HIFU Face Lift Pro
Lifting facial de durată

Lifting facial cu FACELIFT PRO, cel mai avansat concept estetico-medical pentru tratamente faciale antirid și de lifting facial. Datorită tehnologiei HIFU, poate înlocui cu succes liftingul chirurgical. Tratamentul este non-invaziv, aprobat FDA, iar rezultatul final este cât se poate de natural. 

HIFU Face Lift Pro LIFTING FACIAL DE DURATĂ

Rezultat de lifting facial obținut la Pearl Beauty Center imediat după prima ședință, doamna are o vârstă de peste 65 ani.

Liftigul facial cu Facelift PRO este recomandat după vârsta de 25-28 de ani când tenul începe să se confrunte cu primele semne de îmbătrânire vizibilă.

Tratamente HIFU
anti-îmbătrânire și Lifting facial

Mai tânără și mai frumoasă fără chirurgie plastică? Acum se poate. Încearcă liftingul facial cu HIFU, una dintre puținele metode ce pot înlocui cu succes liftingul chirurgical. Răsfață-te cu cele mai noi tratamente antirid și anti-îmbătrânire a căror eficiență este susținută de produse profesionale cu renume mondial și tehnologii de înfrumusețare de ultimă oră.

Tratamente HIFU
cicatrici post acnee

Pentru tratarea tenului acneic, gras, uleios și a punctelor negre, toate tratamentele se realizează doar cu produse profesionale de înaltă calitate ce și-au dovedit eficiența în timp. Esteticienii noștri te pot ajuta sății sub control acneea și să o ameliorezi pentru a avea un ten mai curat și cu un aspect mult mai plăcut.