Criolipoliza
Reduce grăsimea corporală

PÂNĂ LA 45% MAI PUȚINĂ GRĂSIME PRIN CRIOLIPOLIZĂ

În mai puțin de o oră poți scăpa definitiv de o parte din grăsime, prin criolipoliză la Pearl Beauty Center Satu Mare. La ora actuală este singurul tratament non-invaziv ce poate elimina definitiv grăsimea în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este o soluție aprobată de FDA și considerată o metodă de slăbit cât se poate de naturală. Încearcă și convinge-te!

Criolipoliză
BENEFICII

Slăbești localizat exact acolo unde ai nevoie

Uneori, orice am face, oricâtă grijă avem cu alimentația, cu sportul, cu stresul, etc. avem zone ale corpului care se încăpățânează să depună grăsime și să persiste în ciuda eforturilor depuse. Tratamentul poate fi aplicat localizat, astfel încât să scapi de grăsime doar acolo unde ai nevoie.

Este o metodă non-invazivă

Înainte să te gândești la bisturiu și la liposucție, încearcă să iei în considerare metodele non-invazive de a scăpa de grăsime. Slăbirea prin înghețare este o metodă perfecționată tot mai mult în ultimii ani, iar în prezent este considerată metoda numărul 1 în lume pentru slăbire localizată. Este destul de confortabil după primele 10 minute, poți citi o carte, poți adormi, poți sta pe telefon etc.

Tratament aprobat de FDA

Criolipoliza este o procedură non-invazivă ce folosește temperaturi de până la -10 grade pentru a îngheța celule adipoase în exces. Celulele se cristalizează și vor muri, ca răspuns, sistemul nostru imunitar va acționa prin dezmembrarea acestora urmând să fie eliminate din organism în mod natural. Tratament aprobat de FDA și nu afectează organele sau alte țesuturi!

Reduce stratul de grăsime subcutanată cu până la 45%

Tratamentul este axat pe eliminarea grăsimii subcutanate. În timp ce multe aparate de pe piață reușesc să ajungă la maxim 30% eficiență, aparatul CRIOCUUM fabricat 100% în Spania ajunge să aibă o eficiență de până la 45%.  Acest lucru este posibil datorită firmei Termosalud și a celor 30 de ani de inovație în aparate medicale de înfrumusețare. Este unul dintre cele mai eficiente aparate de criolipoliză din lume și unul dintre ele este chiar în orașul tău, la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Rezultate de excepție garantate

Pe lângă celulele de grăsime se elimină și nodulii de celulită, astfel în zona tratată se va putea observa o îmbunătățire a aspectului pielii. Rezultate uimitoare comparabile chiar și cu liposucția dacă se fac mai multe ședințe pe aceași zonă. Rezultate mulțumitoare și definitive (rezultatul este garantat de studiile clinice). Datorită metodei grăsimea înghețată va fi eliminată garantat, în mod natural, din organism. Trebuie totuși să aveți grijă să nu acumulați grăsime nouă între timp (abia peste 2-3 luni vedem cele mai bune rezultate).

Economisești timp și bani

Tratamentul este disponibil în Satu Mare la Pearl Beauty Center, nu mai este nevoie să te deplasezi în alte orașe. Se efectuează o singură dată la 6-8 săptămâni (pe fiecare zonă), astfel se reduce frecvența la salon, economisești timp și bani!

Peste 30 de ani de experiență

Criocuum, aparatul folosit la Pearl Beauty Center Satu Mare, este o inovație a firmei  spaniole Termosalud, cu peste 30 de ani experiență în fabricarea aparatelor de calitate pentru saloane și clinici de înfrumusețare din întreaga lume. Aparatul izolează și răcește depozitele de grăsime, în mod controlat, pentru siguranță și eficiență., reducând permanent depozitele de grăsime.

Consultație gratuită

Îți recomandăm să te programezi la o consultație gratuită pentru a vedea dacă această procedură este potrivită pentru tine și să afli mai multe detalii despre slăbirea cu ajutorul criolipolizei. Nu te costă nimic să ne faci o vizită, vei putea descoperi și alte aparate de top precum Eximia HR 77 Platinum, unul dintre cele mia bune echipamante de slăbit din lume (creat de medicii din Italia).

