Vrei să scapi de grăsime fără durere și fără efort?

Îți punem la dispoziție o soluție inovatoare care îndepărtează rapid depozitele de grăsime.

Criolipoliza este un tratament non-invaziv, aprobat de “Food and Drug Administration” (agenția națională a SUA responsabilă de aprobarea medicamentelor), care te scapă de grăsime pentru a te bucura de un corp suplu. Considerată metoda numărul 1 la nivel global în domeniul slăbirii localizate, criolipoliza este disponibilă la centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

În acest articol îți răspundem la cele mai importante întrebări legate de această metodă revoluționară de slăbire.

1. Ce este și cum funcționează criolipoliza?

Criolipoliza este procedura prin care celulele adipoase în exces sunt înghețate. Temperaturile de până la -10oC folosite în această terapie distrug celulele de grăsime care sunt eliminate de organism pe cale naturală, fără să fie afectate țesuturile din jur. Aparatul care face posibilă această procedură se numește Criocuum, unul dintre cele mai eficiente dispozitive de acest gen din lume. Performanța acestui aparat este una garantată de cei 30 de ani de experiență ai companiei producătoare – firma spaniolă “Termosalud”. Cu o precizie deosebită, aparatul localizează, izolează și îngheață grăsimea subcatanată, sistemul imunitar al organismului eliminând-o ulterior fără efort. Deși este o procedură simplă, există situații în care pot apărea unele reacții adverse – ți le prezentăm la finalul acestui articol.

2. Care sunt beneficiile acestui tratament?

Cel mai important beneficiu este acela că te ajută să slăbești localizat. Astfel, se pot îndepărta depozitele de grăsime de pe orice zonă a corpului. În timp ce alte proceduri au o eficiență de doar 30% , criolipoliza te scapă de până la 45% din grăsimea acumulată pe zonele tratate.

Criolipoliza este o procedură non-invazivă și lipsită de durere. Terapia îndepărtează totodată nodulii de celulită din zonele tratate, oferind un aspect îmbunătățit pielii tale, eliminând aspectul de “coajă de portocală”.

Prețul accesibil este un alt beneficiu important. Astfel, datorită numărului redus de ședințe necesare și rezultatelor care durează mult timp, nu va fi nevoie să investești bani într-o nouă serie de ședințe sau să plătești terapii suplimentare pentru a scăpa de grăsime. Prețul criolipolizei variază în funcție de zonele vizate, de numărul de aplicatori și de câte ședințe trebuie realizate.

E bine să știi că tratamentul este lipsit de orice durere și singurul disconfort pe care îl vei simți este o senzație intensă de rece, care însă dispare treptat după circa 5-10 minute. Mai mult decât atât, pe durata procedurii te poți relaxa citind, ascultând muzică sau chiar dormind.

În comparație cu liposucția, aplicată pe o zonă similară, criolipoliza îți oferă rezultate surprinzătoare fără niciuna dintre neplăcerile aferente unei intervenții chirurgicale (anestezie, incizii, timp de recuperare).

3. Câte ședințe sunt necesare?

Se pot realiza între una și patru ședințe în decursul unui an, la interval de 6-8 săptămâni. Aceste cifre sunt estimative, numărul exact de ședințe fiind stabilit în funcție de zona tratată, de stratul de grăsime existent și de numărul de zone vizat. Specialiștii noștri îți vor comunica numărul necesar de ședințe după o consultație GRATUITĂ.

O ședință durează în medie 45-60 de minute, la care se adaugă timpul de pregătire pre și post-procedură.

 

4. În cât timp se văd rezultatele?

Chiar după prima ședință vei scăpa de o parte importantă a depozitelor de grăsime, ceea ce este de-a dreptul uimitor!

Studiile clinice au arătat că această procedură te scapă de până la 45% din grăsimea acumulată pe zonele tratate.

Primele rezultate vizibile apar după 3 săptămâni de la aplicarea terapiei, rezultatele optime obținându-se în 2-3 luni de la realizarea acesteia. Este important să reții că în aceste 2-3 luni nu trebuie să acumulezi noi depozite de grăsime, așadar sunt indicate o alimentație echilibrată, mișcare și în general un stil de viață sănătos. Rezultatele criolipolizei durează până la 6 luni de la tratament, ceea ce înseamnă că vei economisi timp și bani nefiind nevoie de alte ședințe in acest interval.

