Alege programul Magic 7 la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a avea silueta visată!

Magic 7 este programul perfect de terapie pentru a slăbi localizat, în scurt timp. Vino la salonul nostru pentru a te convinge singură de rezultate. Aici ai posibilitatea, prin tratamentele cu dispozitivul eXimia,  să elimini kilogramele în plus, să ai o siluetă mai fină și mai frumoasă.

Salonul Pearl Beauty Center este dotat cu aparatul eXimia HR77 Platinum, care folosește tehnici de slăbire profesională, ce oferă cele mai eficiente rezultate.  EXimia HR77 Platinum este un aparat de ultimă generație, care revoluționează tehnicile de slăbire profesională.

Magic 7 – Cel mai bun program de remodelare corporală

Se poate folosi în orice anotimp, de către orice persoană, indiferent de vârstă și de tipul de piele.

Alege cu încredere Magic 7 pentru că ai următoarele AVANTAJE:

  • Cu Magic 7 slăbești pe zona unde se aplică tratamentele, în doar 7 zile.
  • Tratamentele nu produc durere și niciun alt disconfort.
  • Magic 7 presupune un set de ședințe de tratament, câte una în fiecare zi, timp de 7 zile.
  • Specialiștii de la salon recomandă fiecărui pacient și o dietă nutrițională care să ajute în menținerea siluetei și a rezultatelor obținute prin terapia cu Magic 7.

Remodelare corporală în Satu Mare cu Eximia HR 77 Platinum

Terapia Magic 7 oferă rezultate deosebite pentru că se face cu aparatul eXimia HR 77 Platinum ce combină 5 tehnologii avansate:

  • Laser Lipolitic
  • Multiporație
  • Vacuum
  • Radiofrecvență quadripolară
  • Magnetoterapie

Prin Laserporație multipolară cu vibrații se reduce volumul de țesut adipos într-o perioadă scurtă de timp, fără a deteriora țesuturile din jur, fără a se crea vreun disconfort și fără să apară efecte secundare. Tratamentul este foarte eficient, poate înlocui liposucția chirurgicală. Comparativ cu aceasta din urmă, Laserporația multipolară cu vibrații nu produce durere.

În ceea ce privește terapia de Low Level Laser și de Multiporație, îți dăm o veste bună: slăbirea intensivă este garantată pentru că se acționează chiar asupra stratului de țesut adipos. Cu acest tratament îți poți diminua țesutul adipos la fiecare ședință, rezultatele sunt vizibile și impresionante. Media de reducere este de 1-4 cm la talie sau la abdomen și tot atât la brațe sau la picioare, dar cumulat.

Rezultatele sunt foarte bune și în cazul mai multor kilograme în plus, mai ales dacă faci mai multe ședințe de tratament și dacă respecți anumite reguli cu privire la alimentație. Când spunem reguli de alimentație nu ne referim la un regim sever, ci la faptul că trebuie să mănânci sănătos, echilibrat, să nu faci excese de alimente grase, produse care conțin zahăr, etc.

În videoclipul de mai jos poți descoperi cum te ajută eXimia să slăbești localizat și rapid:

Vino la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare și alege programul Magic 7 pentru slăbit rapid și pentru a avea silueta visată! În 7 zile poți scăpa de kilogramele în plus din anumite zone ale corpului, unde poate prin alte metode nu reușeai să slăbești eficient. Ne găsești în Strada Andrei Mureșanu, nr. 23, colț cu Avram Iancu, Satu Mare.  Ne poți contacta la numărul de telefon +40 756 045 281 și ne poți vizita și pe Facebook.

1 răspunde

Comentariile sunt închise.