epilare defitiva pret

Te-ai întrebat cum poți să scapi definitiv de părul nedorit de pe corp? Ai auzit multe lucruri despre epilarea definitivă, însă ți s-a părut prea scumpă? Ai prietene care cred că e mai ieftin să folosești orice altă metodă de epilare?

În acest articol îți prezentăm câteva informații care te vor convinge că poți scăpa de părul de pe corp ușor, fără durere, la un preț care merită, cu epilarea definitivă cu laser.

Să începem cu începutul. Ce este epilarea definitivă cu laser?

Epilarea definitivă cu laser este o procedură estetică prin care se îndepărtează părul nedorit de pe corp. Laserul generează o energie luminoasă foarte puternică, ce acționează DOAR asupra foliculilor (rădăcinilor) de păr, fără a afecta țesuturile din jur. Astfel, sunt eliminate firele de păr vizibile și se acționează și asupra rădăcinilor, împiedicând alte fire să se formeze. Singurele fire de păr pe care nu le poate distruge niciun tratament de epilare sunt cele neformate încă, pentru că, nu-i așa, nu se poate distruge ceva ce nu există. Vestea bună este că există soluții și pentru această situație: după unu-doi ani de la realizarea epilării definitive cu laser, o ședință de întreținere te va scăpa și de acele rădăcini și fire de păr care nu existau când s-a realizat epilarea inițială.

Cât costă epilarea definitivă cu laser?

Orientativ, epilarea aplicată pe axilă în 6 ședințe cu un aparat ultra-performant ajunge undeva la 300 de euro. Ți se pare mult? Ei bine, nu este, având în vedere alternativele (epilarea cu ceară, cu cremă depilatoare, cu epilatorul sau cu aparatul de ras) și dificultățile pe care le implică aceste alternative.

Trebuie să știi că prețul final al unei epilări definitive variază în funcție de zona pe care se aplică, de tipul de păr și de alte caracteristici ale pacientei. La centrul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare prețul se stabilește în urma unei consultații gratuite în care esteticienii noștri îți vor furniza toate informațiile de care ai nevoie. Vei descoperi că prețurile noastre sunt foarte avantajoase, având în vedere că poți obține rezultate încă de la prima ședință, cu zero durere și fără costuri ascunse.

intrebari raspunsuri epilare definitiva

De ce să nu rămân la metodele pe care le folosesc acum?

Din mai multe motive. În primul rând, epilarea definitivă cu laser NU provoacă durere. Nu-i așa că sună foarte bine când te gândești la usturimile provocate de epilarea cu ceară sau cu epilatoarele care îți smulg părul?

Doi: pentru că este o metodă eficientă. Asta înseamnă că după ce ai efectuat tratamentul de epilare definitivă cu laser, poți să spui adio ședințelor de epilare de la alte saloane de înfrumusețare, sesiunilor de ras cu lama sau orelor dedicate epilării prin smulgerea părului cu diferite epilatoare de uz casnic.

În al treilea rând: pentru că este mai ieftin. Da, ai citit bine! Deși investiția inițială în epilarea definitivă cu laser depășește valoarea unei ședințe la actualul tău salon de înfrumusețare, pe termen lung plătești mai puțin in comparație cu alte metode de epilare.

Concret:

–     o femeie cheltuiește în timpul vieții, în medie, peste 10.000 de euro pe produse dedicate epilării diferitelor zone ale corpului (mustață, axile, picioare, brațe, zona inghinală);

–     costul acestor epilări depinde de produsele folosite și de intervalul de timp la care te epilezi; astfel, vara e nevoie să folosești aparatul de ras la 1-3 zile, epilarea cu cremă depilatoare se face la 1-2 săptămâni, cea cu epilatorul sau cu ceară este necesară la 2-4 săptămâni;

–    timpul alocat epilării prin metodele de mai sus înseamnă, de asemenea, bani: dacă o epilare durează între 15 și 20 de minute, înseamnă că în timpul vieții petreci cam 8 luni folosind aparatul de ras. 8 luni în care muncind ai putea câștiga, raportat la salariul minim pe economie, peste 2.000 de euro. Dacă investești această sumă parțial sau integral în epilarea definitivă cu laser la Pearl Beauty Center, scapi definitiv de cheltuielile pe care le ai în prezent cu epilarea periodică.

 

De ce este epilarea cu laser cea mai bună?

Pentru că este cea mai eficientă și sigură metodă de epilare definitivă. Asta înseamnă că riscul de reacții adverse cum ar fi arsurile este diminuat considerabil.

Laserul poate îndepărta părul nedorit și de pe pielea sensibilă, deținută, potrivit unor studii, de 5 din 10 persoane. Așadar, dacă ai pielea sensibilă, epilarea cu laser este soluția ideală pentru ca tu să te bucuri de o piele fină, lipsită de păr.

În plus, laserul permite esteticianului să efectueze setări specifice pentru fiecare clientă. Adaptarea setărilor la profilul clientei înseamnă obținerea celor mai bune rezultate, spre deosebire de un echipament care funcționează la aceiași parametri indiferent de tipologia pielii clientelor. Cu un echipament performant așa cum este eLase de la centrul nostru de înfrumusețare ai nevoie de doar 5-6 ședințe de epilare la interval de 2 luni. Eficiența aparatului eLase este garantată de producătorul Syneron Candela, lider mondial în aparatura de estetică medicală. Pentru comparație, epilarea IPL de exemplu necesită 10-12 ședințe la interval de câteva săptămâni. Mai puține ședințe de epilare înseamnă bani economisiți și mai mult timp în care să te bucuri de activitățile care îți fac plăcere.

Vino la o consultație gratuită!

Nu te-am convins că merită să încerci epilarea definitivă cu laser? Vino la o consultație gratuită la Pearl Beauty Center din Satu Mare și poți afla direct de la esteticienii noștri profesioniști de ce această procedură este cea mai bună metodă de epilare definitivă. Echipa noastră îți stă la dispoziție cu toate detaliile despre acest tratament și îți va răspunde la toate întrebările.

Te așteptăm!