Bruno Vassari
Împachetări corporale

Împachetările corporale BRUNO VASSARI vă pot ajuta să vă relaxați și să beneficați de împachetări de cea mai bună calitate. La Pearl Beauty Center Satu Mare te putem ajuta să scăpi mai ușor de grăsime, toxine și celulită.

Împachetări corporale Bruno Vassari în Satu Mare

Împachetări Corporale
Beneficii

Reduc aspectul coajă de portocală

Deși peste tot apare scris că împachetările reduc celulita trebuie să fii realistă și să înțelegi că diminuarea aspectului coajă de portocală se datorează hidratării intense a pielii. Celulita nu se reduce în adevăratul sens al cuvântului, dar se ameliorează ușor.

Vergeturile capătă un aspect mai plăcut

Tot datorită hidratării, pielea capătă un aspect mai plăcut și vergeturile par că s-au diminuat. Pentru tratarea vergeturilor există soluții mai profesionale cum ar fi mezoterapia cu microace, sunt disponibile la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Ajută la arderea grăsimilor

Accelerează metabolismul celular, ajutând astfel la arderea grăsimilor, fii realistă și nu avea așteptări WOW. Depinde foarte mult de calitatea ingredientelor active din produsele folosite. La Pearl Beauty Center folosim doar produse de top cum ar fi Bruno Vassari sau Pevonia.

Elimină toxinele și detoxifică

Elimină toxinele ajutând organismul să se detoxifice. Prin transpirație și prin accelerarea metabolismului ajutăm corpul să elimine mai bine toxinele obținând astfel un beneficiu pe partea de sănătate.

Îmbunătățesc aspectul pielii

Oferă fermitate prin stimularea circulației sangvine la nivel de piele. Ajută pielea să fie mai hidratată. Îmbunătățește aspectul pielii și reduce semnele îmbătrânirii.

Reduc stresul și ajută sistemul imunitar

Pot ajuta și la o relaxare profundă pentru eliminarea stresului. Multe dintre cliente au declarat că se simt foarte relaxate și energice după o ședință de împachetare. Întăresc sistemul imunitar și ajută la tratarea unor afecțiuni sau chiar infecții. Depinde de tipul de împachetare ales, pentru detalii te așteptăm la o consultație gratuită la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Bruno Vassari
Tipuri de Împachetări

Împachetare Thermo Slim

Tratament anticelulitic și de detoxifiere, ce ajută la eliminarea lichidelor și toxinelor, prezente în organism, prin transpirație. Ajută și la activarea circulației sângelui și deblocarea țesutului adipos în exces, prin intermediul masajului. Recomandat pentru persoanele care au probleme cu retenția de apă.

Împachetare Fast Slim

Tratament de slăbire intensiv prin împachetare la rece. Conținutul bogat de iederă, extract hamamelis și agent hipotermic, oferă un tratament decongestiv și tonic. Un instrument de remodelare locală. Ajută la circulația sângelui și ajută la evitarea atrofierii vaselor mici, care cauzează depunerile de grăsime. Rezultate bune de la prima ședință, reduce între 1 și 4 cm din circumferința taliei și 0,5-2 cm în zona șoldurilor.

Împachetare Bio Slim

Împachetare bifazică cu dublu efect: pierdere în volum și întărire corporală. Îmbunătățește starea pielii, luptă împotriva celulitei, are un efect de detoxifiere și reduce din kilograme, dar și din centimetri. Conține alge marine bogate în oligoelemente și minerale, cu excelente proprietăți depurative. Iodul și cafeina ajută la arderea grăsimilor. La cald.

Împachetare Bio Firm

Acest tip de împachetare se recomandă în mod special pentru lipsa de fermitate și lipsa tonusului. Are un efect de tip soc pentru întărirea corpului. Îmbunătățește instant elasticitatea pielii cu ajutorul conținutului de algisium și camfor. Prin stimularea de colagen nou pielea devine mai fermă și va avea un aspect îmbunătățit, mai întinerit.

