Neyes Brows
Stilizare sprâncene

Sprâncenele sunt pasiunea noastră, înfrumusețarea lor este vocația noastră, iar Neyes Brows® este instrumentul perfect pentru a stiliza sprâncenele la cel mai înalt nivel. Descoperă cel mai complex sistem de stilizare a sprâncenelor, de modelare profesională , pentru un rezultat natural și sprâncene perfecte.

Stilizare Sprâncene Satu Mare NEYES

Stilizare Sprâncene
DE CE NEYES BROWS?

  • Vopsirea se face doar la firul de păr oferind un aspect plăcut și natural, ne putem adapta la orice tip de culoare al părului.
  • Stiliștii noștri NEYES BROWS au fost instruiți să te ajute la alegerea formei ideale a sprâncenelor tale. Alegerea greșită a formei poate strica toată armonia feței ducând la un aspect inestetic și neatrăgător.
  • Tehnica NEYES presupune utilizarea unei tehnici speciale și a unor produse de calitate foarte bună, rezultatul final fiind unul care face diferența în mod vizibil.
  • Tehnica se poate aplica și pentru bărbați. Sprâncenele bine îngrijite întineresc și bărbații, nu doar femeile. Aspectul natural dat de această tehnică este ideal în cazul bărbaților pentru a nu arăta „ciudat” în urma pensării, datorită formei, culorii etc.