Despre tehnologia HIFU și lifting facial la Pearl Beauty Center Satu Mare

Tehnologia HIFU este o metodă inovatoare de lifting facial. O astfel de tehnologie face minuni pentru pielea ta, mai ales dacă este aplicată în funcție de necesitățile organismului și potrivit problemelor tenului. Tratamentele se fac cu aparatul performant FaceLift PRO care datorită faptului că are la bază tehnologia de ultimă generație HIFU este cea mai bună soluție pentru a arăta mai tânără și mai frumoasă.

Această tehnologie se folosește la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Vino la acest salon pentru a încerca această terapie de estetică medicală! Vei fi uimită de rezultate! Tenul tău va fi mai luminos și mai sănătos, vei scăpa de ridurile feței, dar și de ridurile din zona gâtului și a decolteului.

Beneficiile tratamentului FaceLift PRO cu tehnologie HIFU:

 • Tratamentul este super-eficient, non-invaziv, nu produce durere și niciun alt disconfort pacientului. HIFU reprezintă o alternativă aproape perfectă a liftingului chirurgical.
 • Sunt reduse ridurile de expresie care apar în diferite zone ale feței, în jurul ochilor, la nivelul sprâncenelor, pe frunte sau în zona bucală. Cu siguranță liftingul în aceste zone creează un efect reîntinerit feței.
 • Sunt eliminate toate ridurile fine care au aspectul unei ,,pânze de păianjenˮ și care afectează din punct de vedere estetic aspectul tenului.
 • Dispare problema porilor dilatați care sunt atât de urâți și reprezintă o afecțiune dermatologică mai ales atunci când sunt inflamați și infectați. Prin tehnologia HIFU este redusă dimensiunea porilor și îmbunătățită textura pielii.
 • FaceLift Pro te scapă și de cicatricile ce au apărut pe fondul acneei! Astfel de probleme ale tenului sunt estompate semnificativ prin tenhologia HIFU, iar tenul arată mai curat și mai îngrijit. Acneea este o afecțiune care apare frecvent la oameni și care poate lăsa cicatrici pe locul unde au fost inflamații ale țesutului conjunctiv, pustule sau coșuri cu puroi. Acestea au forme diferite și creează un aspect urât tenului. La Pearl Beauty Center ai posibilitatea de a scăpa de astfel de probleme ale tenului (care devin frustrante pentru oricine le are).

Contraindicații tratamente cu tehnologia HIFU:

 • Tratamentul nu se face persoanelor care au pielea sensibilă fiind afectată de radiațiile ultraviolete, care au răni deschise, leziuni cutanate în curs de vindecare și alte probleme dermatologice grave.
 • De asemenea, tratamentul este contraindicat persoanelor ce sunt purtătoare de stimulator cardiac, care au implanturi mamare (și încă sunt în perioada de recuperare după operație), persoanelor bolnave de cancer și alte boli grave.

Te invităm la salonul Pearl Beauty Center pentru a beneficia de avantajele oferite de aceste tratamente! Motive pentru a ne vizita:

 • Cele mai noi tehnologii și aparate din România, disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.
 • Salonul se află într-o locație curată, frumoasă, elegantă, iar atmosfera este plăcută și relaxantă.
 • Tratamentele sunt super-eficiente, realizate cu cele mai performante aparate destinate saloanelor de înfrumusețare.
 • Produsele folosite pentru toate tratamentele sunt de calitate înaltă, sunt produse cosmetice profesionale cu titluri câștigate la congresul internațional înti-îmbătrânire. De exemplu pentru reîntinerirea tenului prin oxigenarea facială se folosesc cocktailuri de ingrediente active – fiole de brand BCN. La tratamente faciale clasice folosim Bruno Vassari.
 • Specialiștii noștri sunt foarte bine pregătiți, aleg tratamentele în funcție de caracteristicile tenului tău și realizează ședințele de terapie cu atenție.
 • În cazul tratamentelor de remodelare corporală, poți primi de la specialiștii noștri sfaturi utile de nutriție pentru a slăbi eficient și sănătos, dar și sfaturi despre îngrijirea corectă a pielii sau a tenului.
 • Prețurile sunt acceptabile în conformitate cu înalta calitate a tratamentelor și eficiența aparatelor de ultimă generație folosite.
 • Vei primi reduceri substanțiale la abonamente.
 • La abonamente, poți primi 2 săptămâni de acces gratuit la una dintre cele mai bune săli de fitness din Satu Mare sau vei primi 60 de minute de personal training gratuit, doar la început.
 • Prima consultație este gratis.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!