Oferta 8 Martie

În luna martie sărbătorim femeile cu oferte inspirate! Dacă ești în căutarea unui cadou special, care să îi spună cât de mult înseamnă pentru tine, la Pearl Beauty Center din Satu Mare am pregătit mai multe surprize.

Între 2 și 6 martie, toate produsele și serviciile noastre beneficiază de 10% discount. Îți oferim acest discount fie ca reducere de preț la casa de marcat, fie aplicat voucherelor cadou. Lista noastră de prețuri îți vine în ajutor ca să poți decide dacă oferi un voucher cadou sau optezi pentru reducerea la casa de marcat.

E bine să știi că discountul de 10% nu se cumulează cu celelalte oferte pe care le avem în derulare.

Serviciile achiziționate între 2 și 6 martie sunt valabile 120 de zile, ceea ce înseamnă că femeia căreia îi oferi un astfel de cadou are timp suficient să decidă când îl va încerca.

De ce să alegi un astfel de cadou?

Pentru că tratamentele se efectuează cu aparatură ultra-performantă

La Pearl Beauty Center din Satu Mare investim permanent în calitate. Astfel, echipamentele noastre sunt achiziționate de la producători de renume mondial în industria frumuseții, care garantează eficiență, calitate, siguranță și confort pentru toate tratamentele realizate. Furnizorii noștri alocă resurse importante de timp și bugete semnificative pentru a se asigura că produc echipamente cu rezultate eficiente. Echipamentele sunt testate sistematic înainte de a fi certificate, iar autorizările și certificările obținute de acestea garantează nu doar rezultate spectaculoase, ci și siguranță pentru clienți.

2 ani pearl beauty center

Epilarea defintivă este efectuată cu aparatul “eLase” produs de “Syneron Candela”, lider pe piața echipamentelor de epilare definitivă. Studii de specialitate au arătat că prin tehnologia ELOS™ cu care este prevăzut acest aparat epilarea definitivă se obține de 2 ori mai rapid în comparație cu alte metode de epilare definitivă. În plus, modul de funcționare MOTIF face ca epilarea definitivă să fie o experiență lipsită de durere, clientele simțindu-se confortabil pe toată durata aplicării ei.

Termosalud” este alt producător prezent la centrul nostru, cu o experiență de peste 30 de ani în fabricarea echipamentelor destinate saloanelor specializate și clinicilor de înfrumusețare din întreaga lume.

Compania spaniolă ajută clientele să scape de grăsimea nedorită prin criolipoliză, realizată cu performantul echipament “Criocuum”.

Clienții noștri pot totodată să își recapete și să își mențină tonusul muscular prin electrostimulare, un tratament relaxant realizat cu eficientul echipament “Body Esculptor+”, fabricat de aceeași companie “Termosalud”.

Tot la Pearl Beauty Center găsești și “Cel mai bun echipament de slăbit”. Da, “eXimia HR 77 Platinum” a primit această distincție la al IX-lea Congres Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire desfășurat la București pentru că oferă clientelor rezultate la superlativ.

eXimia HR 77 Platinum” elimină până la 40%! din țesuturile adipoase, reprezentând astfel o alternativă lipsită de durere pentru liposucția chirurgicală. Altfel spus, clientele noastre scapă de grăsime fără a se confrunta cu dificultățile și  timpul de recuperare implicate de o intervenție chirurgicală cum este liposucția.

Ai nevoie de mai multe motive pentru a oferi cadou un tratament de la centrul nostru? Iată-le:

Pentru că folosim tehnologii inovatoare, cu rezultate vizibile

Eficiența, calitatea, siguranța și confortul sunt coordonatele pe care se bazează și tehnologiile tratamentelor faciale.

Tratamentele cu oxigen hiperbaric sunt adesea menționate drept secretul frumuseții și tinereții vedetelor de la Hollywood. Pentru a se bucura de aceste beneficii, clientele nu trebuie să meargă până la Hollywood, ci doar să ne facă o vizită la sediul din Satu Mare.

În aceste tratamente, oxigen de puritate medicală 98% este introdus sub presiune în straturile profunde ale pielii, cu rezultate uimitoare: reducerea evidentă a ridurilor, hidratare în profunzime, regenerarea celulelor, îmbunătățirea conturului natural al feței, tratarea petelor pigmentare  și a acneei, lifting facial. 

Pentru că esteticienii noștri se instruiesc, învață și se dezvoltă continuu

Un echipament performant sau o tehnică inovatoare pot oferi rezultate slabe dacă nu sunt folosite de profesioniști instruiți corespunzător. Echipa noastră participă în mod regulat la traininguri despre folosirea echipamentelor performante. Esteticienii noștri sunt la curent cu cele mai recente tehnologii. Parcurg stagii de perfecționare profesională care le permit să se specializeze în utilizarea cu rezultate optime a echipamentelor noastre. Colegele noastre oferă clienților încrederea că sunt pe mâini bune, ajustând parametrii de funcționare ai echipamentelor pentru ca tratamentele aplicate să fie o experiență plăcută.

Pentru că la centrul nostru clienții se simt minunat

Confortul clienților este foarte important pentru noi. De aceea, de la prima vizită oferim fiecărui client o experiență pe care să vrea să o repete. Într-o atmosferă relaxantă, ajutăm clienții nu doar să își îmbunătățească aspectul corpului, ci și să scape de o parte din stresul cotidian.

Pentru a face acest lucru posibil, acordăm atenție maximă cerințelor clienților și răspundem tuturor întrebărilor adresate înainte de începerea oricărei terapii.

Ambientul primitor, profesionalismul și curtoazia întregului nostru personal transformă fiecare vizită la sediul nostru într-un răsfăț.

Pentru luna martie, surprizele nu se opresc aici! Tot în 2 martie, centrul nostru de înfrumusețare sărbătorește 2 ani de existență. 2 ani în care am crescut alături de clienții noștri, în care am investit constant în performanță și calitate.

8 martie pearl beauty center

Pentru a ne arăta aprecierea și recunoștința față de clienții noștri, din 2 până în 6 martie organizăm un concurs pe pagina noastră de Facebook. Câștigătorul sau câștigătoarea acestui concurs va fi desemnat(ă) în 6 martie și va primi din partea noastră un superb buchet de 101 trandafiri! Vizitează pagina Pearl Beauty Center și intră în concurs!