Promoții și oferte la Pearl Beauty Center

Când vine vorba de promoții și reduceri, „jucăm întotdeauna cu cărțile pe masă”! Adică ne place să știi din timp ce oferte urmează în viitor, dar și ce oferte te așteaptă „calde” zi de zi de îndată ce ne treci pragul. E important să știi că avem în permanență oferte și discount-uri active pentru clienții noi și pentru cei fideli.

Cele mai consistente  sesiuni de reduceri sunt de obicei atunci când mai trece un an de când s-a deschis oficial Pearl Beauty Center, undeva pe la începutul lunii Martie și de celebrul Black Friday care are loc în fiecare toamnă. În restul lunilor avem o serie de campanii inedite cum ar fi Transformarea anului, care atrage în competiție peste 100 de persoane și mii, sau chiar zeci de mii de persoane urmăresc cu mare interes rezultatul competiției.

Înscrie-te aici și poți primi pe email și/sau SMS ultimele noutăți, oferte și promoții de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

Ai 5% Reducere la Vouchere Cadou

Ai de făcut un cadou, iar ideea de a oferi bani nu te prea încântă, nu-i așa? Atunci alege voucherele cadou Pearl Beauty Center. Poți alege direct servicii sau alegi doar valoarea în care sărbătorită/tul să se bucure de răsfăț. Iar dacă eșți deja clientul nostru, ai 5% redcuere la orice voucher cadou oferit. Află mai multe despre voucherele cadou.

Ai 15% Reducere dacă ești client VIP

Dacă te-ai răsfățat cu servicii de minim 3000 lei (în ultimele 6 luni) eșți automat membru în clubul VIP Pearl Beauty Center. Iar aici reducerile nu sunt deloc de neglijat: 15% reducere la toate produsele de top din centru, 15% reducere la voucherele cadou + cel mai mic preț la serviciile centrului, fără a achita în avans un întreg abonament. Citește mai multe despre ce presupune statutul de Client VIP.

Cadou de ziua ta

De ziua ta meriți să te răsfățăm cu o surpriză. Dacă ai făcut cel puțin un tratament la noi vei primi un SMS cu reduceri speciale de ziua ta. Află mai multe.

Consultație gratuită

Dacă simți că ai nevoie de un tratament facial sau corporal, dar nu știi ce să alegi, sau dacă vrei pur și simplu un răsfăț dar nu știi ce ți s-ar potrivi mai bine, te așteptăm la o consultație gratuită. La finele ei vei pleca cu multe informații utile de îngrijire a tenului, întreținere, dar mai ales cu recomandări adaptate ție despre ce proceduri ți se potrivesc și ce nu. Sună și programează-te acum.