Pearl Beauty Center

Dacă frecventezi un salon de înfrumusețare este foarte important să cunoști aceste aspecte pentru a fi sigură că beneficiezi de o valoare maximă pentru banii cheltuiți. Ce înseamnă asta? Este simplu, trebuie să înțelegi mai bine pentru ce plătești și ce ți se oferă.

Trebuie să iei în calcul 4 aspecte importante

  • Ce fel de aparate sunt utilizate la salon?
  • Ce fel de produse sunt utilizate la tratamente?
  • Care este experiența esteticianului din cadrul salonului sau clinicii?
  • Care este experiența de care beneficiezi în cadrul salonului de înfrumusețare?

Le vom lua pe rând și vei rămâne surprinsă să constați că în cele mai multe cazuri când ai ales prețul cel mic ai beneficiat de cea mai proastă valoare a tratamentului. Îți explic punctual pentru a înțelege mai bine.

1. Ce fel de aparate sunt utilizate la salon?

Există firme consacrate și specializate pe producția aparatelor de estetică medicală cum este Candela Medical sau Termosalud și există firme despre care nu știm nimic. De exemplu, dacă ești la un salon de înfrumusețare și întrebi de la ce firmă este aparatul cel mai probabil vor spune numele distribuitorului de aparate. De ce? pentru că în majoritatea locațiilor sunt aduse aparate din China și se pune un logo al distribuitorului.

Să îți dau un exemplu să înțelegi mai bine.

Dacă cauți aparate de presoterapie vei găsi începând cu 500 euro. Iată în imagine de mai jos unul aproximativ la 740 Euro cu tot cu TVA. Acum să îl luăm pe cel de la Pearl Beauty Center. Este 5500 Euro + partea superioară 1600 Euro, prețuri fără TVA, rezultând un preț final de aproximativ 8.450 Euro cu TVA inclus!

Diferență prețuri presoterapie

 

De unde apare această diferență de preț?

Este chiar simplu. Unul este un no name, iar Linfopress Evolution PRO este produs în Spania de Termosalud, peste 30 de ani de experiență în producerea de aparate estetico-medicale. Este de 11 ori mai scump!!! Pentru că oferă eficiență și siguranță. Chiar dacă ambele au certificate de conformitate, nu înseamnă că au aceași eficiență sau oferă aceași siguranță.

La fel și cu restul aparatelor, la noi vei găsi aparate de la firme pe care atunci când le cauți pe internet vei vedea că sunt lideri de piață privind calitatea lor. Întreabă de curiozitate la salonul pe care îl frecventezi ce aparate folosește și vezi dacă poți obține informații.

Acum întreabă-te, plătești de 11 ori mai mult la Pearl Beauty Center? Vei rămâne surprinsă să constați că diferența este extrem de mică raportat la investiția în aparat.

Trebuie să îți mai dau un exemplu

Primul aparat cu lipolaser este aproximativ 830 euro, cel pe care îl avem noi este 34.700 euro + TVA, adică 41.300 Euro. (preț vechi de acum 2 ani). De aproape 50 de ori mai scump!!! Acum întreabă-te din nou, față de unde mergi la un lipolaser, plătești de 50 ori mai mult? Diferența de preț vine din nou de la eficiența și siguranța aparatului. eXimia este produs de medicii din Italia și are studii clinice care îi dovedesc eficiența. Studii clinice care vă garantează rezultate, dar desigur, nici un aparat nu poate înlocui o alimentație defectuasă sau nu poate contracara problemele hormonale. Să mergem mai departe

Diferență prețuri aparate remodelare corporală

2. Ce fel de produse sunt utilizate la tratamente?

Să luăm spre exemplu un tratament facial. Un tratament special pentru cuperoză se poate face cu 50 lei sau 250 lei. De unde este această diferență? În cele mai multe cazuri diferența apare la costurile legate de materiale. De exemplu, poți ajunge până la 120 lei cu costurile de bază ale ingredientelor de la Pevonia pentru tratamentul cuperozei, în timp ce cu alte produse pot fi doar 10 lei. Da ai citit bine. Depinde de firma de la csre sunt serurile, cremele și restul ingredientelor folosite la tratament.

Asta nu este tot, există niște protocoale foarte stricte care nu se respectă în general unde tratamentele sunt dubios de ieftine și spun că folosesc aceleași produse. De ce? Pentru că nu ai cum să faci cu 150 lei un tratament al căror costuri doar cu materia primă ajunge la 120 lei. Cel mai adesea se alterează protocolul și automat și eficiența acestuia. Nu trebuie să generalizăm, pentru că pot exista diferențe justificate de preț, gen într-un loc este 200 în altul 250. Diferența putând fi dată de experiența esteticianului sau experiența pe care o ai în locația respectivă.

Aici nu mai amintim de produsele de curățenie și de sterilizat, unde diferențe pot fi semnificative în favoarea produselor de calitate. Să mai amintim și de modul cum sterilizăm? Cu Autoclav, folosit obicei de medici, pentru că oferă cea mai mare siguranță!

3. Care este experiența esteticianului din cadrul salonului sau clinicii?

De multe ori ne-am confruntat cu problema cosmeticiană tânără vs cosmeticiană mai în vârstă. Există cosmeticiene care fac cursurile la 40 de ani, să nu amintim de cele de 50 ani. Asta nu înseamnă că au experiență. Sunt cosmeticiene care au experiență 10 ani, de epilat clasic și tratamente faciale clasice, asta nu înseamnă că au experiență să lucreze cu cele mai noi tehnologii și protocoale.

La ce trebuie să ne uităm? Este calificată să lucreze cu aparatul care urmează să fie folosit la tratament? Din păcate orice cosmeticiană poate cumpăra anumite aparate fără să facă un training special, astfel ajung să experimenteze pe tine în loc să beneficieze de experiența unui trainer autorizat. Să fii atentă și la modul cum îți răspunde la întrebări și vezi dacă reușește să îți câștige încrederea. La Pearl Beauty Center am participat la toate cursurile și trainingurile de specialitate pentru fiecare aparat în parte, am fost chiar și acasă la firmele mari, cum este Bruno Vassari, am învățat direct de la sediul lor din Barcelona. Toate acestea pentru ca protocolul de tratament să fie respectat în cel mai mic detaliu pentru un tratament eficient și cât mai sigur.

4. Care este experiența de care beneficiezi în cadrul salonului de înfrumusețare?

În costul unui tratament se regăsesc toate cheltuielile salonului. Merită câțiva bănuți în plus să te întâmpine cineva cu un ceai sau cafea din partea casei? Ambientul, cum arată salonul, cât este de curat? Sunt locuri unde profesionalismul lipsește cu desăvârșire, și totuși unele persoane acolo se simt confortabil?! Să nu uităm că dincolo de preț, de eficiență și de siguranță, este modul cum ne simțim într-o locație. Trebuie să fie un loc în care să mergem cu drag, să ne răsfățăm și să ne relaxăm.

Data viitoare când analizezi o ofertă de preț ia în considerare aceste 4 aspecte pentru a-ți ușura decizia și a înțelege un lucru: de cele mai multe ori variantele cele mai ieftine oferă cea mai proastă valoare pentru serviciul primit.

Vei fi surprinsă să constați că beneficiezi de cea mai bună valoare atunci când apelezi la Pearl Beauty Center, avem printre cele mai accesibile prețuri din România dacă ne raportăm la aparate, produse și experiență.