Eximia este ,,Cel mai bun echipament de slăbit în 2017ˮ – premiu primit la ultima ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging. A fost unul dintre cele mai apreciate aparate de către specialiștii în domeniul Anti-Aging.

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare se folosește aparatul Eximia HR 77 Platinum care aduce o îmbunătățire la tehnologiile Eximia. În concluzie rezultatele oferite de Eximia HR 77 Platinum sunt mai bune față de vechiul aparat Eximia.

Păreri despre eXimia, luate de pe bloguri, forum-uri și reviste de specialitate

„Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară. Salonul a achiziționat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd ca sătmărenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.” (Sebastian Oprean – reprezentantul BeautyOne și-a exprimat părerea despre echipamentele de ultimă generație)

,,Eximia este azi cel mai bun aparat din lume, în estetică, dar și în medicină (vorbind despre boala secolului – osteoartrită). Eximia ne aduce rezultate incredibile pentru remodelarea corpului și reducerea celulitei, dar și pentru calmarea aproape imediată a durerii provocate de artroza acută, dar mai ales cronică. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să folosesc acest aparat minune numit „Eximia HR 77” pentru familia mea și pentru mine. (Adéla Manalache a evaluat aparatul Eximia HR 77 pe Facebook).

,,Cel mai bun aparat din lume! Îmi plac rezultatele și tehnologia!ˮ (Oli Gal despre aparatul Eximia HR 77 pe Facebook)

,,O tehnologie minunată. … profesionalism. …evoluție. … rezultate excelente!ˮ (Milena D̛ arasmo despre Eximia pe Facebook)

,,Dispozitivul oferă rezultate excelente! Desigur, este important cine lucrează cu acest aparat. …Este foarte important să ajungem la un specialist care practică în mod regulat și are rezultate reale. În general, aveți grijă atunci când alegeți un specialist!ˮ (recenzie scrisă de Svetlana Stoten la aparatul Eximia HR 77 pe Facebook)

,,Eximia este un sistem inovator pentru remodelarea conturului feței și a corpului. Apariția dispozitivului Eximia a transformat întreaga idee a posibilităților de corecție nechirurgicală a siluetei. Pentru prima dată, oamenii de știință au reușit să combine câteva metode fizioterapeutice importante într-un singur aparat.ˮ (speciliști esteticieni)

,,Eximia este o combinație perfectă de tehnologii care acționează direct, într-un mod direcționat și selectiv asupra grăsimilor. Eximia este singura alternativă adevărată la bisturiu, o tehnologie inovatoare super-eficientă. Tratamentul este nechirurgical, precis și direct ca un bisturiu, extrem de sigur și non-invaziv, care produce intr-adevăr o reducere a acumulărilor de țesut adipos cât și o reducere mare a celulitei.ˮ (speciliști esteticieni)

,,Datorită producătorului de aparate Eximia, contururile corporale ideale pot fi obținute fără intervenție chirurgicală.ˮ (specialiști esteticieni)

,,Producătorul Eximia a fost apreciat în toată lumeaˮ (specialiști esteticieni)

,,Compania italiană Eximia este o inovație și o tehnologie avansată pentru frumusețea corpului tău.ˮ (specialiști esteticieni)

Până în prezent:
Aparatul Eximia este folosit în mai mult de 46 de țări din întreaga lume.
Aproximativ 2000 de centre de înfrumusețare din lume folosesc echipamentul Eximia, iar numărul acestor saloane de înfrumusețare este în creștere.