Eximia HR77 Platinum
Slăbire și Anticelulită

Slăbește și tratează celulita la Pearl Beauty Center Satu Mare, avem “Cel mai bun echipament de slăbit”, premiu câștigat de eXimia HR 77 Platinum la al  IX-lea Congres Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire în București.

Slăbire și anticelulită în Satu Mare cu Eximia HR 77 Platinum

Slăbire și anticelulită
Beneficii eXimia HR 77 Platinum

Rezultate dovedite clinic

Tratamente eficiente și rezultate dovedite clinic. Tratamente posibile: Slăbire intensivă localizată, Fermitate, Anticelulită gradul I, II, III și IV, fibroasă, Antielulită edematoasă, Anticelulită noduroasă, Reducerea grăsimii, Antivergeturi, Drenaj limfatic și detoxifiant, Remodelare corporală.

Elimină până la 40% din țesutul adipos

Elimină până la 40% din țesuturile adipoase. Este o alternativă unică și revoluționară a liposucției chirurgicale. Redă fermitatea și elasticitatea pielii. Accelerează metabolismul celular și oxigenează țesuturile. Tratamentul este non-invaziv și nedureros. Rezultatele sunt garantate de la prima ședință pentru reducerea circumferinței corporale. Reduce definitiv stratul de grăsime, fără efecte secundare.

Elimină celulita și oferă fermitate pielii

ENDOLIFT: Vacuum endermologic + Radiofrecvență bipolară + Magnetoterapie, 3 tehnologii revoluționare ce acționează simultan și au efect anticelulitic. Activează circulația sangvină, stimulează producția de colagen și elastină, redând elasticitatea pielii și ameliorând vergeturile. Rolele magnetice și radiofrecvența  monopolară mobilizează delicat țesuturile pielii, cu un masaj endodermic în 4 faze permite tratarea zonelor în mod eficient și sigur. Totul, într-un mod 100% natural, pe principiul stimulării mecanice. 

Aparat creat de medicii din Italia și premiat!

Obține silueta mult visată cu Eximia HR77 Platinum. Aparatul creat de medicii din Italia este unul dintre cele mai performante aparate din lume. A câștigat trofeul “Cel mai bun echipament de slăbit” la congresul internațional de medicină anti-îmbătrânire ediția IX, organizat la București.

Ameliorează vergeturile

Toate tehnologiile îmbinate în acest aparat unic ajută și tratează cu succes vergeturile de culoare roșiatică și ameliorează vergeturile mai vechi. Totuși, reține că acest beneficiu este unul secundar, pentru rezultate mai bune îți recomandăm să apelezi la un tratament axat pe tratarea vergeturilor. Află mai multe la o consultație gratuită la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Detoxifică prin drenaj limfatic

Un alt mare beneficiu al aparatului Eximia HR77 este faptul că ajută la drenajul limfatic asigurând astfel o detoxificare mai ușoară pentru un corp și o piele mai sănătoasă. 

Slăbești localizat exact unde ai nevoie

În cele mai multe cazuri suntem mulțumite de cum arătăm și dorim să slăbim doar de pe anumite zone precum abdomen sau coapse.Tehnologia Laserporație multipolară cu vibrații este cea care poate înlocui practic liposucția chirurgicală, oferind rezultate încă de la prima ședință. Vibrațiile ajută la reducerea durerilor spre minim, tonifiază și în același timp stimulează micro-circulația. Datorită laserporației țesutul gras poate fi distrus localizat, astfel celule grase din zona pe care se aplică vor deveni apă, glicerol și acizi grași, substanțe ce se elimină apoi în mod natural din organism.

O alternativă unică a liposucției chirurgicale

Dacă adoptați o alimentație echilibrată, o hidratare corectă și combinați cu sport, se pot obține în mod natural rezultate comparabile cu liposucția chirurgicală. Repetăm de fiecare dată când avem ocazia: trebuie să ai așteptări realiste și să înțelegi că fiecare persoană răspunde diferit la tratament, are un stil de viață diferit etc.  

Slăbire și anticelulită
Rezultate

Înainte și după tratament de slăbire și anticelulită
Remodelare corporală cu eXimia Hr77: Slăbire și anticelulită

eXimia HR 77 Platinum
Tehnologii folosite

Laser Lipolitic

Acționează foarte precis asupra țesutului adipos fără a alerta restul țesuturilor. Efectul este foarte rapid și se poate observa încă de la primele ședințe cum dispari acei centimetri în plus care vă deranjează. Totul se face rapid și se elimină surplusul în mod natural.

