Messo Pen are la bază mezoterapia cu microace care este foarte eficientă în tratarea anumitor semne ale pielii (pete pigmentare, cicatrici post-acneice) și pentru refacerea tonusului și a fermității pielii.

În ce constă terapia de înfrumusețare cu Messo Pen?

Este un tratament inovativ anti-îmbătrânire, de mare succes, care depășește cu mult toate tratamentele convenționale de înfrumusețarea tenului. Oferă un efect intens de lifting facial.

Messo Pen are la bază o tehnologie de ultimă generație ce oferă un tratament de Mezoterapie, de încetinire a procesului de îmbătrânire a pielii, eliminarea ridurilor și a petelor pigmentare.

Cum arată dispozitivul? Este de forma unui stilou cu micro-ace de viteză mare la capăt, ce sunt dispuse circular și care sunt sterile, ultra-ascuțite și deosebit de fine. Acele pot produce micro-înțepături în piele cu viteza de 18000 bătăi/ minut, și astfel sunt introduse ingrediente active (ex. peptine și acizi) în țesutul cutanat și se poate stimula producerea de elastină și colagen.

Prezentare Messo Pen

Prezentare Messo Pen

 • Avantajele tehnologiei:
 • Este o metodă nechirurgicală
 • Nu produce durere și niciun alt disconfort
 • Netezește pielea și elimină ridurile
 • Nu apar sângerări pe piele
 • Poate să apară doar un pic de roșeață pe piele, care trece după 24 de ore.
 • După finalizarea fiecărei ședințe de tratament nu este nevoie de recuperare.
 • Corectează multe imperfecțiuni ale pielii.

Care sunt principalele probleme ale tenului care pot fi soluționate cu Messo Pen?

Dacă ai tenul uscat, îmbătrânit, sau pielea feței cu aspect flasc, nu dispera! Cu Messo Pen poți îmbunătăți aspectul tenului tău, poți găsi o rezolvare la toate aceste probleme! Vino la salonul Pearl Beauty Center pentru a încerca măcar o ședință de terapie cu acest aparat de ultimă generație. Vei vedea că rezultatele se observă imediat după finalizarea terapiei. Salonul de înfrumusețare este într-o locație curată și elegantă. Atmosfera este plăcută și relaxantă. Personalul este foarte bine pregătit, iar prima consultație este gratis.
Messo Pen poate ajuta în tratamentul petelor pigmentare și în ameliorarea cicatricilor post-acneice. Prin folosirea lui poți avea în scurt timp tenul mai curat și mai luminos, fără astfel de imperfecțiuni care strică aspectul feței.

Cu Messo Pen poți dobândi o regenerare facială, ceea ce este foarte important pentru orice femeie care se respectă și care dorește să scape de problemele provocate de îmbătrânirea normală a organismului. Mai mult decât atât, pielea poate avea un aspect neplăcut și din cauza altor factori: fumat, consum de alcool, malnutriție, lipsa de somn, folosirea unor produse cosmetice de calitate îndoielnică și altele. La noi la salon îți poți îmbunătăți aspectul tenului, dar nu uita că este foarte important și somnul de frumusețe! Este o vorbă din bătrâni care se referă la acest lucru: ,,O oră de somn înainte de miezul nopții face cât douăˮ.

Cu Messo Pen obții beneficii extraordinare!

 • Tratamentul ajută la regenerarea facială. Se stimulează producerea de elastină și colagen în piele, lucru important pentru aspectul sănătos și tonifiat al tenului.
 • Sunt introduse substanțe active în piele care au efect foarte bun asupra celulelor din țesutul cutanat, ele se absorb în procent de până la 95%.
 • Sunt folosite fiole de brand Institute BCN care au ingrediente active ideale pentru regenerarea pielii și pentru creșterea eficienței tratamentului ce se face pentru diferite probleme cutanate. Astfel de ingrediente pot ajuta în ameliorarea unor simptome ale unor afecțiuni ale pielii. Fiolele BCN diferă prin preț și substanțele pe care le conțin: acid hialuronic, aminoacizi, vitamina A, vitamina C, elastină, dexanthenol, asian centella, DNA lichid. Fiecare fiolă are un singur ingredient. Unele fiole pot avea același preț, indiferent de ingredient. Pentru tratament se pot combina ingredientele mai multor fiole BCN și astfel se obține un mixt de substanțe active care intensifică tratamentul și oferă cele mai bune rezultate. Cocktaiul de ingrediente se stabilește de către specialiștii noștri în funcție de tipul tenului și problema care trebuie rezolvată. Prin introducerea acestor ingrediente în derm se stimulează circulația sângelui, se redă fermitatea pielii și se îmbunătățește aspectul acesteia.
 • Este eliminat efectul neplăcut de piele flască.
 • Tenul devine mai ferm, mai curat și mai luminos.
 • Este îmbunătățită circulația sângelui în țesutul cutanat.
 • Sunt eliminate petele pigmentare de pe pielea feței, astfel tenul rămâne curat și luminos.
 • Poate fi estompat aspectul neplăcut al cicatricelor post-acneice.
 • Sunt eliminate ridurile fine și ridurile de expresie.
 • Tenul va arăta mai tânăr cu câțiva ani.

Contraindicații:

Tratamentul nu se face persoanelor care pot avea boli de piele, cancer de piele, infecție cu herpes, hipertensiune arterială, diabet, boli de inimă grave, sau care fac tratamente de chimioterapie sau cu radiații, cu heparină sau alte medicamente de acest fel.

Te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center!

Aici mai poți avea și alte avantaje, ca de exemplu:

 • Specialiștii noștri oferă sfaturi utile de nutriție pentru a slăbi eficient și sănătos, dar și sfaturi despre îngrijirea corectă a pielii sau a tenului.
 • Prețurile sunt acceptabile în conformitate cu înalta calitate a tratamentelor și super-eficiența aparatelor folosite.
 • Clienții fideli primesc reduceri.
 • Nu se plătește prima consultație la salon.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!

Pe această pagină ai prețuri de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center.