LinfoPress Evolution Pro
Drenaj Limfatic

Drenaj limfatic cu sistem medical de presoterapie digitală la salon de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare, o metodă modernă, des utilizată atât în medicină pentru rezolvarea anumitor probleme de sănătate, cât și în estetică pentru detoxificare, înlăturarea celulitei și a excesului de lichide din organism.

Drenaj limfatic și presoterapie în Satu Mare

Drenaj Limfatic
Beneficii Linfopress Evolution PRO

Îmbunătățește circulația și atenuează senzația de picioare grele și obosite

Contribuie la întărirea sistemului imunitar natural

Ești în siguranță, inovație medicală de la Termosalud, peste 30 ani experiență

Contribuie la stimularea circulației îmbunătățind fermitatea și tonusul pielii

Sistem medical produs în Spania de Termosalud, acum și în Satu Mare

Activează metabolismul

Reduce balonarea și ajută la eliminarea toxinelor

Reduce stresul și oboseala

Ajută la regenerarea organismului

Previne varicele și tromboflebita

Ajută la remodelarea corporală

Luptă împotriva retenției de apă

Tratamentul este nedureros și non-invaziv

Stimulează sistemul limfatic

Poate pregăti corpul pentru a spori eficiența altor terapii

Ajută la tratarea celulitei și chiar la pierderea în centimetri

Drenaj Limfatic
Prezentare video

Drenaj Limfatic
Întrebări frecvente

Ce este drenajul limfatic?

Întâi trebuie să știi că sistemul limfatic preia tot surplusul de lichide și îl duce cu ajutorul vaselor limfatice la nodulii limfatici. Aici au loc eliminarea toxinelor, celulelor moarte și a reziduurilor bacteriene. Dacă sistemul limfatic nu funcționează corespunzător vom simți astenie, răceli mai frecvente, pielea capătă un aspect mai inestetic etc. De obicei problemele se datorează sedentarismului, unei alimentații incorecte și a faptului că nu consumați suficiente lichide în fiecare zi. Așdar, drenajul limfatic este un masaj pe traseul vaselor limfatice ce au rolul de a debloca sistemul limfatic și a ajuta limfa blocată să ajungă acolo unde trebuie pentru filtrare și eliminare prin urină. Masajul se poate efectua manual sau cu ajutorul unor aparate prin presoterapie.

Ce efecte are drenajul limfatic?

Mai sus ți-am prezentat beneficiile acestui tratament, dar cele mai mari beneficii sunt pe partea de detoxifiere, de combatere a retenției de lichide, reduce senzația de picioare grele, ajută la relaxare și al un somn mai profund, elimină balonarea și întărește sistemul nostru imunitar.

Cum îmi dau seama că funcționează la mine?

Primul semn pe care ar trebui să îl observați este schimbarea urinei, aceasta devine mai închisă la culoare, mai concentrată și cu un miros diferit. Al doilea semn pe care ar trebui să îl observați este o îmbunătățire a aspectului fizic, deoarece corpul se va remodela în urma eliminării exceselor de lichide din organism, mai mult decât atât, alte tratamente de remodelare corporală vor fi mai eficiente. Atenție mare, fără o hidratare corectă este posibil ca rezultatele să fie foarte slabe.

Ce aparat folosiți la Pearl Beauty Center Satu Mare?

Linfopress Evolution PRO – aparatul de presoterapie pentru efectuarea drenajului limfatic la Pearl Beauty Center Satu Mare este produs în Spania de firma Termosalud. Cu o experiență de peste 30 de ani în inovații de aparatură estetico medicală ne oferă siguranță și calitate. Putem efectua drenaj limfatic atât superior cât și inferior.

Câte ședințe de drenaj limfatic ai nevoie?

Se recomandă la fiecare 6 luni câte 2 ședințe pe săptămână timp de o lună. Este recomandat ulterior să faceți o ședință pe săptămână, mai ales dacă aveți probleme cu retenția de lichide. Este recomandat o dată pe săptămână și persoanelor sănătoase deoarece aduce multiple beneficii pe partea de sănătate și pielea va avea un aspect mai plăcut.

Manual sau cu aparat?

Dacă întrebi un maseur va spune că este mult mai ok manual, dacă întrebi un specialist în afecțiuni limfatice va spune că este mult mai ok cu aparatul. Recomandarea noastră este dacă ai timp să citești câteva studii clinice ale aparatelor medicale precum cel folosit la Pearl Beauty Center Satu Mare și vei înțelege de ce este mai ok cu aparatul. Desigur aparatul trebuie să fie unul de calitate.

Drenaj Limfatic
Contraindicații

 • Sarcină și alăptare
 • Pacienți cu dureri cardiace
 • Probleme circulatorii grave
 • Tromboembolism, tromboflebită acută, tromboze venoase cunoscute sau suspectate
 • Tumori
 • Plăgi (răni) deschise
 • Hernie inghinală
 • Hipertensiune arterială
 • Menstruație
 • Cancer în ultimii 5 ani
 • Claustrofobie
 • Dermatită
 • Ocluzie arterială
 • Neoplazie
 • Stimulator cardiac (pacemaker).