“Transformarea Anului” 2019 CONCURS dedicat mămicilor!

Actualizare: Concursul Transformarea Anului 2019 s-a încheiat. Iată ce rezultate a avut clienta!

Înscrie-te aici și poți primi pe email și/sau SMS ultimele noutăți, concursuri, oferte și promoții de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

poze inainte si dupa poze inainte si dupa

 

Cum se pot înscrie mamicile?
Nimic mai simplu! Completând foarte ușor formularul de înscriere de AICI.

Cum se va alege castigatoarea?
Pe scurt:
– 50% va fi decizia juriului- care va avea criterii clare de puncture
– 50% va fi decizia fanilor de pe Facebook- fanii isi aleg favorita dandu-i un like pozei cu ea, postata de noi pe pagina Pearl Beauty Center

Citeste AICin detaliu criteriile de selectie si regulamentul complet al concursului.

La ceas aniversar 1 An de Pearl Beauty Center, ne propunem sa fim noi cei care daruiesc!
Numaram 365 de zile de cand am deschis prima data portile salonului nostru, 365 de zile in care pasiunea noastra a venit intotdeauna in slujba frumusetii.

Ne place sa credem ca am adus frumusetea si ingrijirea la un cu totul alt nivel, asadar si aniversarea noastra trebuie sa fie una cu totul speciala. Asadar, la 1 An de Pearl Beauty Center, ne propunem sa fim noi cei care daruiesc!
Asa ne-a venit ideea “Transformarii Anului” Concursul dedicat mamicilor care-si doresc sa revina la silueta si kilogramele de odinioara.
Premiul este reprezentat de 12 sedinte Eximia All In One (valoare aprox.4700lei), este cadoul pe care dorim sa-l oferim inapoi comunitatii satmarene, in semn de multumire pentru acest an minunat.

Fara indoiala este prima campanie de acest gen organizata vreodata in Satu Mare, tinta noastra fiind  sa sprijinim indeaproape o mamica sa ajunga la silueta mult visata cu ajutor tehnologiilor de ultima ora disponibile in cadrul centrului nostru.