Fiecare femeie își dorește să aibă o piele frumoasă și o linie a trupului de top model. O problemă mare în ziua de azi este însă celulita. Aceasta afectează foarte mult aspectul unei femei deoarece pielea nu mai are fermitate, pare pufoasă și lipsită de elasticitate. Cauzele celulitei pot fi: lipsa de mișcare, alimentația nesănătoasă, dereglările hormonale și în general un stil de viață dezordonat.

Metode simple care te ajută să previi și să atenuezi celulita:

  1. O primă metodă este să-ți activezi circulația limfatică și sangvină mai ales în zonele cu probleme. Prin activarea circulației limfatice și sangvine se poate preveni și combate celulita. Pentru aceasta poți face mai multă mișcare în fiecare zi: mergi pe jos în ritm alert, dansează, aleargă, mergi la o sală de gimnastică sau de fitness, urcă scările sau înoată la piscină. O soluție pentru activarea circulației sângelui și prevenirea celulitei este peelingul, curățarea pielii de celulele moarte de pe stratul exterior al acesteia prin masaj cu produse naturale.
  2. A doua metodă: Bea o cantitate mai mare de apă, dar redu consumul exagerat de sare și de zahăr! Apa ajută la detoxifierea organismului – lucru foarte important înainte de orice tratament anticelulitic sau de reducere a greutății corporale. Dacă ai obiceiul să mănânci foarte sărat, renunță la acesta! Sarea în exces poate favoriza apariția celulitei. Ea va reține apa în organism, astfel țesuturile se vor bloca, se vor umfla, circulația sâgelui în țesuturile pielii va fi deficitară și astfel se va provoca accentuarea celulitei.
  3. A treia metodă este masarea pielii cu un burete mai aspru și folosirea unor ingrediente naturale: ulei de măsline și sare de mare grunjoasă. Cel dintâi te dai pe piele cu puțin ulei de măsline, apoi te masezi cu puțină sare de mare grunjoasă, iar la final faci o baie cu apă caldă în cadă.
    Masajul asupra pieleii îl faci cu buretele având grijă să insiști mai ales asupsa zonelor cu probleme, unde pielea este mai îngroșată sau are aspectul neplăcut caracteristic celulitei. Un astfel de tratament este ușor de realizat, iar beneficiile lui asupra pielii și organismului sunt mari: este stimulată circulația sangvină și limfatică, pielea devine netedă, curată și catifelată, iar organismul este relaxat și de efectul apei.
  4. A patra metodă este aplicarea unui masaj anticelulitic, realizând câteva mișcări pe zonele cu aspect de ,,coajă de portocalăˮ. Dacă masajul se face la talie, este bine să se insiste mai ales pe circumferința taliei dar mișcările să fie și în sus, spre coaste. Pentru fese se recomandă un masaj uniform, cu mișcări circulare, apăsate, cu presiune. Mișcările se fac în sensul acelor de ceasornic. Pentru abdomen masajul se face cu ambele palme întinse, iar mișcările sunt circulare pe toată suprafața acestei zone a corpului. Celulita este destul de accentuată și pe coapse, de aceea masajul asupra pielii în această zonă trebuie să fie cu mișcări rapide și cu o ușoară apăsare. Masajul se face progresiv, intens pe toată suprafața coapselor, se poate ajunge și spre șold și genunchi. Poți face masajul cu palmele întinse sau realizând numeroase ciupituri cu vârful degetelor pe piele, unde aspectul acesteia este ,,ca de coajă de portocalăˮ. Astfel de mișcări specifice de masaj se fac mai ușor dacă se folosesc creme sau loțiuni de corp anticelulitice.

Dacă ai ceva bănuți puși deoparte, poți face câteva ședințe de remodelare coporală și combatere a celulitei la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare. Folosim un aparat de nouă generație Eximia HR 77 Platinum de slăbire profesională și reducere a celulitei în mod rapid și eficient. Contactează-ne acum și beneficiezi de o consultație gratuită. Îți vom oferi explicații pentru tratamente personalizate și vei afla cât de eficient va fi tratamentul pentru tine.