Suntem convinși că ai urmărit în ultimele zile cu mare interes tot ce se întâmplă în România datorită epidemiei coronovirus Covid-19.

Probabil știi deja că sâmbătă 14 Martie 2020, Președintele Klaus Iohannis a anunțat că s-a decis să decreteze starea de urgență în România începând de luni 16 Martie.

Se pare că am intrat în scenariul 3, scenariu în care adunările cu peste 50 de persoane sunt interzise. Asta înseamnă că transmiterea se face fără legături epodemiologice clare cu pacienții anteriori diagnosticați și crește presiunea asupra sistemului de sănătate.

Să fim realiști, sistemul nostru de sănătate nu este pregătit să facă față unui număr mult mai mare de persoane infectate. Asta înseamnă că depinde de noi să PREVENIM. Îndemnul tuturor specialiștilor este să stăm acasă!

Până în prezent am luat toate măsurile recomandate pentru igienizare și dezinfectare, avem aparate super performante de sterilizare, pe care nu prea le găsiți în saloane (autoclav), chiar și sistem de ventilație dat pe maxim, dar intrând în scenariul 3 lucrurile s-au complicat destul de mult.

Din păcate acum riscul crește de la o zi la alta și am decis pentru sănătatea voastră și a esteticienilor noștri să amânăm toate programările.

Stăm acasă, vă îndemnăm să faceți la fel, până la noi informații care ne vor permite să ne desfășurăm activitatea în mod normal.

Vă vom contacta de îndată ce ne reîncepem activitatea și vom reprograma toate programările existente. Cazurile excepționale vor fi discutate în particular și împreună vom găsi soluții mulțumitoare.

Luni 16 Martie, vom răspunde tuturor apelurilor telefonice. Începând de Marți, pentru orice nelămurire puteți apela la administratorul salonului Marius Martocsan, la numărul de telefon: 0743.661.794.

Nu vă panicați, totul va fi bine. 9 Persoane s-au făcut deja bine. Până în prezent nu există nici un deces în România din cauza acestei pandemii și exact asta dorim să prevenim.

Vă rugăm să urmăriți recomandările autorităților și să luați măsurile ce se impun.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la răsfăț cât de curând.