5. Necesită timp de recuperare?

Recuperarea după acest tratament este imediată și te poți întoarce la activitățile cotidiene fără să fie nevoie de interval de repaus.

6. Există contraindicații?

Da, această procedură nu este recomandată persoanelor care suferă de obezitate. Rezultatele optime se obțin de către pacienții care au cu cel mult 15 kilograme peste greutatea ideală calculată în raport cu vârsta, sexul și înălțimea. De asemenea, criolipoliza nu poate fi aplicată persoanelor care sunt afectate de:

–        crioglobulinemie, hipertensiune arterială, hipoproteinemie;

–        crioglobulinemie;

–        urticarie, alergie sau hiper sensibilitate la frig;

–        dermatită, eczeme, răni deschise în zona pe care se dorește aplicarea terapiei;

–        răni cutanate active, boli infecțioase acute;

–        febră, tulburări psihomatice;

–        dificultăți de coagulare a sângelui;

–        flebite, tromboflebite, varice;

–        hernie în zona vizată pentru terapie;

–        probleme oncologice, bolile lui Raynaud;

–        diabet slab monitorizat și complicații diabetice;

–        condiții autoimune cu impact asupra pielii (dermatologic, reumatologic);

–        boli cronice ca insuficiența cardiacă, hepatică și cea renală;

–        boli infecțioase cu morbiditate asociată (locale sau sistemice);

–        laxitate pe zona de tratament (în caz de laxitate tratată anterior cu radiofrecvență sau mezoterapie).

De asemenea, criolipoliza nu se poate aplica femeilor însărcinate și celor care alăptează. În cazul în care ai suferit o intervenție chirurgicală în zona pe care vrei să fie aplicată această terapie, e nevoie să treacă 6 luni de la realizarea acelei intervenții înainte de a fi posibilă realizarea criolipozei.

 

7. Pot apărea reacții adverse ale acestei terapii?

La centrul nostru de înfrumusețare folosim cele mai performante echipamente și cele mai eficiente produse, minimizând astfel riscurile apariției reacțiilor adverse. În criolipoliză utilizăm 3 seturi de manipuli (spre deosebire de alte centre de înfrumusețare care folosesc un singur set) tocmai pentru a adapta tratamentul în funcție de zona tratată și de grosimea pliului de grăsime.

Cel mai mare risc este cel de arsură, însă acesta nu există în cazul persoanelor sănătoase, care nu prezintă niciuna dintre contra-indicațiile terapiei.

Cel mai des întâlnite reacții sunt înroșirea zonei tratate și o senzație de disconfort, similară unei ușoare dureri musculare. Disconfortul dispare treptat, iar roșeața în maxim două săptămâni.

Unii clienți prezintă o vânătaie în zona tratată din cauza aspirației efectuate de echipamentul Criocuum, însă și aceasta dispare. În alte cazuri, pot apărea febra și o senzație de oboseală pe o perioadă mai mică de 24 de ore de la efectuarea procedurii.

După efectuarea tratamentului, se recomandă ca timp de 3 zile să se evite alcoolul, carbohidrații, zahărul și grăsimile.

Este important să ne contactezi sau să consulți medicul tău dacă prezinți următoarele reacții post-procedură în zona tratată: amorțeală, mâncărime, vânătăi, hiperpigmentare, crampe, arsuri sau orice alt disconfort. Deși aceste reacții adverse apar foarte rar, cea mai importantă este sănătatea ta și este bine să adresezi aceste probleme imediat.

Vino la o consultație gratuită!

Vrei să scapi de grăsime rapid, fără durere și fără efort?

Nu știi dacă terapia este o soluție potrivită pentru tine?

Vrei să ne adresezi mai multe întrebări despre acest tratament?

Soluția este simplă: te invităm la Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru o consultație gratuită! Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție, fără niciun cost!

Te așteptăm!