Săndulescu Anamaria

Săndulescu Anamaria este o tânără asistentă dornică să ajute persoanele care doresc să își remodeleze silueta, să scape de celulită, să se relaxeze, să elimine excesul de apă, să își detoxifice organismul și să aibă o stare de bine a corpului.

Mai are puțin până la finalizare tuturor cursurilor de calificare profesională pentru a putea lucra cu echipamente de top precum Criocuum pentru criolipoliză (creat în colaborare cu medicii spanioli), Eximia HR 77 Platinum pentru slăbit și anticelulită (creat de medicii din Italia cu rezultate dovedite clinic), Linfopress Evolution PRO  și Body Esculptor+ de la Termosalud – lider spaniol în aparate de estetică medicală, etc.

Ne-ați copleșit cu interesul manifestat pentru a face parte din echipa noastră de profesioniști și nu a fost ușor să alegem pe cineva, cu toate acestea, Anamaria ne-a dovedit că merită să facă parte din echipa noastră. Este ambițioasă, este harnică și a învățat rapid protocoalele tratamentelor. În plus a dovedit că este este foarte îndemânatică, un lucru esențial pentru cele mai bune rezultate.

Anamaria Bine ai venit în echipa noastră.