Află totul despre epilare definitivă cu laser și ipl, avantaje și dezavantaje dar și răspunsuri la cele mai populare întrebări adresate de clienții salonului Pearl Beauty Center Satu Mare.

Orice femeie modernă dorește să scape definitiv și fără efort în special de părul de pe zona feței, picioare, brațe, axile și zonele intime. În acest scop se folosesc cele diverse aparate de epilare laser sau IPL. Majoritatea dintre ele sunt atestate clinic și dovedite științific de cercetătorii și specialiștii esteticieni din țară și din străinătate. Spunem majoritatea pentru că există pe piață multe copii ale aparatelor profesionale sau pur și simplu producători care încearcă să copieze marile firme consacrate în domeniu.  Nu vă lăsați păcăliți, chiar dacă oferă un preț mai accesibil atrage după sine riscuri destul de mari.

Din fericire, în timpurile noastre, astfel de vise nu sunt imposibile, ba din contra, ele pot fi realizate cu ușurință în realitate. Tot ce trebuie să faci este să ai foarte mare grijă când îți alegi salonul. Vă recomandăm să vă interesați mereu de marca și modelul aparatului folosit pentru a vă documenta despre aparat.

În România, din ce în ce mai mult a câștigat popularitate epilarea definitivă cu laser în detrimentul IPL-urilor, care au reprezentat vârful de lance până acum 10-15 ani. Noile tehnologii reușesc să fie mult mai eficiente și să reducă la minim riscurile și posibilele reacții adverse.

Este epilarea definitivă chiar definitivă?

Răspunsul este DA. Epilarea cu laser ce folosește tehnologii de ultimă generație este definitivă pentru firele existente, în faza activă de creștere, pe parcursul tratamentului. Dacă apar dereglări hormonale pot să apară alte fire de păr noi, de aceea acest tratament nu se aplică la persoanele care au astfel de probleme de sănătate. Se recomandă efectuarea unui consult endocrinologic pentru a elimina din start o astfel de problemă.  Dacă este cazul, după ce este rezolvată problema hormonală la un medic specialist,  puteți  să efectuați tratamentul de epilare definitivă pentru că va da rezultate.

Epilarea definitivă nu elimină firele de păr noi sau despre care se spune că nu sunt în faza de creștere activă în timpul terapiei. Pentru a fi eliminate și acestea este nevoie să treacă o perioadă de timp, pentru ca ele să ajungă în faza activă de creștere, și astfel să se poată acționa prin energia laser și asupra lor.

Prin mai multe ședințe de tratament se obțin rezultatele dorite, se elimină 95% din firele de păr la femei. Prin tratamentele de întreținere care se fac la câteva luni, epilarea este definitivă.

Aparatul eLase LHR MOTIF are tehnologia ELOS care combină energia luminoasă cu energia electrică și care astfel garantează tratamente rapide, sigure, eficiente și fără durere. Acesta este cel mai performant aparat de epilare definitivă din oferta BeautyOne din țara noastră. BeautyOne este distribuitor al companiei Syneron Candela, lider mondial în aparatură de estetică medicală. Acest aparat se găsește la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Cu eLase LHR epilarea este definitivă! În acest moment, la Pearl Beauty Center este singurul aparat din România! De ce? Prețul de achiziție a unui astfel de aparat este foarte mare în comparație cu restul aparatelor din ofertă! Din acest motiv serviciile oferite la Pearl Beauty Center, sunt cu adevărat premium! Prețurile sunt cât se poate de accesibile.

Metode de epilare definitivă

De mai bine de 15 ani au apărut tehnologii diferite din care fac parte:

Dispozitivele IPL
Probabil te întrebi ce este un dispozitiv IPL. Specialiștii esteticieni l-au comparat cu tehnologia Laser și astfel au ajuns la concluzia că dacă este utilizat neadecvat poate produce anumite complicații pe piele. Medicii de asemenea au evaluat tehnologia IPL și au spus faptul că:
– Lumina este dispersată și poate ajunge nu doar la foliculii firelor de păr, ci și la țesutul înconjurător. În acest caz, riscul pentru efecte secundare poate exista. Acest lucru nu are loc în cazul tehnologiei laser, unde se folosește o singură lungime de undă, care are efect direct doar asupra foliculilor firelor de păr.
– Folosește lungimi de undă cuprinse între 400-1200 nm.
– Puterea, durata și numărul de impulsuri sunt ajustate de terapeut.
– Eficiența pe termen lung este incertă.
– Sunt necesare mai multe tratamente ca în cazul terapiei laser.

