Datorită acțiunii sale rapide, terapia cu Oxygenera a câștigat popularitate în rândul celebrităților și vedetelor internaționale. Madonna apreciază acest tratament și îl folosește în mod obișnuit. Ea este foarte încântată de eficiența acestui tratament și consideră că este o metodă foarte bună de curățare a pielii și de restabilire a vitalității și sănătății ei.

Tratamentul folosit de Madonna se face la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare

Reîntinerirea facială cu Oxygenera a apărut de ceva timp în industria cosmetică și este foarte apreciată în străinătate. Principiul de funcționare al acestei proceduri de reîntinerire este avansat, are la bază introducerea oxigenului de puritate medicală 98% în piele. Este activat procesul de regenerare internă și oxigenare celulară. Colagenul și elastina se produc intensiv în straturile pielii, iar astfel pielea devine mai netedă, mai elastică, cu aspect tonifiat.

Prin terapie se activează procesele de respirație celulară, se îmbunătățește oxigenarea celulelor din straturile pielii, se atenuează ridurile și petele pigmentare de pe față.

Procedura este simplă, nu cauzează durere și este foarte eficientă.

După aplicarea ei aspectul pielii este vizibil îmbunătățit, nu apar efecte secundare, se poate relua stilul de viață normal.

Vedetele internaționale sunt incântate de tratamentul Oxygenera pentru că îl pot face înainte de a intra pe scenă și astfel pot arăta impecabil. Tratamentul oferă beneficii imediate pielii, ajută la restabilirea aspectului frumos al tenului. Pentru a obține un efect de lifting excelent este nevoie doar de o singură ședință de terapie. Pentru ca efectele să fie durabile în timp sunt necesare mai multe ședințe de terapie.

Cei mai mari fani ai acestei terapii sunt Madonna și Sarah Jessica Parker. Acestea cunosc deja cât de eficient este tratamentul cu Oxygenera. Secretul transformării instantanee a tenului, îmbunătățirea aspectului acestuia se datorează oxigenului hiperbaric, de puritate medicală 98%. De asemenea, un rol deosebit de important îl au și substanțele active din celule BCN care se folosesc alături de oxigen. Este vorba despre un set de elemente nutritive – vitamine, antioxidanți, minerale, oligoelemente, acid hialuronic și altele – care pot îmbunătăți aspectul pielii, pot combate multe din afecțiunile tenului. O substanță foarte importantă pentru revitalizarea pielii și hidratarea acesteia este acidul hialuronic. Acest acid previne și combate ridurile, de aceea este folosit frecvent în tratamentul Oxygenera.

Cele mai mari beneficii oferite de Oxygenera sunt:

 • Restabilirea elasticității pielii;
 • Hidratarea pielii;
 • Eliminarea ridurilor;
 • Îndepărtarea cicatricilor post acnee;
 • Combaterea efectelor stresului, a oboselii și aspectului tern al tenului;
 • Reducerea inflamațiilor create de coșurile produse de acnee;
 • Atenuarea petelor pigmentare;
 • Restabilirea vitalității pielii;
 • Întinerirea tenului.

Acest tratament este principalul secret al Madonnei pentru a fi mai tânără și frumoasă. Desigur Madonna are și alte secrete de frumusețe și sănătate, respectiv dieta și sportul. Ea duce un stil de viață bazat pe o alimentație sănătoasă și activitate fizică. Face în mod intensiv antrenament, cel puțin 3 ore de pregătire fizică în fiecare zi, astfel se menține în formă, ca la 20 de ani.

Citeste mai multe despre efectele Oxygenera asupra frumusetii si sanatatii tenului.

Care sunt secretele chipului ei frumos, tânăr și sănătos? Madonna nu face excese alimentare. Nu fumează și nu consumă alcool. Terapia cu oxigen este secretul tenului ei frumos, face tratamente cu Oxygenera în mod frecvent. Se spune că aplică acest tratament oricând dorește, pentru că are câte un astfel de dispozitiv în fiecare casă a ei.

Madonna face foarte mult sport. Este pasionată de yoga, înot, dans, pilates, exerciții de fitness, exerciții cu gantere, box, ciclism, săritul coardei. Face tot felul de exerciții, unele chiar foarte complicate pentru a se menține în formă fizică excelentă. De asemenea respectă un regim alimentar care constă în dieta microbiotică. Asta înseamnă că mănâncă foarte multe fructe și legume organice, orez brun, pește, în general alimente care cresc longevitatea și mențin sănătatea organismului. Această dietă este creată de filozoful japonez George Oshawa. Este folosită și de actrița Gwyneth Paltrow.

Oxygenera tratament facial

La Madonna terapia cu oxigen, cu Oxygenera, este cea mai bună soluție pentru îngrijirea tenului. Vedeta folosește Oxygenera pentru a nu-și arăta vârsta, pentru a-și reîntineri tenul. Potrivit ei, acest tratament ajută la:

 • Eliminarea semnelor de oboseală;
 • Îmbunătățirea aspectului tenului;
 • Restabilirea elasticității pielii;
 • Reîmprospătarea pielii cu oxigen;
 • Regenerarea rapidă a pielii;
 • Normalizarea metabolismului;
 • Accelerarea proceselor de regenerare a pielii;
 • Combaterea ridurilor și a semnelor îmbătrânirii;
 • Restabilirea aspectului sănătos al tenului.

Alte vedete internaționale care folosesc terapii avansate de îmbunătățirea aspectului pielii sunt Angelina Jolly, Jessica Alba, Victoria Beckham, Kim Kardashian, Mila Kunis.

Kim Kardashian folosește terapia cu aur, masca facială cu aur de 24 K. Mila Kunis face tratamente de peeling cu particule de diamant.

Oxygenera se face la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

1 răspunde

Comentariile sunt închise.