Consultație gratuită la Pearl Beauty Center

Suntem aproape de tine pe toate canalele media, oriunde întinzi mâna, ne găsești la o aruncătură de băț: ne lași un mesaj pe Facebook, pe Instagram sau Whatsapp, îți răspundem cât ai zice „Beauty”, însă atunci când te gândești serios la un tratament facial, corporal sau la o epilare definitivă, cel mai bine e să ne vedem față în față.

Înscrie-te aici și poți primi pe email și/sau SMS ultimele noutăți, oferte și promoții de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

Te așteptăm la o consultație gratuită

Sună acum și programează prima ta vizită în centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

Esteticienii noștri au avut parte de cea mai bună pregătire și formare în România și peste hotare, așadar, vei pleca de la consultație cu o mulțime de sfaturi extrem de folositoare.

Dacă te-ai săturat să cumperi creme din comerț, să alegi tratamentele „după ureche” sau după ce i-a prins bine vecinei, dacă ai acasă cel puțin 2-3 creme pe care nu le folosești pentru că nu-ți sunt potrivite, atunci e cazul să ne întâlnim. Ai nevoie de sfatul unui specialist, care evaluează cu echipamente profesionale starea tenului tău și a siluetei tale.

Consultația nu are niciun cost ascuns și nu impune nicio obligativitate viitoare de realizare a unui tratament.