Vouchere cadou, cadoul ideal pentru cei dragi

Și tu ți-ai pierdut inspirația în materie de cadouri pentru zile de naștere, absolviri, căsătorii sau sărbători? Crezi că este total nepotrivit să oferi bani în dar, dar totuși la fel de neplăcut este să oferi un cadou de care sărbătoritul nu se va bucura?

Înscrie-te aici și poți primi pe email și/sau SMS ultimele noutăți, oferte și promoții de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare.

Atunci voucherul cadou de la Pearl Beauty Center este cadoul care „îți vine mănușă”. Centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare a cucerit rapid sătmărenii datorită celor mai noi tehnologii și a rezultatelor uimitoare pe care le oferă. Fă-i cadou un voucher de la noi și cu siguranță nu vei da greș.

Voucherul este valabil 120 de zile de la data achiziție și se aplică prețurile de listă de la dată prestării serviciului de către sărbătorit.

Voucherele pot fi achiziționate din Satu Mare, str.Andrei Mureșanu, nr.23, centrul Pearl Beauty Center Satu Mare.

Clienții salonului beneficiază de reducere la voucherul cadou

Poți să alegi bugetul sau direct serviciul pe care doreșți să-l oferi în dar, sau poate lași sărbătoritul să-și aleagă chiar el cadoul (în bugetul stabilit de tine).

Dacă ești deja clientul nostru (indiferent de valoarea serviciului realizat în centru), vei plăți cu 5% mai puțin pentru voucherul oferit cadou, iar dacă ești client VIP cu 15% mai puțin!

Dacă spre exemplu, tu ai ales un voucher în valoare de 300lei, iar sărbătoritul își alege o procedură al cărei cost este 180lei, diferența nu se pierde, poate fi utilizată pentru alte servicii, în perioada de valabilitate a voucherului.