PRIMĂVARA ACEASTA AI TOATE MOTIVELE SĂ ZÂMBEȘTI

Ne vine greu să credem că au trecut 4 ani de când ne-am întâmpinat prima clientă cu zâmbetul pe buze și am oferit primele tratamente cu cele mai inovative aparate de înfrumusețare din România, la momentul respectiv.

Am continuat să ne perfecționăm și să ne îmbunătățim tehnologiile, cea mai recentă achiziție fiind un nou aparat de epilare cu laser, ENEKA PRO XL, unul dintre cele mai performante din România.

La ceas aniversar, ți-am pregătit un MEGA GIVEAWAY împreună cu prietena și clienta noastră Raluca Jofi. Premiul constă într-un voucher în valoare de 1500 lei pentru epilare definitivă. Fiind mulțumită de rezultatele obținute în urma epilării definitive cu laser la Pearl Beauty Center Satu Mare, Raluca s-a gândit că acest voucher ar reprezenta un premiu minunat de 8 Martie pentru următorii ei de pe Instagram și pentru cei care deja ne urmăresc pe noi.

MEGA GIVEAWAY

Pentru a participa la Mega Giveaway, fii sigură că ne urmărești pe Facebook și pe Instagram, acolo vei găsi toate detaliile de care ai nevoie pentru a participa.

Pearl Beauty Center

https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro

https://www.instagram.com/pearlbeauty.ro

Raluca Jofi

https://www.instagram.com/ralucajofi

https://www.facebook.com/raluca.j

Tratamente ten sensibil și ten cuperozic

REDUCERI DE PÂNĂ LA 40%

Reducerile se acordă în funcție de numărul de ședințe și cabinetul la care doriți să efectuați tratamentul. Pentru detalii vă așteptăm la salonul Pearl Beauty Center Satu Mare, Str. Andrei Murșanu Nr. 23.

  • Programul de lucru în această perioadă va fi afișat pe pagina noastră de Facebook și Instagram.
  • Informații suplimentare: 0756045281. Dacă nu se răspunde, vom reveni ulterior în cel mai scurt timp, în funcție de volumul de muncă și programul de muncă. De asemenea puteți să ne scrieți SMS, pe Whatsup la același număr sau pe pagina noastră de Facebook.
  • Reducerile sunt valabile din data de 1 Martie ora 8:00 până în 8 Martie, ora 21:00!
  • Sunt valabile pentru participanții la concurs și pentru clienții existenți.