Electrostimulare
Body eSculptor+

Electrostimulare la Pearl Beauty Center Satu Mare cu aparatul Body eSculptor+, adus din Spania de la Termosalud, firmă cu peste 30 ani experiență în inovații estetico medicale. Vă punem la dispoziție 32 plăci de silicon, 13 programe speciale și 17 curenți diferiți de stimulare pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate.

Electrostimulare Satu Mare la Pearl Beauty Center

Electrostimulare Satu Mare
Beneficii Body eSculptor+

Diminuează stresul și eliberează hormonul responsabil pentru starea noastră de bine.

Ajută la remodelarea corpului prin slăbirea în centimetri și reduce aspectul inestetic al celulitei tip coajă de portocală

Relaxează crampele și spasmele musculare

Activează microcirculația și crește circulația sangvină locală

Are efect de drenaj și eliminare a lichidelor, diminuează țesutul adipos

Crește tonusul muscular și cutanat

Bosy eSculptor plus este o inovație a firmei spaniole Termosalud, peste 30 ani experiență în inovații estetico medicale

Aparat controlat de microporcesor pentru ca tu să fii mereu în siguranță

Lucrează pe mai multe nivele: nervos, microstructură sau muscular

Impulsurile electrice au 17 curenți diferiți optimizați pentru cele mai bune rezultate

Număr foarte mare de plăci de silicon pentru un tratament pe mai multe zone

Semnale de calitate pentru a obține în final efectul terapeutic dorit

Electrostimulare pret

Electrostimulare Satu Mare
Întrebări frecvente

Ce este electrostimulare?

Electrostimularea este una dintre principalele metode de slăbire pasivă, având o dezvoltare spectaculoasă în ultimii 70 ani, oferind o mulțime de beneficii susținute de studii medicale. Cele mai bune rezultate apar pe termen mediu și lung 16-24 de ședințe. La Pearl Beauty Center folosim unul dintre cele mai performante aparate de electrostimulare din lume și este produs în Spania de firma Termosalud. În prezent este folosită pentru a preveni atrofierea mușchilor (post traumatic sau post operator), ca antrenament suplimentar inclusiv în sportul profesionist sau ca o metodă de a ne îmbunătăți aspectul fizic. 

Pentru cine este potrivită electrostimularea?

Este de folos persoanelor sedentare, persoanelor care vor să se tonifieze mai rapid, persoanelor care se simt fără forță (au musculatura atrofiată), persoanelor cărora li s-a recomandat activități pentru recuperare, persoanelor care doresc să crească eficiența altor tratamente de remodelare corporală și persoanelor care doresc să aibă o piele mai fermă (suplimentar ședințelor de radiofrecvență).

Doare electrostimularea?

În timpul ședinței multe persoane declară că este ca un masaj și pentru ei este destul de relaxant. Trebuie doar să comunici cu esteticianul pentru a ajusta corect setările la aparat astfel încât să fie tratamentul să fie confortabil. După ședință te vei avea o stare de bine, ca după un antrenament sportiv. Poți afla mai multă la o consultație gratuită la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Voi slăbi dacă fac electrostimulare?

NU! Acesta este pe scurt răspunsul corect, nu este un tratament de slăbire. Numărul de calorii pe care îl ardem într-o ședință de electrostimulare este mult mai mic decât numărul de calorii arse susținând un efort fizic în care sunt angrenate mai multe organe (inimă, plămâni, etc.). Însă, este un stimul suplimentar de a vă tonifia corpul. Astfel, multe dintre afirmațiile în care vi se spune că 30 minute de electrostimulare este echivalentul  unei ore sau chiar două de sport, nu au nici un fundament științific la bază. Trebuie să fim realiști.

Cât ședințe de electrostimulare și cât de des?

Trebuie efectuate minim 3 ședințe pe săptămână timp de minim o lună de zile. Pe toată această perioadă trebuie să consumați minim 2 litri de apă pe zi și să adoptați o alimentație sănătoasă și echilibrată. Cu ajutorul aparatului de analiză corporală puteți observa creșterea nivelului muscular, dar pentru tonifierea să fie vizibilă este necesar să scăpăm de grăsime.

De ce să faci electrostimulare la Pearl Beauty Center?

Dispunem de unul dintre cele mai bune aparate de electrostimulare din lume, de la firma spaniolă Termosalud. Având o experiență de peste 30 ani în inovație de estetică medicală ne oferă siguranță și calitate. Ai parte de intimitate, nu mai este alt client cu tine în cameră. Ambient relaxant și profesionist.

De ce este important aparatul?

Datorită caracteristicilor fibrelor din mușchii scheletici, nu există un curent universal care să le poată activa pe toate. Astfel, modificările la nivel de mușchi și eficiența tratamentului depinde foarte mult de tipul de curenți folosiți. Aparatul Body eSculptor+ este produs în spania de firma Termosalud, cu o experiență de peste 30 ani în aparatură de estetică medicală. Folosește 17 curenți diferiți, care lucrează pe mai multe nivele: nervos, microstructură sau muscular, pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate.

Trebuie să țin dietă pentru tonifiere?

În primul rând, ține minte că electrostimularea este o metodă suplimentară care te poate ajuta să ajungi la rezultatul dorit mai repede decât în mod normal. Nu înlocuiește sportul și nu poate contrabalansa o alimentație defectuoasă. Majoritatea dietelor sunt nocive pe termen lung, abordarea potrivită ar fi o alimentație sănătoasă. Pentru slăbire vă punem la dispoziție alte aparate care au la bază studii clinice și au fost create de medici. Pentru detalii te așteptăm la o consultație gratuită.

Cât costă electrostimularea la Pearl Beauty Center

Pentru un preț actualizat te rugăm să accesezi pagina de prețuri. Prețul este mai mic în cazul în care optezi pentru un abonament cu un număr mai mare de ședințe.

Electrostimulare
Contraindicații

 • Sarcină și alăptare
 • Boli cardiace
 • Boli de piele
 • Stimulator cardiac
 • Implant metalic
 • Epilepsie
 • Cancer
 • Spasmofilie
 • Hipertiroidie
 • Hipertensiune arterială
 • La mensturație
 • Vene și ulcerații varicoase
 • Sterilet metalic