Te întrebi cum să faci să ai un ten mai frumos și mai luminos? Ca să devii frumoasă ai nevoie doar de câteva săptămâni în care să faci câteva ședințe de tratament de mezoterapie facială, prin care să scapi de o serie de probleme ale pielii. Este foarte simplu să beneficiezi de un astfel de tratament. El se realizează la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Foarte multe femei care au încercat o astfel de terapie au fost impresionate de rezultate. Corectarea problemelor tenului le-a făcut să-și ia gândul de la chirurgia plastică  – o procedură scumpă și dureroasă. Avantajele oferite de mezoterapia facială cu ace sunt uimitoare, făcându-i și pe cei din jur să își dorească un astfel de tratament.

Mezoterapia facială cu ace îmbunătățește aspectul tenului

Față de alte terapii faciale, mezoterapia cu ace este diferită prin eficiența și modul de aplicare a tratamentului pentru rezolvarea anumitor probleme ale tenului – cuperoză, acnee, riduri, pori dilatați, aspect ofilit al pielii, etc. La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare ai posibilitatea de a încerca mezoterapia facială cu aparatul MessoPen.

În acest tratament se folosesc fiole BCN, care reprezintă produse mesoceuticale profesionale ce îmbunătățesc sănătatea și frumusețea tenului. Acestea conțin ingrediente active, care sunt introduse în straturile profunde ale pielii și astfel efectul benefic asupra feței este observat încă de la primele două sesiuni de tratament. Fiolele conțin elemente active deosebite: vitaminele A, B și C, minerale, acid hialuronic, antioxidanți, acid glicolic, extract de plante, coenzima Q10, peptide, elastină și colagen. Toate acestea ajută la tratarea problemelor estetice ale tenului. Produsele sunt profesionale, sigure, testate de cercetători, iar eficiența lor este dovedită clinic.

Femeile preferă această metodă de terapie non-chirurgicală pentru că oferă numeroase avantaje:

 • Poate trata acneea.
 • Înlătură petele pigmentare de pe piele.
 • Estompează cicatricile și alte semne de pe piele.
 • Hidratează pielea feței.
 • Sporește densitatea pielii.
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii.
 • Reduce edemul pielii feței.
 • Diminuează aspectul de ten inflamat.
 • Intensifică circulația sangvină.
 • Crește rezistența vaselor capilare.
 • Intensifică procesul de regenerare al pielii.
 • Restabilește metabolismul normal al pielii.
 • Reduce ridurile.
 • Întinerește tenul cu câțiva ani.

Ce sunt și cum tratăm coșurile (acnee), sfaturi de la specialiști

Înainte de a face un astfel de tratament:

 • Nu se expune pielea la soare și nu se consumă băuturi alcoolice.
 • Se evită sauna și băile fierbinți.
 • Specialistul de la salon face o examinare atentă a tenului pacientului, observă ce probleme ale pielii are și recomandă tipul de fiole BCN necesar pentru rezolvarea lor.
 • Pacientul trebuie să declare dacă are anumite probleme de sănătate sau contraindicații la o astfel de terapie.

Pentru ca tratamentul să fie complet și rezultatele eficiente, se recomandă mai multe ședințe de terapie. În general sunt necesare 5-6 ședințe de tratament, câte una la 2-3 săptămâni. La unele persoane, numărul de ședințe poate fi mai mic. Numărul de ședințe se stabilește în funcție de caracteristicile pielii și de problemele tenului.

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center tratamentele de mezoterapie facială cu ace sunt realizate de către un specialist terapeut care știe să aplice în mod corect tratamentul și să aleagă mixul de ingrediente de fiole BCN adecvat fiecărei probleme a tenului, pentru fiecare pacient în parte.

În videoclipul următor poți descoperi cum este aplicată mezoterapia facială cu ace:

Procedura presupune folosirea unui dispozitiv MessoPen de forma unui stilou care are la capete ace foarte fine, sterile, de lungimi diferite. Acestea pătrund în profunzimea pielii, la 0,5-2 mm și realizează tratamentul de mezoterapie. Tehnologia MicLeieedling care presupune efectuarea a mii de micro-înțepături în piele, cu viteza de 18 000 bătăi/ minut, oferă posibilitatea de absorbție mai rapidă și mai eficientă a elementelor active din fiolele BCN în țesutul cutanat. Substanțele active acționează direct asupra zonei feței pe care se efectuează terapia și ajută la tratarea problemei respective. Această tehnică este minim invanzivă și nu produce durere datorită vitezei mari de 18 000 bătăi/ minut.

După procedură, se evită expunerea la soare și sauna timp de o săptămână. Efectul mezoterapiei cu ace este foarte bun și durează până la un an. După această perioadă, tratamentul poate fi repetat.

Așadar, dacă tenul tău este afectat de probleme inestetice (cum ar fi deshidratarea, hiperpigmentarea, ridurile accentuate, acneea, cicatricile, aspect tern sau obosit, cuperoză, inflamații) mezoterapia cu ace te va scăpa de ele. Te invităm la salonul Pearl Beauty Center pentru a te bucura de beneficiile acestui tratament. Ne găsești în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare. Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

1 răspunde

Comentariile sunt închise.