Criolipoliză
Prezentare Video

Criolipoliză
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Mi se potrivește criolipoliza?

Pentru cele mai bune rezultate trebuie să ai maxim 15 KG în plus peste greutatea ta ideală raportată la vârstă, sex și înălțime. Nu este recomandată obezilor. Te așteptăm la Pearl Beauty Center Satu Mare pentru o consultație gratuită pentru a afla dacă poți efectua tratamentul cu criolipoliză.

Cât costă Criolipoliza?

Prețul pentru un tratament de criolipoliză diferă în funcție de numărul de aplicatori și de numărul de ședințe pe care doriți să le achiziționați. Pentru un preț actualizat accesează pagina Prețuri criolipoliză.

Câte ședințe sunt necesare?

Se pot efectua între 1 și 4 ședințe pe an, pentru fiecare zonă tratată. Ședințele se realizează la intervale de 6-8 săptămâni, în funcție de stratul de grăsime și zona tratată. Esteticienii noștri îți pot feri mai multe informații în cadrul unei consultații gratuite. Ședințele durează între 45 și 60 de minute în funcție de zona tratată și numărul de zone. Pe lângă acest timp, ține cont de timpii de pregătire înainte și după tratament. Timpii sunt orientativi.

Cât de sigur este acest tratament?

Ca și orice tratament medical, criolipoliza are contraindicații, acestea pot fi găsite mai jos.Fiind o procedură aprobată de FDA, este considerată cea mai bună metodă de slăbit ne-invazivă din întreaga lume. Procedura a fost efectuată de milioane de oameni din întreaga lume.

Este dureros?

În primele 5-10 minute se va simți o senzație de rece puternic. După acest interval senzația dispare treptat. Tratamentul este destul de confortabil, permițându-ți să te relaxezi la un film pe telefon, să asculți muzică sau de ce nu, chiar să te odihnești puțin.

Există reacții adverse?

Imediat după tratament zona se poate înroși și poți simți o senzație de disconfort care dispare treptat. Roșeața poate persista până la 2 săptămâni. Dacă ai următoarele reacții adverse după 14 zile de la procedură contactează-ne sau ia legătura cu medicul tău: vânătăi, crampe, roșeață, mâncărimi, amorțeli, arsuri, hiperpigemnatre, orice alt disconfort la nivelul pielii.

Când sunt rezultatele vizibile

Primele rezultate încep să apară după 3 săptămâni de la tratament. După 2 luni de zile încep să apară rezultate surprinzătoare, iar tratamentul continuă să își facă efectul până la 6 luni de la tratament.

Sunt definitive rezultatele?

Celule adipoase sunt cristalizate (înghețate), iar după moartea lor sunt eliminate în mod natural din organism. Stratul de grăsime se reduce cu până la 45%, dar dacă nu aveți grijă la alimentație pe viitor, așa cum s-a acumulat în trecut, se va acumula din nou.

Este necesar un timp de recuperare?

Având în vedere că criolipoliza este o procedură non-invazivă vă puteți întoarce la activitățile zilnice imediat după tratament. Cu toate acestea este posibil să simțiți un mic disconfort pe zona tratată. Dacă aveți nelămuriri sau diverse îngrijorări după procedură, puteți contacta Pearl Beauty Center Satu Mare pentru a vă ajuta.

Criolipoliză
Contraindicații

 • Urticarie sau hiper sensibilitate la frig
 • Bolile lui Raynaud
 • Crioglobulinemie
 • Hipoproteinemie
 •  Sarcină sau alăptare
 • Temperatură ridicată
 • Hipertensiune arterială
 • Tulburări psihomatice
 • Boli infecțioase acute
 • Varice, flebite, tromboflebite
 • Tulburări de coagulare a sângelui. 
 • Hernie în zona care urmează să fie tratată
 • Leziuni cutanate active, dermatită sau răni deschise în zona care trebuie tratată
 • Boli cronice care au funcții corporale (insuficiență renală, insuficiență cardiacă etc.)
 • Bolile infecțioase cu morbiditate asociată (locale sau sistemice). 
 • Condiții autoimune care afectează pielea (dermatologic, reumatologic)
 • Intervenții chirurgicale recente în zona care urmează să fie tratată (lăsați să treacă cel puțin 6 luni după procedură)
 • Istoric al problemelor oncologice.