Statisticile arată că mai mult de 80% dintre femei sunt nemulțumite în general de greutatea lor, de faptul că s-au îngrășat sau că au celulită. Dacă vrei să slăbești, să arzi grăsimile, să ai un corp tonifiat și mai multă energie, trebuie să-ți schimbi stilul de viață din unul sedentar în unul activ, să urmezi o dietă și să faci sport. În cazul în care nu știi ce dietă să alegi, poți urma sfaturile unui nutriționist care va ști ce să-ți recomande în funcție de starea de sănătate a organismului și de nevoile tale. Din păcate de multe ori timpul este important, de aceea au apărut soluții moderne de slăbit.

Pentru a fi frumoasă poți face o vizită la un salon de îngrijire corporală pentru a vedea ce soluții există spre a obține silueta pe care ți-o dorești. Într-un salon poți alege orice combinație de servicii de frumusețe – remodelare corporală, exfoliere corporală, tratamente faciale, bronzare organică, remodelare cosmetică, solar, bronzare definitivă, ritualuri spa, manichiură, pedichiură, masaj, saună și alte tratamente speciale.

Tratamentele de remodelare corporală sunt preferate chiar și de vedetele de la Hollywood, pentru că oferă rezultate excelente, rapide, chiar și după un număr de câteva ședințe. Iată care sunt avantajele acestor tratamente care folosesc aparate profesionale, de ultimă generație!

Chiar și după o primă ședință de tratament se observă rezultatele. De exemplu dacă se face o ședință de tratament pentru reducerea colăceilor din jurul taliei se poate observa o scădere a acestora cu aproximativ 1-5 cm. Un astfel de aparat performant de slăbit este Eximia HR 77 Platinum folosit la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Eximia HR77 Platinum

Eximia HR77 Platinum

Un lucru pe care trebuie să-l știi, este că ai posibilitatea să verifici eficiența unui astfel de aparat, pentru că rezultatele acestuia sunt măsurabile. Pentru a verifica reducerea stratului de țesut adipos este necesar să se facă măsurători înainte de folosirea programului și la finalul perioadei de tratament. Cu siguranță diferența între aceste măsurători te va impresiona, pentru că slăbirea localizată este rapidă și eficientă.

Tehnologiile de remodelare corporală pot reîntineri pielea deoarece folosesc o tehnologie de Vacuum endermologic foarte important și pentru tonifierea pielii. Această tehnologie stimulează circulația limfatică și realizează un masaj endermologic. Sunt distruși nodulii de celulită și este intesificată micro-circulația în straturile pielii – derm și hipoderm. Tratamentul de remodelare corporală este completat și de un tratament de lifting și de reducere a celulitei. Tehnologia este non-invazivă și are un efect tonifiant asupra pielii, reduce aspectul de piele fleașcă și poate contura frumos silueta.

Cu aparatul Eximia HR 77 Platinum, considerat numărul 1 în clasa sa,  la salonul Pearl din Satu Mare te poți convinge de eficiența acestui aparat de remodelare corporală. Cu ajutorul acestor tratamente poți obține cele mai bune rezultate. Îți poți reduce 1 cm sau chiar 5 cm din zona în care faci doar o singură ședință de terapie cu o astfel de tehnologie. Desigur ai și alte avantaje dacă alegi acest sistem avansat:

  • își reduci excesul de grăsime din zonele cu probleme, cu colăcei și celulită, mai ales de pe coapse, abdomen, talie, șolduri dar și de pe brațe și spate
    poți scăpa de multe semne de pe piele, de vergeturile roșiatice, de cicatricile unor vergeturi vechi, de numeroase riduri și aspectul flasc tegumentar
  • îți poți îmbunătăți aspectul pielii pentru că este stimulată producția de colagen și elastină din straturile acesteia și astfel se crește elasticitatea și fermitatea pielii
  • îți poți ameliora foarte mult aspectul neplăcut al celulitei, cu 95%; celulita este chiar o problemă pentru femei, mai ales în sezonul cald când își expun corpul mai mult la plajă, la mare sau la ștrand și evaluează mai mult felul cum arată și silueta pe care o au
  • poți elimina mai rapid toxinele din piele și astfel și din organism
  • slăbești localizat, exact acolo unde dorești: doar pe șolduri dacă ai aripioare inestetice, sau doar la talie dacă ai colăcei în jurul acesteia
  • vei avea pielea mai sănătoasă, fără celulită, mai fină și mai catifelată, pentru că este detoxifiantă mai bine și micro-circulația intensificată în straturile acesteia.

Salonul Pearl Beauty Center vă recomandă să combinați orice tratament de remodelare corporală cu un stil de viață sănătos. Este important pentru păstrarea rezultatelor pe termen mai lung să aveți o dietă sănătoasă și să faceți mișcare, mai ales dacă aveți un loc de muncă sau o activitate în general sedentară (fără mișcare).

Pentru a te convinge de toate avantajele acestor tratamente, programează o consultație gratuită la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare. Vei primi sfaturi utile și răspunsuri la toate întrebările pe care le ai în legătură cu problemele tale de estetică corporală și cu ajutorul specialiștilor de aici vei putea lua o decizie corectă și avantajoasă pentru tine despre ce trebuie să faci pentru a slăbi eficient și a scăpa rapid de celulită. Contactează-ne acum pentru o consultație gratuită.

1 răspunde

Comentariile sunt închise.