8 martie pearl beauty center

Dacă ești în căutarea unui cadou special, care să îi spună cât de mult înseamnă pentru tine, la Pearl Beauty Center din Satu Mare ți-am pregătit mai multe surprize.

Discount de 10% la toate produsele si serviciile

Între 2 și 6 martie, toate produsele și serviciile noastre beneficiază de 10% discount (inclusive voucherele cadou). Lista noastră de prețuri îți vine în ajutor.
E bine să știi că discountul de 10% nu se cumulează cu celelalte oferte pe care le avem în derulare.

Serviciile achiziționate între 2 și 6 martie sunt valabile 120 de zile, ceea ce înseamnă că femeia căreia îi oferi un astfel de cadou are timp suficient să decidă când îl va încerca.

Câștigă 101 trandafiri

Pentru luna martie, surprizele nu se opresc aici! Tot în 2 martie, centrul nostru de înfrumusețare sărbătorește 2 ani de existență. 2 ani în care am crescut alături de clientii noștri, în care am investit constant în performanță și calitate.

 

Pentru a ne arăta aprecierea și recunoștința față de clienții noștri, din 2 până în 6 martie organizăm un concurs pe pagina noastră de Facebook. Câștigătorul sau câștigătoarea acestui concurs va fi desemnat(ă) în 6 martie și va primi din partea noastră un superb buchet de 101 trandafiri! Vizitează pagina Pearl Beauty Center și intră în concurs!
Multumim The Luxury Roses pentru minunatul buchet de trandafiri.

discount pearl beauty center

De ce să alegi un cadou de la Pearl Beauty Center?

 

Pentru că tratamentele se efectuează cu aparatură ultra-performantă

La Pearl Beauty Center din Satu Mare investim permanent în calitate. Astfel, echipamentele noastre sunt achiziționate de la producători de renume mondial în industria frumuseții, care garantează eficiență, calitate, siguranță și confort pentru toate tratamentele realizate.

  1. Epilarea defintivă este efectuată cu aparatul “eLase” produs de “Syneron Candela”, lider pe piața echipamentelor de epilare definitivă. Studii de specialitate au arătat că prin tehnologia ELOS™ cu care este prevăzut acest aparat epilarea definitivă se obține de 2 ori mai rapid în comparație cu alte metode de epilare definitivă.
  2. Termosalud” este alt producător prezent la centrul nostru, cu o experiență de peste 30 de ani. Compania spaniolă ajută pacientele să scape de grăsimea nedorită prin criolipoliză, realizată cu performantul echipament “Criocuum”.
  3. Cel mai bun echipament de slăbit”. Da, “eXimia HR 77 Platinum” a primit această distincție la al IX-lea Congres Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire desfășurat la București pentru că oferă pacientelor rezultate la superlativ. “eXimia HR 77 Platinum” elimină până la 40%! din țesuturile adipoase, reprezentând astfel o alternativă lipsită de durere pentru liposucția chirurgicală.
  4. Tratamentele cu oxigen hiperbaric sunt adesea menționate drept secretul frumuseții și tinereții vedetelor de la Hollywood. Pentru a se bucura de aceste beneficii, nu avem de mers până la Hollywood, ci doar o vizită la sediul din Satu Mare.