Cu eXimia HR77 Platinum îți poți remodela silueta la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Acum poți slăbi rapid și eficient exact pe zonele cu acumulări de țesut adipos, unde nu reușești să slăbești prin dietă și sport. Și cum finalul de an se apropie, cu siguranță vrei sa îl întâmpini simțindu-te perfect în propriul corp, fără aspectul de coajă de portocală de pe picioare.

 Cu eXimia HR77 Platinum ai următoarele avantaje:

 • Îți reduci celulita cu până la 95%.
 • Îți refaci tonusul pielii cu până la 80% (cu varianta de tratament “All in One”).
 • Ai posibilitatea de a elimina aproximativ 40% din țesuturile adipoase (cu tratamentul „Magic 7”).
 • Slăbești rapid, intensiv, localizat, îți reduci definitiv stratul de grăsime.
 • Îți reduci semnificativ centimetri din circumferința zonei pe care se aplică terapia.
 • Scapi de vergeturi și de orice formă de celulită (fibroasă, edematoasă, noduroasă, de gradul I-IV).
 • Îți restabilești elasticitatea și fermitatea pielii.
 • Beneficiezi de un tratament confortabil, non-invaziv, nedureros, care nu are efecte secundare. Tratamentul înlocuiește cu succes liposucția chirurgicală.

La ultima ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging, eXimia a primit premiul de Cel mai bun echipament de slăbit în 2017. La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center poți scăpa de kilogramele în plus și îți poți remodela silueta cu Eximia HR77 Platinum, o variantă mai avansată a dispozitivului eXimia.  Eximia HR77 Platinum combină cinci tehnologii avansate pentru obținerea unor rezultate extraordinare.

Vino la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center pentru a slăbi rapid, eficient și pentru a scăpa de antrenamentele obositoare pentru a pierde în greutate

Eximia HR77 Platinum este un dispozitiv de remodelare corporală totală, care revoluționează tehnicile de slăbire profesională, combinând mai multe tehnologii avansate. Rezultatele obținute recomandă  eXimia HR77 Platinum drept o adevărată minune a tehnologiei.

Ai probleme cu celulita? Acum ai eXimia în Satu Mare

Tehnologiile folosite de tratamentele cu eXimia HR77 Platinum  vă oferă următoarele beneficii:

 • reducerea stratului de țesut adipos într-un interval scurt de timp, mulțumită tehnologiei numite Laserporație multipolară cu vibrații. Această tehnologie este o alternativă la liposucția chirurgicală. Comparativ cu aceasta, laserporația multipolară cu vibrații nu produce durere.
 • slăbirea intensivă localizată, prin tehnologiile Low Level Laser și Multiporație. Acestea pot reduce circumferința taliei cu pană la 1-4 centimetri la fiecare ședință de terapie.
 • combaterea aspectului de coajă de portocală, a vergeturilor și îmbunătățirea aspectului pielii. Aceste 3 rezultate extraordinare sunt posibile grație utilizării simultane tehnologiilor Vacuum endermologic cu Magnetoterapie și Radiofrecvență bipolară.
 • tratarea vergeturilor, celulitei și a ridurilor cu ajutorul tehnologiilor Electroporație și Radiofrecvență bipolară.

În videoclipul următor vei descoperi mai multe despre avantajele terapiei cu eXimia HR77 Platinum:

Vino la salon pentru a încerca tratamentele:

 • All in one – pentru a slăbi rapid, intensiv și pentru a-ți reface tonusul pielii cu până la 80%.
 • Magic 7 – pentru a slăbi exact pe zona unde dorești, în doar 7 zile. În cele 7 ședințe de terapie îți reduci semnificativ celulita, scapi de aspectul inestetic de coajă de portocală și îți reduci cu până la 40% grăsimea în zona de tratament.

Pentru a obține rezultatele dorite sunt necesare mai mult de 7 tratamente cu eXimia HR77 Platinum. Ședințele de tratament se efectueaza odată la 2-4 zile, iar pentru a beneficia de o reducere de 25%  la prețul terapiei se recomandă abonamentul de 12 ședințe.

Te așteptăm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a încerca tratamentele de remodelare corporală cu eXimia HR77 Platinum. Adresa noastra este: Strada Andrei Mureșan, Nr. 23, colț cu Strada Avram IancuNe poți contacta la numărul de telefon 0374 490 681 și ne poți vizita și pe Facebook.