un tratament cu aparatul Eximia HR 77 Platinum pentru a arăta mai tânără. Acest aparat te poate ajuta să slăbești, să-ți îmbunătățești elasticitatea și ferminatatea pielii, și astfel să arăți mai frumoasă, pentru că aspectul pielii va fi revigorat.  Cu echipamentul Eximia HR 77 Platinum poți beneficia de avantajele uimitoare ale unui proces de restabilire a elasticității pielii prin stimularea producerii de elastină și colagen, datorită tehnologiei de Radiofrecvență .

De ce să obții silueta dorită la Pearl Beauty Center?

  • Folosim doar produse cosmetice originale și de cea mai bună calitate
  • Aparate ce au la bază rezultate bazate pe studii clinice, aprobări FDA și rată mare de satisfacție
  • Prețuri sunt foarte bune, în conformitate cu complexitatea serviciilor de tratament și calitatea aparatului folosit pentru realizarea acestora (sub media națională)
  • Consultație este gratuită. Nu te costă nimic să vii la salon și să ai câteva discuții plăcute prin care să obții informații importante despre serviciile de aici, cu un personal amabil și bine pregătit
  • Dacă ești client fidel poți beneficia de reduceri avantajoase în calitate de client VIP

O altă metodă foarte eficientă pentru a scăpa de grăsime este criolipoliza.

Te așteptăm la o consultație gratuită pentru a afla mai multe detalii. Sună acum: 0756045281