reduceri salon satu mare

Vara se încăpățânează să-și arate razele, așa că ne-am gândit că s-ar putea s-o convingem cu câteva oferte estivale. În perioada 1-30 Iunie 2019, tratamentele faciale, procedurile de epilare definitivă și o parte din tratamentele corporale sunt la reducere. Toate serviciile cumpărate în această perioadă pot fi realizate timp de 120 de zile de la achiziție.

Înscrie-te aici și poți primi pe email și/sau SMS ultimele noutăți, oferte și promoții de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

Așadar e un moment bun să te gândești la cadourile aniversare pe care urmează să le oferi și la sesiunile de răsfăț și înfrumusețare destinate ție, ca pregătire pentru evenimentele festive pe cale să aibă loc vara aceasta. Pe locuri, fiți gata, ofertele!!!

🎁 Epilare definitivă: 2+1 Gratuit

(ofertă limitată pentru maxim 4 zone)

Da, poți face epilare definitivă și vara.

Vezi în ce constă pregătirea pentru epilarea definitivă de vară 👉 Facem epilare definitivă vara?

🎁 Tratamente faciale: 3+1 Gratuit

(tratamentele faciale pot fi alese și combinate în orice fel, tratamentul oferit gratuit va fi cel care are costul cel mai mic)

Descoperă Tratamentul Facial adorat de vedetele noastre pe timp de vară 👉  Oxigen hierbaric

🎁 Cadou la tratamente anti-celulită

9 Ședințe de Eximia Endolift (Coapse + Abdomen) îți aduc cadou 3 ședințe de presoterapie

Secretul siluetei celebrei DJ Bia, este tocmai Eximia.

Pearl Beauty Tips

Hidratarea este regina verii. De câtă apă avem nevoie vara, dar mai ales cum și când s-o bem? Ți-am pregătit un ghid scurt de citit in 3 minute 👉 Câtă apă consumăm