Multiporație

Aspectul coajă de portocală poate fi remediat datorită acestei tehnologii care inserează substanțe active profund în piele. Cu ajutorul acestei tehnologii se creează canale pentru a pătrunde mai ușor și mai eficient până la țesutul adipos.

Magnetoterapie

Manipulii de vacuum au câteva role magnetice care reușesc să oxigeneze mult mai bine țesutul datorită capacității sângelui de a fi un bun conductor magnetic. Acest lucru asigură un tratament de slăbire mai eficient.

Vacuum

Această tehnologie este foarte utilă pentru că realizează un masaj endermologic și asigură un drenaj limfatic mai eficient. De asemenea distruge nodulii de celulită și face ca circulația hipodermică și dermică să fie îmbunătățită, procesul de slăbire fiind astfel accelerat.

Radiofrecvență quatropolară

Această tehnologie este foarte utilă pentru că realizează un masaj endermologic și asigură un drenaj limfatic mai eficient. De asemenea distruge nodulii de celulită și face ca circulația hipodermică și dermică să fie îmbunătățită, procesul de slăbire fiind astfel accelerat.

Tehnologii create și testate de medici

Slăbește localizat și eficient, exact acolo unde ai nevoie, cu Eximia HR 77 Plaitnum, declarat “Cel mai bun echipament de slăbit” la congresul internațional de medicină anti-îmbătrânire, ediția IX, organizat la București.

Slăbire și anticelulită
Prezentare Video

Slăbire și anticelulită
Întrebări comune

Cine poate face tratamentul anticelulită și de slăbire?

Te așteptăm la o consultație gratuită pentru a afla dacă poți efectua tratamentul cu de slăbire intensivă și anticelulită cu eXimia HR 77 Platinum.

Cât timp se păstrează rezultatele după ce slăbesc?

Păstrarea rezultatelor depinde foarte mult de alimentația ta zilnică, de matabolism, de activitatea ta zilnică, genetică, stres, probleme hormonale ulterioare etc. Ședințele de întreținere pot compensa o parte dintre acești factori dar nu pot înlocui alimentația și sportul. Sfatul nostru este să adopți un stil de viață sănătos pe termen lung în care să incluzi o alimentație echilibrată, o hidratare corectă și dacă se poate să faci și sport.

Este dureros?

Tratamentul este non-invaziv și nu necesită recuperare medicală. Vă puteți întoarce la activitățile zilnice, după fiecare ședință. Vacuumul poate produce un disconfort persoanelor cu multă celulită sau piele sensibilă.

Câte ședințe sunt necesare și cât durează o ședință?

Pentru un tratament eficient recomandăm minim 12 ședințe atât pentru anticelulită cât și pentru cel de slăbire+anticelulită, de 2-3 ori pe săptămână. Timpul unei ședințe variază între 10 și 90 minute în funcție de zone și de tipul de tratament ales.

Ce garanție am că voi slăbi?

Te putem ajuta să slăbești mai repede și mai eficient și să scapi de celulită, dar este de o importanță deosebită să înțelegi că fără o hidratare corectă și o alimentație echilibrată există riscul ca rezultatele să nu fie cele așteptate. De asemenea rezultatul final poate fi influențat de dereglări hormonale, stres și activitatea ta zilnică. Putem să-ți oferim garanția studiilor clinice, care atestă rezultatele uimitoare ale aparatului și garanția numeroaselor recenzii pe bloguri și forumuri, care au declarat eXimia ca fiind una dintre soluțiile cele mai eficiente, de a scăpa de celulită și centimetri în plus. Rezultatele se măsoară în centimetri. În medie am înregistrat pierderi de 16 cm, cumulat de pe toate zonele, după 7 ședințe. Ține cont și de restul avantajelor: reduce celulita, oferă fermitate pielii, etc. Îți oferi mai multe detalii la o consultație gratuită.

Slăbire și anticelulită
Contraindicații

 • Patologii auditive (urechi)
 • Cancer în ultimii 5 ani
 • Boli dermatologice
 • Diabet
 • Sarcină și alăptare (după 3-4 luni) cezariană (se poate după ce se albește).
 • Stimulator cardiac (pacemaker)
 • Tuberculoză
 • Tumori maligne
 • Insuficiență cardio-circulatorie; 5. Febră și infecții acute
 • Insuficiență renală gravă
 • Probleme psihice și/sau psiho-somatice
 • Hipertensiune
 • Vene varicoase
 • Boli cardio grave
 • Implant de tijă metalică