Ce este celulita? O afecțiune care apare cel mai frecvent in cazul femeilor. Denumită și „coajă de portocală” pentru că acesta este aspectul pe care îl produce asupra pielii, celulita reprezintă și o slăbire a țesutului conjunctiv și este un semn al  îmbătrânirii premature a corpului.

Pentru femeile care vor să scape de celulită și de acumulările de grăsime de pe anumite zone ale corpului se recomandă metodele de tratament cu dispozitivul eXimia, (cel mai performant echipament de slăbit, declarat de Congresul Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire) disponibil la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Acest dispozitiv combină tehnologii avansate pentru obținerea unor rezultate extraordinare.
Eximia folosește:

 • Laserporația multipolară cu vibrații– pentru slăbire rapidă.
 • Tehnologia Endoradiomag– pentru reducerea celulitei.

Slăbește rapid cu eXimia!

Prin terapia cu dispozitivul eXimia HR 77 Platinum la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center poți scăpa rapid de grăsimile din anumite zone ale corpului.

Eximia – inovația în tratarea celulitei si a centimetrilor in plus

Cu ajutorul tehnologiei de Laserporație se distrug grăsimile și celulele adipoase. Vibrațiile acestei tehnologii constituie inovația momentului în domeniul remodelării corporale. Se face o neurostimulare non-invazivă prin vibrații și astfel se intensifică procesul de slăbire localizată.

Laserporația multipolară cu vibrații este foarte eficientă în reducerea țesutului gras și slăbirea localizată. Specialiștii esteticieni o consideră o terapie extraordinară deoarece poate înlocui cu succes liposucția chirurgicală. Spre deosebire de această din urmă, laserporația nu provoacă deloc durere și nici un alt disconfort.

Prin  Multiporație și Low Level Laser se acționează asupra țesutului adipos și se intensifică procesul de distrugere a celulelor grase. Metodă este de neegalat, se face cu laser – lungimile de undă fiind stabilite în mod adecvat în funcție de fiecare pacient în parte, de caracteristicile țesutului cutanat. Undele laser se transmit în mod selectiv asupra regiunii unde este prezent țesutul gras. Cu cât stratul de grăsime este mai întins, cu atât rezultatele obținute se observă mai bine. Tratamentul este simplu, foarte eficient, iar țesuturile din jurul stratului de celule adipoase nu sunt deloc afectate.

Avantajele tratamentului:

 • Se reduce circumferința zonei unde se aplică tratamentul cu 1-4 cm la fiecare ședință de tratament.
 • Se acționează exact asupra stratului de țesut adipos și se reduce dimensiunea acestuia.
 • Țesuturile pielii sunttonifiate.
 • Se atenuează micile semne ale procesului de îmbătrânire cutanată.
 • Se reduce rapid țesutul adipos subcutanat.

Sunt necesare mai multe ședințe de tratament (un număr de 8-10 sau chiar 8-12 ședințe de terapie) pentru a obține rezultatele dorite. Pe toată perioada tratamentului, consumul regulat de apă, fructe și legume sporesc beneficiile echipamentului.

Scapă de celulită în procent de 95% cu eXimia!

remedii celulita

Tehnologia de Endoradiomag este foarte eficientă în tratamentul celulitei, deoarece combină trei tehnologii revoluționare:

 • Vaccuum endermologic;
 • Radiofrecvența bipolară;
 • Magnetoterapia.

Aceste tehnologii au capacitatea de a acționa în același timp asupra pielii și astfel de a realiza un tratament cu efect anti-celulitic.

Beneficiile oferite de tehnologia Endoradiomag:

 1. Tratamentul îmbunătățește circulația sangvină în straturile pielii.

Nu e un secret că între circulația sângelui deficitară și celulită există o legătură:

 • Când circulația sangvină în piele scade, seacumulează toxine în stratul de țesut adipos și se formează celulita.
 • Deci, prinrestabilirea circulației normale a sângelui se pot vindeca leziunile pielii și se tratează celulita.
 • Deplasarea bună a sângelui prințesuturi ajută la eliminarea toxinelor din acestea și la reducerea celulitei.
 • Prin intensificarea circulației sangvine se facilitează restabilirea aspectului neted și sănătos al pielii.
 1. Tratamentul intensifică producerea de elastină și colagen în piele.
  Esteticieni susțin și că celulita este o deterioare a țesutului conjunctiv, cauzată de îmbătrânirea prematură a organismului.

Explicația este următoarea:

Dacă scade colagenul și elastinadin piele, aspectul pielii este cu siguranță afectat, pentru că vasele capilare devin neviabile, este împiedicată realizarea normală a circulației sangvine și limfatice, astfel se produce o perturbare a celulelor grase, se produce umflarea țesuturilor pielii sau edemul. În plus apare riscul de a se acumula grăsimi și de a crește stratul de țesut adipos. Datorită restabilirii nivelului de colagen, aspectul pielii este îmbunătățit, creșteelasticitatea și tonicitatea acesteia.

3. Prin tratament se face un masaj endodermic cu ajutorul radiofrecvenței și a rolelor
          magnetice și astfel este redusă de asemenea celulita.

Efectele sunt următoarele:

 • Masajul în profunzimea țesutului cutanat serealizează la nivelul celulelor adipocite și fibrolaste și astfel se obține un efect vizibil tonifiat al pielii.
 • Masajul stimulează circulația sangvină și limfatică, decongestionează țesuturile, facilitează detoxifierea acestora și toate acesteaajută la reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii.

Cu Eximia scapi de celulită și de acumulările de țesut adipos.

Te așteptăm la Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a testa beneficiile celui mai performant echipament de slăbit, declarat de Congresul Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire. De acum poți îndrăzni să visezi la silueta mult dorită.