Laser diodă
În prezent, s-a ajuns la această tehnologie laser diodă avansată, care poate reduce complet durerea și elimina efectele secundare ce apar la alte dispozitive de epilare. Cel mai performant aparat de epilare cu laser diodă este eLase LHR care are un sistem de reducere a durerii și care combină două tehnologii de ultimă generație prin care se elimină definitiv firele de păr aflate în faza activă, de creștere, pe zona de tratament

Este laserul universal care oferă rezultate incredibile pe toate tipurile de piele și păr.

Syneron Candela are în spate 2 dintre cei mai buni medici din lume : Dr. Shimon Eckhouse cel care a inventat practic IPL-ul (este unul dintre fondatorii companiei Syneron Candela, în acest moment este unul dintre liderii mondiali în aparatură medicală de estetică) și Dr. Michael Kreindel care a creat tehnologia ELOS. Acum înțelegeți de ce aparatul de la Pearl Beauty Center, eLase ELOS cu modul MOTIF, este unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitivă din lume?

Laser Alexandrite
Dacă vrei să scapi de firele de păr blonde de pe picioare, alege acest tip de laser. Acesta oferă rezultate mai bune în eliminarea firelor de păr subțiri și deschise la culoare. Dezavantajul este că are rezultate mai slabe în ceea ce privește firele de păr care au rădăcinile mai adânci în piele din cauza faptului că lungimea de undă este mai mică, de 755 nm. În cazul laserului diodă lungimea de undă este mare, de 800-810 nm, de aceea pot fi eliminate toate firele de păr.

Laser Nd:YaG
Acesta este mai mult un dispozitiv medical care acționează doar asupra firelor de păr, indiferent că acestea sunt deschise sau închise la culoare. Laserul Nd:YaG nu acționează asupra foliculilor firelor de păr cum se face în cazul tehnologiei cu laser diodă, dar poate fi setat astfel încât să acționeze prin lumina de intensitate dirijată pe o anumită zonă, în profunzimea bine determinată a țesutului. Nu este recomandat pe suprafețe prea mari ale corpului.

Laserul cu rubin
Probabil ai auzit deja că este un laser eficient. Îl poți folosi, dar să nu te miri dacă apar și anumite efecte secundare, despre care nici nu poate fi vorba la tehnologia laser diodă sau alexandrite. Această tehnologie laser rubin se utilizează rar. A fost unul dintre primele lasere pentru epilat și afecta grav melanina din piele.

De ce există diferențe de preț între metodele de epilare definitivă?

Ce crezi că este mai bine pentru tine? Să alegi un tratament complet ineficient care prezintă riscuri mari de efecte secundare dar care să coste mai puțin, sau să alegi un tratament mai scump și care să-l faci cu un aparat premium, care oferă rezultate sigure și de durată?

E-Lase ELOS este unul dintre cele mai bune aparate din lume și este chiar la tine în oraș! În Satu Mare îl găsești pe Strada Andrei Mureșanu Nr. 23.

Un lucru este sigur, un tratament cu un aparat care poate ajunge și la 100 000 de euro (cum sunt dispozitivele premium) va fi mai eficient decât unul care este realizat cu un dispozitiv care are prețul de 10 000 de euro (de exemplu, unele aparate de epilat IPL considerate super-performante). Tehnologia de ultimă generație are prețul foarte mare, iar acest lucru spune mult și despre calitatea și eficiența rezultatelor obținute. Chiar dacă este în medie de până la 10 ori mai scump, prețul final al tratamentului față de un aparat accesibil ca și preț, este unul de maxim 3 ori mai mare. Consultă diferite site-uri și pagini de prețuri dar nu uita să te documentezi cu privire la aparatul folosit.

Sunt persoane care s-au declarat mulțumite și cu aparate și prețuri accesibile. Depinde de tine dacă îți dorești cele mai bune soluții din domeniu la un preț accesibil sau prețul primează în fața calității.