Împachetare Bruno Vassari în Satu Mare

Împachetări corporale
Întrebări Frecvente

Ce este o împachetare corporală?

Unele persoane le mai numesc și împachetări anticelulită, dar depinde foarte mult de tipul de împachetare. Este o procedură cu ajutorul căruia stimulăm diverse zone ale corpului pentru a obține anumite benefici. Aceste beneficii diferă la fiecare tip de împachetare, fiecare având un scop bine definit în funcție de ingredientele active folosite. Împachetările se pot face în termocuvertură (la cald) sau cu fașe elastice (la rece). Esteticienii noștri vă pot oferi mai multe detalii în cadrul unei consultații gratuite.

Ce garanție am că voi obține rezultate?

Fiecare organism răspunde diferit la tratamente, nimeni îți poate oferi o garanție că vei scăpa de celulită de exemplu. Depunem toate eforturile posibile pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii posibile: produse de top, echipamente de ultimă generație, personal calificat ce participă în mod regulat la seminarii și o atmosferă de relaxare. Dacă ești o persoană realistă îți garantăm că vei fi extrem de mulțumită de serviciile noastre. 

Voi slăbi de la împachetări și voi scăpa de celulită?

În general rezultatele sunt tranzitorii și sunt greu de păstrat pe termen lung, fiind ideale înaintea unor evenimente unde dorim să arătăm bine. Este impropriu spus că vei scăpa de celulită, împachetările hidratează intens pielea și îmbunătățesc aspectul. Pot ameliora ușor celulita și să reducă aspectul coajei de portocală dar nu o tratează în adevăratul sens al cuvântului. Pentru slăbit și tratarea celulitei există tratamente speciale cu aparate create și testate de medici, cum ar fi criolipoliza cu Criocuum sau slăbirea cu eXimia HR 77 Platinum.

Ce produse folosiți la împachetare?

La fiecare împachetare se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale de la firma spaniolă Bruno Vassari (cum ar fi cafea, ceai verde, alge marine etc.). În combinație cu alte ingrediente active acestea asigură un rezultat final mai eficient. Brandul Bruno Vassari a fost prmeiat la cel de-al IX-lea Congres de Medicină Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”.

De câte ședințe am nevoie?

Depinde de scopul urmărit, dorești un tratament anticelulită, un tratament de detoxificare, de slăbire, de relaxare? Chiar dacă tratamentele au beneficii comune, fiecare tip de tratament este mai eficient pentru unul dintre scopurile urmărite. În plus, este posibil ca doar împachetările să nu fie suficiente a ajunge la un rezultat dorit. Trebuie să ții cont că minim 9 ședințe trebuie efectuate pentru a observa o diferență, la unele tipuri de împachetări chiar minim 16 ședințe. Poți afla mai multe în cadrul unei consultații gratuite.

De ce să fac împachetări la Pearl Beauty Center?

Pe lângă produse de top de la Bruno Vassari și Pevonia folosim și o termocuvertură produsă de firma spaniolă TermoSalud, ce au peste 30 ani de inovație în aparatură de estetică medicală. Ședințele se efectuează individual, astfel beneficiezi de intimitate și de o relaxare totală. În plus, ai o mulțime de alte beneficii: recepție, cafea/ceai gratuit, timpi de așteptare foarte mici, ambient plăcut și relaxant, suntem aici pentru tine.

Împachetări corporale
Contraindicații

 • Bolile cutanate (de exemplu: psoriazis, eczeme)
 • Afecțiunile inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice)
 • Implanturile metalice
 • Diabetul
 • Tumorile
 • Sarcina și perioada de alăptare
 • Perioada de menstruație
 • Claustrofobie
 • Operațiile în urma cărora au fost implantate stimulatoare cardiace, precum și orice alte intervenții chirurgicale recente (ultimele 3-6 luni)
 • Epilepsia
 • Afecțiunile cardiace