Celulita poate fi tratată, redusă și controlată, ea fiind rezultatul unor dezechilibre generale provocate de tulburările circulatorii și hormonale. Când pielea nu are fermitate și aspectul ei este pufos este cazul unei forme de celulită mai greu de eliminat complet, însă se poate încerca ameliorarea ei foarte mult. Pentru a avea o linie frumoasă a corpului, cu pielea netedă, fără aspectul neplăcut de ,,coajă de portocalăˮ se pot aplica câteva metode de combatere a celulitei. Iată ce măsuri trebuie luate!

Sfaturi utile pentru a scăpa de celulită

 1. Mergi în fiecare zi pe jos, cât mai mult și în ritm alert! O astfel de plimbare zilnică te va ajuta foarte mult în ameliorarea celulitei. Nu trebuie să te obosești foarte tare, dar nici să mergi agale, indicat este ca ritmul să fie destul de rapid. Mersul pe jos are foarte multe beneficii asupra organismului și anume:
  – ajută la tonifierea musculaturii membrelor inferioare
  – previne și ameliorează celulita
  – stimulează întărirea oaselor
  – previne dezvoltarea aterosclerozei și a osteoporozei
  – sunt reduse durerile de genunchi
  – sunt puși în mișcare mușchii picioarelor și este îmbunătățită flexibilitatea articulațiilor
  – îți menține starea de sănătate
  – te ajută să fii în formă
  – îmbunătățește funcția respiratorie și pulmonară
  – stimulează creierul și previne tulburările sistemului nervos
  – oferă o stare de bună dispoziție.
 2. Urcă scările ori de câte ori ai ocazia! Dacă stai la bloc și ai de urcat măcar 2-3 etaje ai avantajul de a-ți îmbunătăți aspectul picioarelor, desigur dacă renunți la lift. Ideea este să urci scările zilnic, cât mai des, și vei vedea că efectul acestui exercițiu simplu se vede destul de rapid. În plus, pentru a obține rezultate rapide, poți merge și la sală măcar de 2 ori pe săptămână pentru a face exerciții pilates, cardio sau yoga. Alege ce tip de sport preferi, pentru a-ți stimula sistemul limfatic și a-ți diminua celulita. Cele mai recomandate sporturi pentru a scăpa de celulită sunt alergatul și înotul, acestea activează circulația limfatică, sangvină și astfel se îmbunătățește aspectul pielii în zonele cu probleme.
 3. Masajul cu o cremă anticelulitică te va ajuta să scapi de surplusul de grăsime, de câțiva cm! Masajul se face pentru talie, fese, abdomen și coapse. Dintre cremele anticelulitice cele mai recomandate sunt produsele care au ingrediente naturale și care sunt de forma unor emulsii care se absorb destul de rapid în piele. Este bine ca astfel de produse să conțină și ingrediente care stimulează micro-circulația în straturile pielii, îmbunătățesc drenajul limfatic și ajută la arderea grăsimilor, toate având efect bun în combaterea celulitei.
 4. Bea ceai verde! Acest preparat naturist este bogat în antioxidanți care stimulează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor. Pentru a scăpa de celulită este importantă și detoxificarea organismului, iar ceaiul verde este eficient pentru acest lucru, ajută la eliminarea toxinelor din organism.
 5. Redu consumul de sare! Potrivit specialiștilor consumul exagerat de sare este un factor de apariție al celulitei pentru că se produce retenția de apă în organism, se blochează țesuturile și se accentuează acel aspect pufos, ca de ,,coajă de portocală.
 6. Bea mai multă apă, consumă carne roșie și ia suplimente de vitamina C! Prin hidratarea organismului previi acumularea de toxine în organism, previi dezvoltarea celulitei și îmbolnăvirea organismului. Vitamina C și carnea roșie sunt importante pentru stimularea producției de colagen și îmbunătățirea aspectului pielii. Zilnic se recomandă consumul a 2 litri de apă plată sau de ceaiuri fără zahăr, dar care pot avea puțină miere de albine.

Scapă eficient de celulită cu cea mai nouă tehnologie

Eximia la Pearl Beauty Center

Eximia la Pearl Beauty Center

Pentru a-ți reduce celulita cu până la 95% poți opta pentru una din metodele moderne de întreținere a pielii, cum este spre exemplu tehnologia Eximia HR 77 Platinum de la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare. În prezent, datorită acestei tehnologii îți poți crește producția de elastină și colagen în piele, îți îmbunătățești elasticitatea și fermitatea pielii, iar în plus îți reduci substanțial ridurile și vergeturile care sunt atât de inestetice.

Îți oferim o consultație gratuită. Contactează-ne acum și programează-te gratuit pentru o consultație. Îți vom oferi soluții personalizate și îți vom explica la ce te poți aștepta în urma tratamentului.