Despre epilare definitivă vara
Ți-e frică să faci tratamentul de epilare vara, că te arzi sau vei putea avea pete pigmentare? Dacă se face corect nu apar aceste efecte secundare, cel puțin în cazul unui aparat ce folosește o tehnologie de ultimă generație. Alege întotdeauna un aparat performant și respectă cu strictețe indicațiile primite.

Dacă se respectă anumite reguli, poți face epilarea cu laser ușor în orice anotimp, deci și în lunile de vară:

  • după îndepărtarea părului cu laser pielea devine mai sensibilă, de aceea nu trebuie să se stea la soare. În primele zile este chiar recomandat să se evite soarele. pentru a evita și apariția petelor pigmentare este bine să se evite soarele 2-3 săptămâni după tratamentul de epilare.
  • pe zonele mai expuse la soare (față, picioare, brațe) se aplică o cremă cu factor de protecție solară SPF ridicat. Crema se dă de mai multe ori pe zi, protecția trebuie refăcută.
  • epilarea cu laser pe pielea bronzată nu oferă aceași eficiență ca pe o piele nebronzată, de aceea fă tratamentul înainte de a merge la plajă.

Întrebări comune despre epilare definitivă

Cât de mult contează aparatul de epilare definitivă?

Când vine vorba de alegerea unui tratament de epilare definitivă ține cont de calitatea și eficiența dispozitivului folosit. S-a explicat mai devreme că deși aparatele cele mai bune costă de până la 10 ori mai mult decât cele clasice de cele mai multe ori prețul este doar de 2-3 ori mai mare și primiți o valoare mult mai mare pentru prețul plătit.

Epilare definitivă axilă, după 2 ședințe al Pearl Beauty Center

Epilare definitivă axilă, după 2 ședințe al Pearl Beauty Center

Pentru a fi sigură de reușită alege un dispozitiv de TOP, cum ar fi aparatul eLase ELOS cu MOTIF. Acesta este disponibil la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Este produs de Syneron Candela – lider mondial în producerea de aparatură medicală de estetică și este la ora actuală singurul din România!

Epilarea definitivă produce durere?

În ceea ce privește durerea, pacienții spun că se simt confortabil în timpul acestei terapii dacă aparatul este unul cu tehnologie nouă care permite acest lucru. S-au raportat totuși aparate care provoacă un disconfort destul de mare. În orice caz, un lucru este sigur, nu suntem toți egali în fața durerii, sunt persoane mai mult sau mai puțin sensibile. Din ceea ce puteți citi în recenzii se poate observa că sunt cliente care nu au simțit nimic. Acest lucru poate fi încurajator pentru cei cu frică de durere.

Unele dispozitive laser produc durere și au și efecte secundare pentru că nu sunt atât de eficiente și nici performante. În cazul eLase ELOS, acesta are modul MOTIF care elimină complet durerea.

Câte ședințe de tratament se fac pentru obținerea rezultatelor dorite?

Dacă te aștepți să vezi rezultatele imediat, trebuie să știi că acestea sunt vizibile abia după 10-14 zile de la primul tratament, firele de păr vor dispărea în procent de 30-60%. În funcție de caracteristicile pielii și a firelor de păr se va stabili numărul de ședințe de tratament:

Vei face 3 ședințe de tratament cu o pauză de 4-6 săptămâni dacă epilarea este pe o zonă mică de tratament. Pentru zonele mari pauza este de 8-10 săptămâni. După se face când se observă o creștere a firului de păr. În total se recomandă 4-8 ședințe de tratament pentru zonele corpului. Pentru față și zona inghinală (care este afectată de hormoni) se fac 6-10 ședințe de tratament.

Scap definitiv de păr prin epilare cu laser?

Cu siguranță vor fi eliminate toate firele de păr aflate în faza activă, de creștere. Având în vedere puterea de regenerare a organismului, vor fi unele fire de păr care vor crește dar după o perioadă de 1-2 ani dacă se face epilarea cu aparatul eLase. În cazul altor dispozitive laser părul poate crește după câteva luni de la tratament. Depinde foarte mult de eficiența acestuia.

Cât de sigură este această metodă de epilare, afli în acest articol.

PREȚURI : https://pearlbeauty.ro/preturi/

1 răspunde

Comentariile sunt închise.