Plasma Pen
Antirid

La limita dintre cosmetică și chirurgie, tratamentele antirid cu plasma pen oferă rezultate surprinzătoare pentru toate tipurile de riduri faciale, inclusiv pentru pleoape căzute.

Plasma Pen - tratamente antirid în Satu Mare

Plasma Pen
Beneficii antirid

Acesta este cel mai nou tratament antirid, recomandat pentru eliminarea ridurilor de pe frunte, zona din jurul ochilor, zona din jurul gurii sau a gâtului. Tratamentul înlocuiește cu succes procedurile complicate, prin urmare merită să alegi terapia cu plasmă care este o alternativă blândă și reușește să strângă pielea și să netezească ridurile, fără a o deteriora.  Prin tratamentul cu plasmă:

  • Este înlăturat surplusul de piele vizat
  • Sunt eliminate problemele estetice ale epidermei 
  • Se reduc următoarele probleme – riduri, cicatrici, vergeturi, papiloame sau excrescențe cutanate, pete de îmbătrânire, keratoze seboreice, negi, siringoame (sau papule pe față, gât sau decolteu), tatuaje, semne de acnee, pori dilatați, alunițe, pistrui 
  • Se diminuează cearcănele, pungile de sub ochi
  • Sunt eliminate ridurile din jurul ochilor care sunt primele semne ale îmbătrânirii
  • Se corectează pleoapa superioară și inferioară a fiecărui ochi, se reduce aspectul de pleoapă căzută
  • Se obține un efect de lifting la sprâncene
  • Pielea se strânge în jurul zonei tratate, datorită plasmei care stimulează contracția și strângerea fibrelor de piele.

Tratamentul este non-invaziv, nu produce durere, pe zonele mai mari se folosește o cremă cu efect anestezic. Rezultatele sunt imediate, vindecarea este mai rapidă și necomplicată. Durează câteva zile.

Aceste tratament înlocuiește cu succes tratamentul complicat de strângere chirurgicală a pleoapelor. El este ales de oameni când pielea din jurul ochilor își pierde elasticitatea din cauza îmbătrânirii. 

Prețul unui tratament depinde de dimensiunea zonei care este supusă terapiei cu plasmă: frunte, ochi, conturul buzelor, gât. Se poate opta și pentru mai multe zone într-o singură ședință. Detalii în cadrul unei consultații gratuite.