Epilare definitivă cu laser pentru bărbați cu aparatul eLase. Tratament FĂRĂ DURERE datorită tehnologiei MOTIF oferită de Syneron Candela – lider mondial în aparatură de estetică medicală. TESTEAZĂ GRATUIT!

Epilare Definitivă Elase
RAPID, EFICIENT ȘI SIGUR

Pentru bărbați unde pilozitatea este foarte mare durerea joacă un rol important în epilarea definitivă. Te așteptăm la o consultație gratuită pentru a testa noul aparat eLase produse de liderii mondiali în aparatură de estetică medicală: Syneron Candela. Aparatul folosește tehnologia ELOS™ adoptată tot mai mult și de alte companii de top. Datorită acestei tehnologii reușim să efectuăm tratamente de epilare definitivă pe bărbați, FĂRĂ DURERE! Este una dintre cele mai rapide metode, este eficientă, iar riscurile de arsură sunt reduse la minim. În plus rezultatele se păstrează pe termen mult mai lung în comparație cu metodele clasice ce folosesc IPL-ul. Capătul de tratament se răcește până la -4°C, permițând aparatului să lucreze la intensități mai mari fără probleme și fără a afecta țesuturile din jurul firelor de păr. Este sigur și eficient chiar și pe piele bronzată. Te așteptăm la Pearl Beauty Center pentru a afla toate detaliile necesare pentru realizarea primei ședințe de epilare definitivă.

DE CE APELEAZĂ BĂRBAȚII LA EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER?

Acum ceva timp dacă nu erai un ciclist sau înotător de performanță, culturist sau poate un bărbat ce oferă dansuri exotice, cel mai probabil părul era la locul lui. Apar tot mai multe rapoarte din care reiese că interesul bărbaților pentru epilarea definitivă este în creștere. Dermatologii susțin că bărbații nu vor neapărat să scape de fiecare fir de păr, dar își doresc să îmbunătățească aspectul unor zone cum ar fi umeri, spate sau piept.

Mulți bărbați care deja se epilează cu lama sau cu ceara cunosc deja incovenientele acestor tipuri de epilare cum ar fi roșeață, iritații, creșterea părului în interior sau timp mult irosit (deplasare + timpul la salon).

Pe termen lung costurile totele sunt în favoarea epilatului definitiv cu laser, fără să mai socotim restul avantajelor pe care le are.

Bărbații care au încercat tratamentele clasice cu IPL sau lasere cu tehnologie veche au descoperit cât de dureroase pot fi tratamentele. Nu și cu eLase la Pearl Beauty Center!

EPILARE DEFINITIVĂ LA BĂRBAȚI, FĂRĂ DURERE

Datorită tehnologiei de ultimă generație, aparatul eLase produs de Syneron Candela – lideri mondiali în aparatură de estetică medicală, oferă un tratament eficient la bărbați și de durată, totul FĂRĂ DURERE. Te așteptăm oricând să testezi aparatul să te convingi.

SIGUR, RAPID ȘI EFICIENT PE TOATE TIPURILE DE PĂR ȘI PIELE

Tratamentele cu eLase sunt foarte eficiente pe toate tipurile de piele și toate tipurile de păr, oferind unul dintre cele mai bune rezultate de epilare definitivă la bărbați. Eficiența poate fi afectată de diverși factori biologici și de starea actuală a hormonilor din corp. Aparatul produse de Syneron Candela este sigur inclusiv pe piele mai bronzată și reduce la minim toate reacțiile adverse oferind protecție ridicată împotriva arsurilor.

ÎȚI RECOMANDĂM SĂ CITEȘTI:

Epilare definitivă femei

Epilare definitivă vara

CONTRAINDICAȚII:

Generale: diabet, femei însărcinate, alăptare (după 3-4 luni de la alăptare se poate face), afecțiuni hematologice, fotosensibilitate, piele bronzată excesiv, stimulator cardiac, cancer, afecțiuni ale țesutului conjunctiv, dereglări hormonale;

Medicamentoase: medicamente contra acneei acute (Ruacutan), medicamente fotosensibilizante, tratamente hormonale;

Zonale: implanturi metalice în zonă tratată, iritații ale pielii, boli de piele (Vitiligo), pete pe piele, alunițe, varice, tatuaje, operații pe zonă tratată (în ultimele 6 luni).