FĂRĂ DURERE! Scăpați de părul nedorit cu eLase, calitatea acestui aparat de epilare definitivă cu laser va reduce semnificativ riscul unor reacții adverse și va oferi rezultate mai eficiente pe termen mai lung. Aparatul este oferit de Syneron Candela, lideri mondiali în aparatură de estetică medicală.

 

Epilare Definitivă Elase
RAPID, EFICIENT ȘI SIGUR

Aparatul de epilare definitivă cu laser eLase de la Syneron Candela folosește tehnologia ELOS™, o invenție de ultimă generație a celor mai buni doctori din domeniul epilării definitive. Datorită tehnologiei ELOS™ putem să efectuăm tratamente de eliminare a pilozității nedorite, mai rapid, mai eficient și pe o perioadă mai lungă de timp. Capătul laserului, ce emite o temperatură de până la -4°C, permite epilarea să fie realizată la intensități mai mari, totul fără ca țesuturile din jur să fie deteriorate, rezultând un tratament FĂRĂ DURERE dar la fel de eficient ca și modul “dureros” (în cazul acestui laser chiar și modul fără durere este foarte blând dar eficient). O altă noutate pentru femei este faptul că dispune de filtre speciale într-un sistem multipuls, care, în combinație cu restul tehnologiilor înglobate în acest aparat, permit epilarea chiar și pe piele bronzată sau mai închisă la culoare. Siguranța este garantată, apariția arsurilor la nivel cutanat fiind reduse la minim.

EPILARE DEFINITIVĂ FEMEI CU LASER FĂRĂ DURERE

Tehnologia de epilare definitivă ELOS™ combină energia Laser Diodă cu Radiofrecvență bipolară,  cu eficiență clinică dovedită în reducerea permanentă a părului nedorit pentru toate fototipurile, atât la nivelul tenului cât și la nivelul corpului. Tehnologia a fost dezvoltată de către 2 dintre cei mai buni medici din lume pentru compania Syneron Candela, compania numărul 1 în lume la tratamente estetice non-invazive. Cei doi medici sunt: Dr. Shimon Eckhouse cel care a inventat practic IPL-ul (este unul dintre fondatorii companiei) și Dr. Michael Kreindel care a creat tehnologia ELOS™. Datorită acestei tehnologii tratamentul este de 2 ori mai rapid comparativ cu alte metode de epilare definitivă, iar datorită modului MOTIF este FĂRĂ DURERE!

ÎȚI RECOMANDĂM SĂ CITEȘTI:

Epilare definitivă bărbați

Epilare definitivă vara

CONTRAINDICAȚII:

Generale: diabet, femei însărcinate, alăptare (după 3-4 luni de la alăptare se poate face), afecțiuni hematologice, fotosensibilitate, piele bronzată excesiv, stimulator cardiac, cancer, afecțiuni ale țesutului conjunctiv, dereglări hormonale;

Medicamentoase: medicamente contra acneei acute (Ruacutan), medicamente fotosensibilizante, tratamente hormonale;

Zonale: implanturi metalice în zonă tratată, iritații ale pielii, boli de piele (Vitiligo), pete pe piele, alunițe, varice, tatuaje, operații pe zonă tratată (în ultimele 6 luni).